Yaka Kolye Modası ve Yaka Kolyesi Modelleri

yaka kolyesi


Yaka Kolye Modası ve Yaka Kolyesi Modelleri


Şıklığımızın vazgeçilmez tamamlayıcısı olan aksesuarlar, bu yılda da göz alıcı tasarımlarla karşımıza çıkıyorlar. Yıl boyu etkisini gösteren yaka kolye modası, yazın da bizimle olacağının sinyallerini veriyor. Yaka kolyesi modelleri  gün geçtikçe yeni seçeneklerle göz doldurmaya devam etmekte.

Yaka Kolye Modası Modelleri

Birçok ünlü yıldızda gördüğümüz yaka kolyeler, uygun bir elbise ya da bluz ile kombinlendiğinde, zarafet ve şıklığınıza büyüleyici dokunuşlar ekliyor. Farklı renklerde ve değişik modellerde tasarlanan yaka kolyeler, bu özellikleri ile her zevke hitap ediyorlar.

yaka kolyesi modelleri


İnci, metal, boncuk, kumaş, taş, hatta altın gibi birçok farklı malzeme ile tasarlanan yaka kolyelerin, dantel işlemeli ve fırfırlı modelleri de mevcut.

Yaz sezonunda sade, tek renk bir tshirtü bile çarpıcı hale getirebilmesi ile bayanların gözdesi haline gelen yaka kolyeler, kış için de farklı tasarımlarla vitrinlerde boy göstermeye devam ediyorlar.Siyah bir gece elbisesi ile kombinleyeceğiniz metal renkli yaka kolye, şıklığınızı ihtişamlı bir şekilde ortaya koymanızı sağlayacaktır. Sivri kenarlı, pastel ya da neon renklerde tasarlanan yaka kolyeleri ise sade, kapalı bir gömlek ya da boğazlı kazak ile kullanarak dikkat çekebilirsiniz. Yaka kolye modası ile kıyafetlerinize zenginlik katarak daha çekici görünebilirsiniz. Yaka kolyesi modelleri kıyafetlerinize uyumlu olursa çok beğenileceksiniz.  Kadınların takı takıntıları makalemizi de okuyunuz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar