Tarçınlı Yoğurt Kilo Verdirir Mi?

tarçınlı yoğurt


Tarçınlı Yoğurt Kilo Verdirir Mi?


Kilo vermek isteyenler için yüzlerce diyet çeşidi ve sağlıklı atıştırmalıklar vardır. Kişinin bünyesine göre belirlenen diyetler herkeste aynı sonucu vermez. Kimisinde işe yararken kimisinde aksi sonuçlar dahi doğurabilir. Herkesin bünyesinin ve metabolizmasının farklı oluşu bunun bir sebebidir.
Peki, tarçınlı yoğurt kilo verdirir mi? Yağ yakma özelliğiyle bilinen yoğurt, günlük hayatta herkes tarafından sıklıkla tüketilen bir üründür. Tarçın ise bitki çaylarının olmazsa olmazı bir bitkidir. Bu iki besin bir araya gelince kilo verdirmeye ve yağ yakmaya karşı güçlü bir etki oluştururlar. Ödem atma özelliğiyle günde 500 gr ila 1 kg arası kilo verdiren bu karışım şimdilerde kadınların gözdesi olmuş durumda.

kilo verme

Tarçınlı Yoğurt Karışımı Nasıl Hazırlanır

Bu tür kilo verme yöntemlerinde kullanılan yoğurtların ev yapımı olması çok daha sağlıklı bir tercih olacaktır. Bu nedenle evde mayalanmış yoğurdun içine göz kararı toz tarçın atılır. Eğer evde toz değil de çubuk tarçın varsa toz haline getirilip kullanılabilir. Tarçınlı yoğurt günde üç kez aç karnına tüketilir. Gün içinde tok ve zinde tutması sebebiyle açlık hissini oluşturmayacak, kilo vermeyi kolay bir hale getirecektir.

Bu güzellik önerimiz de harika: Saçların dökülme nedenleri

Tarçınlı Yoğurdun Faydaları Nelerdir

Tarçınlı yoğurt özellikle kadınların göbek ve basen bölgesinde oluşan yağların yakılmasında yardımcıdır. Tatlı isteğini durdurur ve kalori alımını engeller. Metabolizmayı hızlandırır. Vücudun zaman içinde fit bir hal almasına yardımcı olur. Tarçınlı yoğurt kilo verdirir mi sorusuna verilebilecek cevaplar bu şekildedir. 

Yorumlar

  1. Tarçınlı yoğurt deneyeceğim :))

    YanıtlaSil
  2. Tarçınlı yoğurdun kilo verdirdiğini duyuyorum ben de denemek isterim :)

    YanıtlaSil
  3. Şeker hastalarına tavsiye ediliyor diye hatırlıyorum yine de reflüsü olanlar tüketmesin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar