Şık ve Zarif Nasıl Giyinilir?

 

Şık ve zarif nasıl giyinilir?

Klas kadın stili bir gecede öğrenebileceğiniz veya parayla satın alabileceğiniz bir şey değil. Bu, kendinizle ve nasıl giyindiğinizle ilgili bir tutumdur. Peki nasıl şık ve zarif giyinirsiniz? İşte size yardımcı olacak bazı şık ve zarif nasıl giyinilir ipuçları! 


Şık ve Zarif Nasıl Giyinilir? 

Doğru bedeni giyin

Vücut tipiniz ne olursa olsun, şık bir kadın gibi giyinmek, üzerinize tam oturan ve vücudunuzu güzelleştiren kıyafetler satın almak demektir.

Minyon kadınlar için: Klasik kesimlere  sadık kalın çünkü sizi daha uzun ve daha ince gösterirler - mini etek veya omuz vatkası yok!

Kıvrımlı kadınlar için : çok dar giysilerden uzak durun, ancak belinizi göstermek için kemerler ve kuşaklı ceketler giyin - bu kıvrımlarınızı tanımlamanıza yardımcı olur.

Büyük beden kadınlar için: Vücudunuzu dengelemek için uzun, bol etekler ve tokalı kemerler giyin. 

 Şık ve Zarif Nasıl Giyinilir Derseniz Doğru renkleri seçin

Renk söz konusu olduğunda, şık bir kadın her zaman kendine yakışan renkleri aklında tutar. Renkleriniz çok uyumlu görünmeden eşleşirse, bir araya getirmek kolaydır. 

Bazı kadınlar için kırmızı, çıkarılması zor bir renktir (özellikle ten renginizle çelişiyorsa). Beyaz veya siyahla kırmızı giymekten kaçının çünkü sizi trafik ışığı gibi gösterir! Kırmızı giymeniz gerekiyorsa pembeler, portakallar, morlar ve sarılar gibi daha yumuşak renklerle eşleştirin - bunlar tamamlayıcı renklerdir. Şık ve zarif nasıl giyinilir?

Siyah, beyaz, kahverengi vb. gibi nötr renkler söz konusu olduğunda, farklı tonlar veya dokular olduğu sürece bunları birlikte kullanmanın yanlış bir tarafı yoktur. 

Şık büyük beden kadınlar için: aynı kurallar geçerlidir, ancak dikkatli olun çünkü daha koyu renkler sizi olduğunuzdan daha büyük gösterebilir. Tam siyah veya kahverengi elbiseler giymek yerine, koyu ten rengi ve kırmızılarla siyah giyin - bu tamamlayıcı renkler ten tonunuzu ortaya çıkaracaktır.

klas kadın


 İşyerinde aşırılıktan kaçının

İş için nasıl şık giyineceğinizi mi merak ediyorsunuz? Profesyonel bir toplantıya katılıyorsanız, fazla seksi, fazla gündelik veya fazla modaya uygun görünmeden cilalı ve temiz görünmelisiniz. Kıyafetleriniz gelir seviyenize uygun olmalıdır. Bunun nedeni, ne kadar iyi giyimli olduğunuzun, ne kadar para kazandığınıza – işinizde ne kadar başarılı olduğunuza dair sinyaller göndermesidir.

Gömleğinizi içine sokun ve pantolonunuzu dizlerinize kadar sarkmasın diye yukarı kaldırın. Bu giysiler sizin için çok büyük veya küçükse, uygun şekilde yenilerini satın alın veya diktirin. Kıyafetleriniz üzerinize tam oturmalı, belinizden aşağı sarkmamalı ve arkanızı örtmeli.

Rahat bir ortamda çalışırken etek , elbise, külotlu çorap ve topuklu ayakkabı giyebilirsiniz. Daha muhafazakar bir ofiste, renk ve desenle karıştırın ve cildi kapalı tutun. Elbise görünümünüzü tamamlamak için güzel bir takı veya bir eşarp giyinin.

 Rujunu asla unutma

Evden çıkmadan  ruj sürmek klas kadın hareketlerinden biridir. Öğle yemeğinden sonra tazeleyebilmeniz için çantanızda ruj bulundurun. Ayrıca rujun uzun süre kalıcı olması için önce dudak astarı sonra da ruj sürebilirsiniz. 

Minimal makyaj yapın

Bir operaya katılmıyorsanız, yoğun göz farı veya rimel sürmeyin ve allığınızı aşırıya kaçmaktan kaçının. Göz makyajı söz konusu olduğunda, daha az her zaman daha fazladır. Şık ve zarif nasıl giyinilir?

 Doğal bir görünüm için ihtiyacınız olan tek şey pudra, eyeliner, rimel ve biraz kırmızı dudak parlatıcısı . Bu kuralları çiğneyebilirsiniz, ancak yalnızca belirli durumlarda: örneğin, siyah bir elbise ve klasik siyah topuklu ayakkabılarla koyu rimel ve kırmızı ruj kullanmak şık görünebilir, ancak bunu bir ofis partisinde giymeyin.

 Doğru saç stili

Klas olmak için, özgün olmak en önemli şeydir. Akmasına izin verdiğinde iyi hissettiren uzun, seksi saçların varsa, öyle kal, sırf toplum sana öyle söylüyor diye buklelerini kesme. Onurlu yaşamak budur!

Basit saç kesimleri, yüz özelliklerinizi ve kemik yapınızı öne çıkarmak için en iyi sonucu verebilir. Kakül veya ayrık gibi saçınızın belirli kısımlarını öne çıkarırsanız, genel tarzdan ödün vermeden yüzünüzün belirli bölgelerine dikkat çekebilirsiniz.

Güzel koku

Ucuz parfümün aşırı güçlü bir kokusu olduğu için parfümünüzü dikkatli seçin. Kokuyu beğendiğinizden emin olmak için satın almadan önce bazı parfümleri koklamak iyi bir fikirdir: Chanel No 5, Joy, Coco Mademoiselle ve Daisy by Marc Jacobs çok popüler klas kokulardır.

Gün içinde narenciye bazlı meyve kokuları sürerken meyveli kokuları akşama saklayın. Gün boyunca rötuşlar için çantanızda küçük bir şişe parfüm bulundurun.

 Klasik aksesuarlar kullanın

Klasiklerin modası asla geçmez ve her zaman aynı anda hem şık hem de kombinlenmiş görünmenizi sağlar. Mücevher, eşarp, şapka, eldiven, şemsiye satışlarına dikkat etmek iyi bir fikirdir.

El çantaları, Ayakkabılar : topuklu ayakkabılar iyidir, ancak çok yüksek iyi değildir. Topuğun ayakkabınızın genişliğinden daha kalın olmadığından emin olun, aksi takdirde geniş ayak bilekleriniz olur.  

Takı: Zarif görünmek için Tiffany & Co. takıları satın almanız gerekmez - hangi takıları ne zaman takacağınızı bilin. Şık ve zarif nasıl giyinilir?

Şık ve zarif nasıl giyinilir?


Ayrıntılara dikkat edin

Görünüşünde titiz olan kadınlar başkaları üzerinde büyük bir etki yaratır ve bu mükemmellik düzeyine ulaşmak kolay değildir!

Ayrıntılarla oynarken eğlenin: saç veya makyaj görünümünüzü deneyin, farklı giyim veya aksesuar görünümlerini deneyin - denemeye devam ederseniz er ya da geç başarılı olacaksınız! Şık ve zarif nasıl giyinilir?

Şık giyinmek kolay olmuyor ve her şeyin düzenli olması demek. Şık kadınlar her zaman doğrudan bir moda dergisinden fırlamış gibi görünürler, bu yüzden eğer bunu başarabilirseniz insanlar benzersiz tarzınızı fark edecek ve takdir edeceklerdir.

Şık, Zarif ve Feminen Giyinmek İçin Diğer İpuçları

Figürünüzü düzleştiren ve en iyi özelliklerinizi geliştiren giysiler giyin.

İpek veya saten gibi lüks kumaşları tercih edin.

Güncel moda trendlerini körü körüne takip etmekten kaçının. Kendinizi rahatsız hissediyorsanız en son trendleri takip etmenize gerek yok!

Zarif kesimler ve lüks işçilik, klas kadın gardırobuna hakimdir. Her şey mükemmel kalitede yapılmalı çünkü birkaç kez giyildikten sonra dağılmayan kıyafetlere sahip olmak çok önemli.

Parlak altınlar, kızıllar, kiraz ve maun gibi koyu renkli ağaçlarla uyumlu bir şekilde birleşir. Siyah, turuncu, mavi, kırmızı ve yeşil gibi çoğu renkle birleştirilebilir ve şık görünümü sizi daha ince ve uzun gösterir.

Size yakışan renkleri kullanın. Ten renginiz kıyafetinizin rengiyle eşleşiyorsa giymekten kaçının (örnek: sarı elbise).

İş için, bu giysiler resmi durumlar için uygun olmadığından, ışıltısız veya çok az ışıltılı basit bir şey seçin. Gösterişli bir görünüm istiyorsanız, minimal tutun!

Tarzınız, kim olduğunuzun kendi kişisel ifadesidir. Klas bir kadın, güzel ve zarif olurken kendisiyle gurur duyduğunu gösterir. Başkalarını etkilemek veya cezbetmek için değil, her gün kendileri için şık ve zarif giyinirler. Şık ve zarif nasıl giyinilir sorusuna verdiğimiz yanıtları sevdiğinizi umuyoruz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar