Ferah Banyolar Doğru Mobilya Seçimiyle Mümkün

 

Ferah banyolar

Doğru mobilya, vitrifiye ve depolama elemanları seçerek küçük alanlarda daha ferah banyolar yakalayabilirsiniz.

Küçük banyolar bazen sizi sıkıntıya sokabilir. Yeterli depolama alanının yaratılacağı küçük alanlarda da konforlu bir ortam sağlanabilir. Küçük bir lavabo, depolamalı bir mobilya tercihi yalın tasarımlarla gözü rahatlatacak bir ferahlık yaratabilir.

Ferah banyolar


         Köşe Dolapların Dayanılmaz Cazibesi

Fonksiyonel mobilya tercihlerinde bulunarak ferah yaşam alanları elde edilebilir ve her köşeyi doldurabilirsiniz. Birleşim yerleri olmayan yeni nesil duşa kabinler alanı bölmediği için geniş bir banyoya sahip olmanıza yardımcı olur.

·         Küvet ve duş teknesinin yer almadığı zeminler banyo yapmanın keyfini her gün tatmanızı sağlar.

Klozet üzerinde atıl duran alanı değerlendirmek için derinliği olmayan dolaplardan faydalanabilirsiniz. Bölümlere ayrılmış banyo mobilyaları aksesuarların düzenli durmasını sağlarken dağınık bir görüntü oluşmasını da engeller. Küçük banyolar için özel tasarımlar tercih ederken ışığı yansıtacak renk tercihlerine de dikkat etmeniz önerilir.

Elektrik ve su bağlantılarının duvar içinde kalması ekstra alan yaratmak için en ideal çözüm olacaktır. Küçük banyolarda boşluklar yaratarak kendinize kullanılabilir alanlar yaratabilirsiniz. Asılabilir ince bir lavabo ve etajer bu iş için en doğru seçenektir.

ferah banyolar


         Ferah Yaşam Alanları, Ferah Banyolar Düzenle Sağlanabilir

Yeni nesil ferah banyolar arınma kavramıyla özdeşleştirilmektedir. Pek çok evde banyolar duş, yıkanma, temizlik ve arınma mekânlarıdır. Bu nedenle fonksiyonel çözümlere her zaman için en fazla ihtiyaç bu alanlarda oluşur. Genel olarak küçük metrekarelere sahip olan banyolarda depolama imkânlarının yeterli olması ferah bir ortam yaratılmasını da sağlar.

Eviniz için dekoratif duvar stickerları makalemizi de okuyunuz.

Günlük hayatta sık ihtiyaç duyulan küçük parçalara ev sahipliği yapan banyolar daha hızlı bir şekilde dağılır. Bu nedenle banyoları sadeleştirmek istenen sonuca ulaşmak için zaruridir. Farklı form ve fonksiyonlara sahip dolaplarla alan sade ve pratik bir hale getirilebilir.

·         Temizlik malzemeleri,

·         Havlular,

·         Kozmetik ürünler için ayrı dolaplar ve raflar seçerek nesneleri işlevlerine göre ayırabilirsiniz.

Köşe dolaplar ve raflar, kalabalık banyoları düzene sokmak, ferah banyolar için birebirdir. Kişisel bakım ürünleri için tezgâh üstü kullanılabileceği gibi, sepet ve kutular da tercih edilebilir. Çekmece içi düzenleyiciler ve duvara asılabilen alternatifler tamamlayıcı ürünler olarak banyolarda kullanılabilir.

Yorumlar

  1. ferah ve kullanışlı banyoları çok severim, banyolara doğru mobilya seçimi kullanımda kolaylık sağlıyor

    YanıtlaSil
  2. ferah evleri ve ferah banyoları çok seviyorum. Aksesuar kullanmayı çok sevsem de sade banyolar daha şık duruyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar