blog açarak adsense ile para kazanmak mümkün mü?

Blog Açarak Adsense İle Para Kazanmak Mümkün Mü?

Bu konu herkes tarafından sorulmaktadır. “Blog Sitesi Açarak Para Kazanabilirmiyim” diye sorular almaktayız. Blog sitenize yazı (makale) yazarak kendinize bir gelir elde edebilirsiniz. Yazacağınız bu konular kesinlikle özgün olacaktır. Kopya vs. gibi farklı sitelerden çalarak kesinlikle para kazanamazsınız. 

Blog Açarak Para Kazanabilir miyim?

Öncelikle İnternet sitesi açmak istiyorsanız kendinize bir hedef belirlemeniz şarttır. Yani örnek vermek gerekirse: Güzellik, sağlık, teknoloji, haber, ya da farklı diğer siteler açarak kendinize para kazanabilirsiniz. Kuracağınız siteye günde en az 3-5 makale yazmalısınız. Yani kısacası kendinize bir program oluşturmalısınız. Düzenli olmalı, konular özgün olmalıdır. Bu işte sabırsız olmamalısınız. Eğer dediğimiz gibi düzenli içerikler yazarsanız kesinlikle en kısa zamanda para kazanacaksınız.

Adsense Nedir?

Google Adsense para kazanmanız için bir platformdur. Yani sizlere reklam veren ve sitenizde reklam olmaktadır ve ziyaretçi sitenize gelince o reklamlara tıklar ve o reklamlar başı sizlere bir miktar para sunmaktadır.

Adsense Başvuru – Ne zaman Reklam İstemeliyim?

Bu konuda normalde herkes sabırsızdır. Sitenize düzenli içerik girmelisiniz. Eğer düzenli içerik girerseniz eğer ve belli bir süre sonra kendinize Google’den Adsense isteyebilirsiniz. Bu şekilde para kazanabilirsiniz.

Tanıtım Yazıları Yayınlayarak Blogdan Para Kazanmak

Eğer blogunuz belli bir güce ulaşmışsa Sadeceon, R10 gibi güçlü platformlara üye olarak sizden daha güçsüz siteleri güçlendirmek amacıyla tanıtım yazılarını yayımlamak farklı bir kazanç yoludur. Bu tür yazıları yayımlayabilmek için DA - PA değerinizinde yüksek olması ve Alexa değerlerinizinde hatırı sayılır düzeyde olması gerekmektedir. Ajanslara sitenizi bildirerek gelen teklifleri değerlendirmek yoluna da gidebilirsiniz. 

Kısacası Blog açarak Adsense ile para kazanabilirmiyim veya farklı yollar ile sitemden para kazanbilirmiyim diyorsanız cevap mümkündür. Sitenizden para kazanmak için sabırlı olmak ve çok çalışmak gerekmektedir. Kaliteli makaleleriniz Google tarafından sevilirse biraz da şansınız varsa neden olmasın? Bu makalemizi sevdiyseniz Ek kazanç sağlamanın yolları adlı makalemizi de okumalısınız.

7 Yorumlar

  1. Ben hiç denemedim ama adsense üyesi arkadaşlar kazanılan paranın komik olduğunu söylüyorlar

    YanıtlaSil
  2. İyi hitli siteler iyi paralar kazanıyor adsense sayesinde

    YanıtlaSil
  3. Valla yillardir bu sektördeyim ama ekranda kocaman kocaman reklam görüntüleri vs sevmedigim ve siteye girenleri de rahatsiz edecegini düşündüğüm için hiç denemedim açıkçası ama para kazanmak isteyenler için güzel bir seçenek tabiki teşekkürler canım:)♡

    YanıtlaSil
  4. mümkünmüş herhalde ayda 300 500 kazananlar varmış galiba aramızda, reklam alanları destekleriim ama ben reklam almam :)

    YanıtlaSil
  5. Uzun zaman alıyor ama bir cep harçlığı oluyor işte blogdan zengin olmak için veya geçinmek için oldukça profesyonel siteler olmalı bence.

    YanıtlaSil
  6. Ben daha beş kuruş bile kazanmadım. Halbuki boy boy reklam yayımlanıyor bloğumda ama nasıl bana döner ve bu konuda ne yapmam gerekir onu da bilmiyorum...

    YanıtlaSil
  7. Site hiti iyiyse para kazanılıyor.

    YanıtlaSil