Bedenimizin Yaydığı Aura Nedir?


aura nedir


Bedenimizin yaydığı Aura nedir?

Evrenimizde bulunan tüm canlıların aura yaydığı kabul ediliyor. Tabii bu göreceli bir durum, inananı olduğu kadar inanmayanı da çok. Aura kavramı, ilk Nikola Tesla ve ekip arkadaşları tarafından yaşanan bir garip olayla ortaya çıktı. Gece geç saatlerde çalışırlarken karanlıkta etraflarında bir ışık hüzmesi gördüler.

Aura'nın ruhun bir parçası olduğunu anlamak için bir takım çalışmalar yapılır ancak o dönemde bunu başaramamışlardır. Fakat yıllar sonra Kirlian soy isimli bir Rus fotoğrafçı ve eşi aurayı fotoğraflamayı başarır. Bu sayede artık aura, gözle görülebilir olmuştur.

Aura'da görülen renkler insanın kişiliğini yansıtır. Bu olaya inanmayanlar ise genelde insanların etrafındaki rengin tamamen elektrikten oluştuğunu öne sürerler. 

Aura renkleri neyi temsil eder?

Gelelim renklere;

Kırmızı: Güç ve Canlılık

Turuncu: Cesaret ve Yaratıcılık

Sarı: Güven, Zeka ve Liderlik Vasfı

Yeşil: Denge, Uyum ve Sempati

Mavi: Duyarlılık ve İletişim

Çivit Mavisi: Sezgi ve Zihin

Menekşe: Saygınlık ve Maneviyat

Pembe - Magenta: Yardımsever ve Merhametli

Açık Pembe: Evrensel Sevgi

Kahverengi: Maddiyat

Gri: Durgunluk, Korku ve Karamsarlık

Siyah: Gizem ve Karanlık

Beyaz: Mükemmellik

Ayrıca iki insan birbiriyle etkileşime geçtiği zaman auralarında değişim olur. Öpüşen herhangi bir çiftin aurası mora dönüşür. Bazı insanların ise aura'yı görebildiği veya hissedebildiği söylenir. Eterik bedende yedi derecesi vardır. Beş tanesi üst üstedir ve görülebilir. İlk dört derece; fiziksel, duygusal, zihinsel bedenleri ve sezgiyi anlatır. Beşinci ruhu anlatırken, altı ve yedinci kozmik enerji ile tanımlanır.


Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar