Evde iş, Evde Antep Fıstığı Kırma İşi

antep fıstığı kırma

Evde iş, Evde Antep Fıstığı Kırma İşi

Evde iş yazılarımız tüm hızıyla devam ederken işinize yaradığını umuyoruz. Bugün farklı bir iş imkanı olan evde antep fıstığı kırma işi hakkında anlatacaklarımız bulunmakta. Sizlerin de önereceğiniz farklı iş kolları varsa mutlaka yorum olarak yazınız.

Evde Antep Fıstığı Kırma İşi Hakkında Bilgi

Son yıllarda, evde iş imkanları sınır tanımazken, bayanların pek çok konuda iş alabilme imkanları ortaya çıkmaktadır. Elbette ki bahsedilen bu işler için her hangi bir özel yetenek gerekmiyor. Yani, pek çok eli ayağı tutan bayanın gerçekleştirebileceği işler sizlere sunulmaktadır.

Sizlere bahsedeceğimiz bu işler arasında, evde antep fıstığı kırma işi de aylık belirli bir miktar gelir elde edebilmeniz de yardımcı olabilecektir. Elbette ki bu işten kazanç, saatlik ücret ya da maaş olarak tanımlanmamaktadır. Kilogram olarak ücretlendirilen bu işte, yapılan iş kadar ücret kazanmanız mümkün olmaktadır.

Evde İş Hakkında Genel Bilgiler

·         Genel olarak evde ek işveren bu firmalar, sizlere kırılacak olan antep fıstıklarını, çuvallar ile evlerinize teslim etmektedir. Bazı firmalar ise, teslimat işlemlerinin de sizler tarafından yapılmasını isteyebilir. Bu durumda da elbette ki bir ek ücret uygulaması gerçekleştirilmesi mümkün olacaktır.

·         Bahsettiğimiz bu iş oldukça basit ve eğlenceli olabildiği gibi, uzun saatler yapıldığında da zor bir hale gelebilir. Aylık belirli bir miktar kırım yapmanızı isteyen firmalar, belirli bir maaş bile bağlayabilirler. Fakat genel olarak kilogram ile çalışılması mümkün olmaktadır.

·         Sizlere teslim edilen çuvallarda bulunan fıstıkları, kabuklarından ayırarak, başka bir çuvalda teslimata hazır hale getirmeniz istenmektedir. Tabi ki ücretini almadan teslim etmeniz tavsiye edilmez. Bazı durumlarda, art niyetli işverenler, iş sonrası ücretleri ödemediğinden dolayı mağduriyette yaşanabilmektedir. Bunlara dikkat ederek, işveren ile anlaşmanızı iyi yapmanız tavsiyeler arasında. Bu iş imkanı da ilginizi çekebilir: Evde kokulu sabun yapma işi

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar