Spor Ayakkabı İle Nasıl Şık Olunur? Gençler İçin Spor Kombinler

 

Spor ayakkabı ile nasıl şık olunur?

Günümüzde moda deyince aklımıza ilk şıklık ve rahatlığın bir arada olması gelmektedir. Bir kombin oluştururken onu en güzel gösterebilmek için içinde rahat edilmesi gerekmektedir. Bir kıyafeti en iyi gösteren parça ayakkabılardır. Deyim yerindeyse bir kombini rezil de edebilir vezir de edebilir. Artık spor ayakkabıları her yerde sıklıkla görmekteyiz. Sadece spora giderken giyilebileceğini düşündüğümüz ayakkabılar şuan kumaş pantolonlarla kombinlenmektedir. ''Smart Casual '' şeklinde de adlandırılan bu giyim tarzı oldukça moda haline gelmiştir. Özellikle uzun boylu kadınların yani topukluyu minimum tercih etmek zorunda kalan kadınların şıklığı spor ayakkabıyla birleştirdiğini görmekteyiz. Ya da topuklu giymeyi sevmeyen bir kadın da topuklu giyinmeden oldukça şık olabilmektedir. Burada önemli olan parçaların nasıl birleştirildiğidir. Spor ayakkabı ile nasıl şık olunur?

spor ayakkabı kombini


 

 Talep görmeye başladıkça ise spor ayakkabıların mevsimi diye bir tanım da ortadan kalkmıştır. Spor ayakkabıları da kışın giyinmek isteyen kişiler için üreticiler içi yünlü spor ayakkabılar üretmiştir. Ya da kendi modasını oluşturan kadınlar spor ayakkabılarını değişik stilde çoraplarla kombinleyerek modaya yeni bir soluk getirmişlerdir.


 

spor ayakkabı

 Spor Ayakkabı Hem Rahat Hem Şık
 

 Rahat ve aynı zamanda şık olabilen spor ayakkabılar dikkatle ve özenle kombinlenilmelidir. Bu bir pantolonla bile yapılabilirken, bir etek ve elbise ile de çok rahat yapılabilir. Öncelik her zaman birleştirilen parçaların renkleri ve stillerindeki uyum olmalıdır. Düz bir elbisenin altına giyilecek olan spor ayakkabının daha hareketli ya da renkli olması o elbiseyi de çarpıcı hale getirecektir. Eğer daha şık ve ofis görüntüsü elde edilmek istenilirse kumaş pantolon ve ceketin altına beyaz bir spor ayakkabı ile bu çok rahat sağlanabilmektedir. Bunu tercih etmek istemeyenler için ise simli, parlak ve renkli çoraplar bir seçenek olabilmektedir. Simsiyah giyilmiş bir kıyafetin altına beyaz bir spor ayakkabı giyilecekse, kırmızı veya simli bir çorap giyerek o kombin çok şık hale getirilebilir. Çorap modasını elbise ve eteklere de entegre edebilmek mümkündür. Düz siyah bir elbiseye kısa ve renkli bir çorap ve spor ayakkabı ile de çok şık olunabilmektedir. Bunu uzun çoraplarla da yapmak mümkündür.

spor ayakkabı


 

 Parçaların Bütünü

 

 Her zaman olduğu gibi modada en önemli şey kişinin kendi modasını yaratması ve parçaların birleştirildiğinde ortaya çıkan görüntüsüdür. Fakat kişi neyi ne kadar kaliteli de giyerse giysin üzerinde onun mutluluğunu taşımıyorsa karşı tarafa yine şık gelmeyecektir. Spor ayakkabılar o rahatlığı bize sağlarken bir de sevdiğimiz parçalarla kombinleyince şıklık da yanına bonus olacaktır. Bu sebepten de spor ayakkabılara verdiğimiz paralara ek olarak bir de topuklu ayakkabı almamıza artık gerek kalmamaktadır. Güvenle hem ayağımız rahat ederek hem de görüntümüz şık olarak da bunu sağlayabilmekteyiz. Şu anda dolaplarımızda olmazsa olmaz parçalardan biri beyaz bir spor ayakkabı, renkli bir spor ayakkabı olursa eğer bütün kombinlerimizin içi rahat olacaktır.

Pileli midi etek kombini nasıl yapılır makalemizi de okumalısınız.

 Ama en önemlisini de unutmayalım; her zaman en güzel giysi özgüven ve mutluluktur!

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar