Yengeç Burcu Kadını Gizemli Özelliklere Sahiptir

 

Yengeç burcu kadını

Yengeç burcu kadını çoğu zaman anlaşılması zor, gizemli özellikleri bulunan çekici bir kadındır. Bu ilginç burcun hanımlarından birine gönlünüzü kaptırdıysanız makalemizi okumalısınız. 

yengeç kadınları aşk


YENGEÇ BURCU KADINI 


Yengeçler yaşam içerisinde sakin bir limana benzerler, çok güzel bir sevgili, harika bir dost olmayı bilirler. Onları başlangıçta tanımak için zamana ihtiyacınız vardır, çünkü sizi hemen hayatlarına almazlar, sizi tartıp ölçmek için bir zaman yaratırlar. Kapılarını açarlarsa işte o zaman karşılıklı iletişim başlamış demektir. 

Yengeç burcu kadını


Duygusal Yengeçler

Yengeç burcu kadını duygusaldır, çok alıngandır. Macera yaşanacak bir kadın değildir. Bu tür ilişkilerden de hoşlanmaz, karşısındaki erkekten de bunu bekler. Evcildir, bir Yengeç Kadını ömür boyu mutlu eder. Son derece sıcakkanlıdır, vericidir, yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmaz. Duygusallık mı mantık mı denildiğinde duygusallık her zaman ön plandadır. Kalbiyle hareket eder. Son derece romantiktir, iyi bir ev kadını, iyi bir anne olur.

Burcunuza göre hangi sporu yapmalısınız makalemizi de okumayı unutmayın. 

Yengeç Burcu Kadını gözleri, saçları, dudak yapıları ve gülümsemeleri ile caziptirler. Bakımlı ve şık olmayı bilirler. Her zaman kendine özgü bir tarzları vardır. Sevecen, narin, nazik karakter özelliklerine sahiptir. Dost sıfatını en güzel taşıyandır,başkalarına yardım etmeyi çok sever. Yengeç burcu kadını ile hayatınızı birleştirmeyi düşünebilirsiniz. Sımsıcak bir yuvanız, evinizde huzurlu bir eş, sakin ve iyi eğitilen çocuklarınız olacaktır. Ayrıca eşiniz tüm kalbini ve hayatını size adayacaktır.


Hayatınızda Yengeç Burcu kadını varsa çok şanslı olduğunuzu bilmeniz gerekir.

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar