Çekik Gözlüler İçin Eyeliner Tüyoları

Bayanların göz yapıları birbirlerinden farklıdır. Çekik gözlü bayanlar daha çok nasıl makyaj yapması gerektiği konusunda ise bir yanılgıya düşebiliyor. Çekik gözlü kişiler için yapacakları basit adımlar eşliğinde nasıl eyeliner çekmeleri gerektiğini de göstermeye başlayacağız. Çekik gözlüler için eyeliner tüyoları oldukça işe yarayacak. Bu sayede gözlerini ön plana çıkarmayı başarırken de tüm gözlerin kendi üzerine çevrilmesini sağlayacaklardır.

Çekik gözlüler için eyeliner tüyoları nelerdir?

Çekik gözlüler eyelinerı mutlaka göz kapağı dibine sürdükten sonra kuyruk bırakmadan oval bir görüntüyü ortaya çıkarmaları gerekmektedir.

Genellikle siyah renk tonlarında bir eyeliner çekilmesi gerekir. Herkesin göz şekli farklı olduğu için göz şekline yakışır makyajların yapılması daha sade ve göz alıcı güzelliğinde ortaya çıkmasına en iyi şekilde yardımcı olacaktır. Gözlerin daha küçük görünmemesi adına mutlaka eyelinerın kuyruksuz ve oval bir şekilde çekilmesi gerekir. Bu sayede çekik gözlüler de gözlerini daha büyük gösterebilme şansına da sahip olmuş olacaktır.

Makyaj, bayanların daha güzel görünmelerine ve cazibelerini de ortaya koymaları açısından oldukça önemli bir aracıdır. Makyaj malzemeleri içerisinde de bayanların vazgeçemediği ve gözlerin daha anlamlı ve güzel görünmesine adına eyeliner kullanılmaktadır. Fakat eyeliner her ne kadar göze artı bir anlamlılık katsa da göze uygun bir eyeliner şekli sürmekte kimi zaman zor bir durum olabiliyor. Bu sebeple göz şeklinize uygun eyeliner sürme teknikleri üzerinden gitmelisiniz.

2 Yorumlar

  1. ben de makyaj yeteneği yok ya.. renksiz olmamak için kendimi boyuyorum diyelim

    YanıtlaSil
  2. Eyeliner i hiç beceremiyorum ama çok da severim güzel duruyor gözde. Çekik gözlüler için de tavsiyeler harika :)

    YanıtlaSil