zerdeçal yoğurt

Yoğurt kürü ile zayıflamak mümkün

Yoğurt kürü ile zayıflamak artık hayal değil, yoğurt yüzyıllardır mutfaklarımızın vazgeçilmez besleyici değerlerindendir. Hastalıklarda, yanık tedavilerinde, gençlik, güzellik için kullanılan yoğurdun besleyici özelliğini kaybetmemesi için evde yapılanını tüketmek gerekiyor. Düzenli olarak yoğurt tüketmek sağlığımız açısından gerçekten çok önemlidir. Dikkat etmemiz gereken bir hususta süt ürünlerine karşı alerjimiz olup olmadığı eğer alerjik bir bünyeye sahipsek yoğurdun yarardan çok zararı olacaktır.

Yoğurt kürü ile nasıl zayıflarız?

 Yoğurt tek başına kullanılsa bile gerçekten yararlı bir besindir fakat içine bazı eklemeler yaparak zayıflama konusunda daha faydalı hale getirebiliriz. Bu yoğurt kürlerinin bazen mucizevi sonuçları olduğu kadınlar arasında kulaktan kulağa yayılmakta. İşte efsanevi zayıflatıcı yoğurt kürlerinden örnekler, okumaya devam edin.

Otlarla hazırlanan yoğurt kürü


Bir tane limon
Bir kaç dal maydanoz
1 su bardağı yoğurt Bir kaç dal dereotu

Maydanoz, dereotunu ince ince kıyalım ve yoğurtla karıştıralım. Her hafta iki kere gece vakitlerinde tüketin.

Limon sulu yoğurt kürü ile zayıflamak


 Bir kase yoğurdu bir şişe maden suyu ve bir limon suyuyla karıştıralım. Kahvaltılardan önce veya uyumadan önce tüketilebilir fakat bir doktora danışmadan hiç bir kürü uygulamamakta fayda olduğunu hatırlatalım.

 Zerdeçal ve yoğurt mucizesi

Bir kase yoğurdun içine bir çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı pul biber ve bir tane limonu sıkıp karıştıralım. Zerdeçal yoğurdun etkisini kat be kat arttırır ve kısa sürede etkisini gösterir. Bu kürü yirmi gün yapıp bir hafta ara vermekte fayda vardır. Devamlı yapılması halinde zararlı olabilir.

Yoğurt kürü ile zayıflamak farklı tariflerle mümkün. Ama en başta spor yapmak ve yediğimize içtiğimize dikkat etmek şart. Düzenli bir yaşam yaşamak, uykumuza dikkat etmek bizi dinç ve sağlıklı tutacaktır. Kadın olmak değerlidir.







7 Yorumlar

  1. Hem şifa hem diyet, ne güzelllll 👍😊🌷🤚

    YanıtlaSil
  2. Tok tutuyorsa güzel bir kür olabilir...

    YanıtlaSil
  3. Yoğurt kürü uygulayan biri olarak çok memnun kaldım.Üstelik tok tutuyor
    Öneriler için editöre teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Tam biz kadınlara hitap eden bir yazı olmuş.Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Yoğurt kürleri zayıflamak için birebir. Zaman zaman yoğurt kürü uygularım hemen vücuttaki ödemi atıyor :) Verdiğin yoğurtlu maydanozlu limonlu kürü de deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  6. Limon sulu yoğurt kürü ile zayıflama yöntemini denemeliyim. Dereotunu çok sevmediğim için o bana çok uymadı

    YanıtlaSil
  7. Sağlıklı zayıflamak isteyenler verdiğin yoğurt kürlerine bayılacak. Emeğine sağlık canım.

    YanıtlaSil