Este Lorien Güzellik Stüdyosu Kalıcı Makyaj İçin Doğru Seçim

este lorien eskişehir güzellik stüdyosu


 Este Lorien Eskişehir Güzellik Merkezi uzun süredir Eskişehirli hanımlara verdikleri başarılı hizmetleriyle göz doldurmaktadır. Lazer epilasyon, protez tırnak, kirpik lifting ve daha sayamayacağımız hizmetlerini denemediyseniz çok şey kaybetmişsiniz demektir. Este Lorien güzellik stüdyosu kalıcı makyaj uygulamaları ile de çok beğenilmektedir.

Kalıcı makyaj sözcüğünü muhtemelen bir arkadaşınız aracılığıyla duymuşsunuzdur veya tanıdığınız birisinde görmüşsünüzdür. Herhangi bir yere herhangi bir zamanda ruj veya göz kalemi gerekmeden gitmenin ne kadar harika olduğunu hiç düşündünüz mü? Bir hayal edin pudra veya kalem olmadan kaşlarınızın 7/24 harika görünmesi çok büyük bir lüks değil mi? Kalıcı makyaj yaptırmak oldukça çekici, size uygulamayı yaptırabileceğiniz güvenilir bir adres vereceğiz. Eskişehir güzellik salonları arasında oldukça popüler olan Este Lorien Güzellik Stüdyosu ihtiyaçlarınıza cevap vermek için hizmetinizde. https://www.estelorien.com.tr/ sitesini de inceleyerek daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Nedir? 

Este Lorien güzellik merkezinde uygulanan kalıcı makyaj uygulaması hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. İlk olarak nedir bu kalıcı makyaj? Kozmetik dövme ya da mikropigmentasyon olarak da adlandırılan kalıcı makyaj, cilde dövme yapan demir oksit içeren bir kalem kullanılarak ve boyalar ile makyaj görünümü oluşturmak durumudur. Makyajda kullanılan boyalar kimyasal içermez ve uygulama yapılmadan önce alerji testleri yapılmaktadır.

Kimler yaptırabilir?

Özellikle fiziksel sorunu olan insanlar daha bakımlı görünmek için yaptırmak isteyebilir. Felç geçirmiş, görme kaybı yaşamış ya da saçlarının bir kısmını kaybetmiş biriyseniz sağlık nedenlerinden dolayı düşünebilirsiniz. Herhangi bir sağlık sorunu olmayan bireylerde daha öz güvenli hissetmek için yaptırmak istemektedirler.

Kalıcı makyaj hangi bölgelere uygulanabilir?

En çok kaşlara (microblading, kaş kontür) , dudaklara (dudak kontürü) , kalıcı eyeliner olarak gözlere uygulanmaktadır ayrıca yara izlerini yok etmek için, saçkıran olan bölgerde saç izlenimi oluşturmak içinde kullanımları vardır.

Este Lorien kalıcı makyaj


Kalıcı makyajı ne kadar kullanabilirim? 

Kalıcı makyajın lüksü uzun müddet sürmektedir. Yani paranızın hakkını uzun süre kullanarak alırsınız.

İşlem sonrasında neler dikkat etmeli? 

İşlem yapılan bölgeye soğuk paket uygulamak şişliğin hafifletilmesine ve rahatlamasına yardımcı olacaktır. Soğuk paketleri dondurucuya koymayın, buzdolabının alt kısmı yeterli olacaktır. Cildi soğutmak etkili olurken, uygulama yapılan bölgeyi dondurmak hasara neden olabilir. İşlem gören alan zaten biraz hassas durumdadır, cilde çok soğuk uygulamak donma hasarına neden olur ve komplikasyon riski taşır.
Uygulama yapılan bölgelere ellerinizi sürmeyin, koparmayın, kazımayın, çekmeyin. Cilt doğal olarak iyileşmelidir. Enfeksiyon kapabilirsiniz.  Cildiniz iyileşene kadar güneşten uzak durun. Bölgeyi elinizden geldiğince kuru tutun. Kozmetik uygulamayın ve temiz yastık kılıflarında uyuyun. Eskişehir güzellik salonları arasında popüler olan Este Lorien güzellik stüdyosu  uzmanının önerilerine dikkat ederseniz işlem sonrası süreçte güzel bir görünüme rahatça kavuşabilirsiniz.

Saç fırçaları nasıl temizlenir makalemizi de okuyunuz.

Kalıcı makyaj güvenli midir?

Uzman bir kişinin elinde prosedürlere uygun yapılan makyaj güvenlidir. Ancak vasıfsız insanlarda yapmaktadır bu yüzden çok iyi araştırma yaparak doğru güzellik salonunu ve doğru uzmanı seçmeniz gerekmektedir. Bir salona gittiğinizde işleminizi yapacak kişiye hiç çekinmeden ne kadar zamandır bu işlemi yaptığını, sertifikalarını ve eski çalışmalarının resimlerini görüp göremeyeceğinizi sorunuz. Kalıcı bir kozmetik uzmanı seçmek, kendiniz için vereceğiniz en önemli kararlardan biri olabilir. Bu işlem kalıcı olduğu için, çok yetenekli ve sizin için uygun olan birine kendinizi emanet ettiğinizden emin olmalısınız. Fiyat değil, beceri önemlidir. Teknisyeniniz sizi dinler, sizinle çalışır ve ne istediğinizi gerçekten anlarsa, olumlu bir deneyim yaşarsınız. İşte burada seçmeniz gereken güvenilir bir adres bulmanız gerekmektedir. Este Lorien Eskişehir Güzellik Stüdyosu makyaj uygulamaları için doğru seçim olacaktır. Eskişehir kalıcı makyaj ve microblading uygulamaları https://www.estelorien.com.tr/eskisehir-kalici-makyaj/ web sitesinde detaylı olarak aktarılmaktadır.
 

Yorumlar

Popüler Yayınlar