Babetler İle Gelen Şıklık, En Sevilen Babet Modelleri

 

En sevilen babet modelleri

Kadınların ayakkabı konusundaki tutkusu dillere destan bir durumdur. Babetler bayanların çok sık kullandığı topuksuz bir ayakkabı çeşididir. Farklı renk, kumaş, fiyonk ve toka seçenekleri ile zenginleştirilen babet modelleri özellikle ayak sağlığını düşünen kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Hafif, rahat ve günlük kullanıma uygun olan babet modelleri 80’li yıllarda hızlı bir şekilde bir daha çıkmamak üzere hayatımıza girmiştir.

Babet modelleri


Şık Takım Elbiselerle Babetler Kullanılır mı?

Araba kullanan, gün boyu oradan oraya koşuşturan, toplantıdan seyahate kadar her ortam için uygun olan babetler şık takım elbiselerin altına dahi tercih edilmektedir. Kaliteli, şık ve ayaklarınıza özgürlük kazandıracak babet modelleri, balerin ayakkabılarından esinlenerek üretilmiştir.

·         Gece elbisesi ile pullu,

·         Ofis kıyafetleri ile tokalı veya metal aksesuarlı,

·         Spor kıyafetler ile renkli babetler seçerek kıyafetiniz ile bütünlük sağlayabilirsiniz.

Ayakkabı seçerken koruma, dayanıklılık, ısıtma, hava aldırma ve su geçirmezlik gibi özellikleri değerlendirmeli ve seçimimizi bu yönde yapmalıyız.

Babetler


Babet Modelleri

Babet modelleri kadınların içindeki hem seksi hem de çocuksu yanı ortaya çıkarır. Özellikle uzun boylu bayanlar tarafında tercih edilen babet modelleri etek, elbise ve dar paça pantolonlarla son derece şık durmaktadır.

·         Fiyonklu yuvarlak burunlu babetler olduğu gibi, sivri burunlu babet modelleri de bulunmaktadır.

Ayakkabı tasarlamak bir sanat ve babet tasarlamak da bu sanatın en can alıcı parçasıdır. Seçilen kıyafetle renk ve desen uyumuna dikkat edilerek giyilecek babetler son derece zarif görünmenize yardımcı olacaktır. Yaza şimdiden hazırlık yapmak için "Rengarenk plaj çantaları" makalemizi de okuyunuz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar