Estomin Arnica Jel



Estomin Arnica Jel kullanıcı yorumları bir çok kadın tarafından internet sitelerinde aranmaktadır. Son Destekten Trendyol alışverişimde aldığım ürünlerden olduğu için bende yorumlarımı paylaşmak istedim. 

Estomin Arnica Jel ne için kullanılır?

Arnica bitkisinin çiçekleri ve kökleri morlukları, burkulmaları, artritik ağrıları ve kas ağrılarını tedavi etmek için yüzyıllardır kullanılmıştır. Arnica, anti-inflamatuar özellikleri ile iyi bilinir. Seskiterpen laktonlar, flavonoidler ve fenolik asitler gibi çok çeşitli iltihapla mücadele eden bitki bileşikleri içerir. Bu nedenle, ağrı yönetimine yardımcı olduğuna eskiler tarafından inanılmıştır.

Daha sonraları jel biçimine getirilerek insanların faydalanması için ürünler geliştirilmiştir. Estomin Arnica jelin sırrı, olağanüstü özelliklere sahip bir bitki olan çok yüksek konsantrasyonda arnica montana çiçek suyunun olmasıdır.

Estomin Arnica Jel


Arnica Jelin Faydaları

 Sporcuysanız, yaralanmaların ne sıklıkta olabileceğini ve normal aktivitelerinize devam etmenizi nasıl engellediklerini bilirsiniz.

Estomin Arnica Jel jel, kısa bir masajla rahatsızlıktan kurtulabilen sporcuların her zaman en yakın dostu olmuştur.

Bu nedenle arnicayı şişlik, kas ve eklem rahatsızlıklarına karşı doğal bir yardımcı olarak çok kullanılır ve tavsiye edilir.

Arnica montana, topikal olarak kullanıldığında kas ve eklem gevşetici özelliklere sahiptir.

Bu bitkiden üretilen ürünler  morluklardan, kas rahatsızlıklarından ve hatta böcek ısırıklarından hızla kurtulmak için mükemmel bir destektir.

Bu nedenle Estomin Arnica Jel her zaman yanımda özellikle gezilerde ihtiyaç duyduğumda elimin altında olmasını istiyorum.

Hud Matcha Kolajen makalemizi de okuyunuz.

Estomin Arnica Jel


Arnica Jeli Yüzüme Sürebilir miyim?

Bu soru son zamanlarda oldukça soruluyor. Tavsiye edilmez çünkü cildi tahriş edebilir.

Estomin Arnica jel cildi nemlendirme, yumuşatma, burkulan, şişen bölgelerin ağrısını geçirmekte, morlukları hafifletmede, böcek sokmalarına çare olmada son derece başarılı bir ürün. Ameliyatlar sonrasında morlukları geçirmek için oldukça severek kullanılıyor. Destekten ürünlerini incelemeyi satın almak için Estomin Arnica Jel Trendyol mağazasını ziyaret etmeyi unutmayın.

0 Yorumlar