Mutfak Perdesi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

mutfak perdesi seçerken dikkat edilmesi gerekenler


Mutfak Perdesi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler


Mutfak perdesi mutfak dekorasyonlarımızda ilk dikkat edilen unsurlar arasındadır. Bu yılın perde modelleri modern kesimleriyle dikkat çekmekte.

Mutfak Perdesi  Trendleri


Mutfak perdesi trendleri hemen her yıl değişmediği için bu yıl aldığımız perdemizi birkaç sene rahatça kullanabiliriz. Son zamanlarda en çok tercih edilen mutfak perdesi modelleri  krem, beyaz, sarı, yeşil ve kırmızı renkten oluşmaktadır. Mutfak dolaplarımızın rengine en uygun rengi seçerek son derece hoş, göz alıcı mutfaklara sahip olabiliriz. Sadece tül perdeler değil stor perdeler de her zaman sevilen modellerdendir. Stor perdeler temizlik aşamasında biraz kadınları korkuttuğu için tül perdeler daha çok satın alınmaktadır. Stor perdeler de pratik kullanımı ile gözde ürünlerdendir.

mutfak için perde seçimi


Mutfaklar  İçin Perde Seçimi


Mutfaklar için perde seçimi yaparken mutfağımızı şık, sevimli ve havadar gösteren modelleri tercih etmeliyiz. Mutfaklar uzun saatler geçirdiğimiz mekanlardır ve kimse sık dokulu perdelerle karartılmış bir mutfakta oturmak istemez. Çok fazla ışık alan bir mutfağınız varsa güneşlik kullanarak ışığı ayarlayabilirsiniz.

Mutfak perdeleri evdeki en çok kirlenen perdelerdir. Yemeklerin kokusu, yağı yüzünden çok sık yıkanmaları gerekebilir. Kolay temizlenen perde modellerini tercih ederseniz işiniz oldukça kolaylaşacaktır. İnce yapıdaki tül perdeler kolayca yıkanır fakat çamaşır makinesinde de deforme olmaya müsaittir. Daha dayanıklı perdeler arıyorsanız jaluzi mutfak perdeleri su altında kolay temizlenme özelliğiyle ilginizi çekebilir. Jaluzi perdeler modern bir görünüme de sahiptirler.


Mutfak perdesi modelleri seçerken ışığı engellemeyecek, ince yapılı modelleri tercih etmeliyiz. Kolay temizlenebilir perdeler aldığımıza emin olmalıyız. Mutfak dolaplarına uygun renkleri seçmeliyiz. Her zaman açık renkli perdeler mutfaklara çok yakışır. Koyu renkli mutfak perdeleri sizi mutsuz edecektir. Günün yarısını geçireceğiniz, en samimi dostlarınızı ağırlayacağınız mutfaklarınızın dekorasyonuna önem vermelisiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar