Stil Sahibi Çantalar Taşıyın

 

Stil sahibi çantalar

Hem moda trendlerini takip etmek hem de kullanışlı stil sahibi çantalar sahibi olmak mümkün. Kadınların kullandıkları çantaları kişilikleri ile doğru orantılıdır. Sürekli çanta alarak dolaplarını yenileyen kadınlar, her sezon değişen stillerle farklı modellere kavuşur. Farklı karakterlerde pek çok kadın farklı çantalar taşıyarak mutlu olur.

Kıyafeti Tamamlayan Aksesuarlar, Stil Sahibi Çantalar

Stil sahibi çantalar sadece kıyafeti tamamlayan bir aksesuar olarak düşünülmemeli, aynı zamanda kişinin karakterini yansıtan en önemli ürün olarak görülmelidir. Çantalar büyüdükçe kadınların yükü artar. Günümüzde çok yakın bir markete veya yürüyüşe bile çantası ile giden kadınlar dikkat çekmektedir.

·         Her şeyi yanında taşımak isteyen kadınlar büyük çanta tercih ederken,

·         Hızlı ve engel tanımayan kişilikler ise küçük çantalar tercih eder.

Kıyafetleri tamamlayan en önemli unsur olan çantalar cüzdan, telefon, ufak tefek makyaj malzemeleri, ajanda ve anahtar derken dolup taşar. Bu sebeple çanta en önemli yardımcılar arasında da sayılabilir.

Moda çantalar


Mevsime Uygun Çanta Seçimi

Kış sezonlarında kürklü, alpaka ve nubuk modeller piyasaya çıkarken, yaz sezonlarında ise hasır, bez ve renkli modeller trend olur. Stil sahibi çantalar alırken dikkat edilen konulardan ilk kişinin tercih ettiği ayakkabı stili ve renkleri olur.

Etek modelleri her zaman çok moda makalemizi de okuyunuz.

Çantalar toka, zımba, deri, leopar desen, fermuar, askı ve renklerine göre beğeniye sunulur. Çanta ile ayakkabının uyumu giyilen kıyafetin tümü üzerinde etkili olurken, kullanılan çanta kıyafeti zenginleştirir. Çantası olmayan kombinler yetersiz ve zayıf görünür.

Yorumlar

Popüler Yayınlar