FRESH'N SOFT ÜRÜNLERİ

Selamlar bu gün sizlere bir kaç hafta evvel denemem için gönderilen Fresh'n Soft ürünlerini anlatacağım.Bu ürünler için firmamıza teşekkür ediyorum.Ürünlere toplu olarak göz attıktan sonra şimdi tek tek inceleyelim.Yaklaşık üç hatadır kullandığım için hepsi hakkında oldukça bilgiye sahip oldum.
İlk olarak makyaj temizleme mendilleri var.Bunların biri normal ve karma ciltler için papatya özlü diğeri ise kuru ve hassas ciltler için aloe veralı.Ben önce kuru ciltler için olanını kullandım.Doğrusu daha önce hiç makyaj temizleme mendili kullanmamıştım.Bilmiyorum neden ama bana sanki cildimi tahriş edecek,makyajımı tam temizleyemeyecekler gibi geliyordu.Oysa ne kadar yanıldığımı anladım.
Bu mendiller gerçekten çok pratik.Bir kere mendiller son derece yumuşak ve kalın.Cildi tahriş etmiyor son derece yumuşak bir temizlik sağlıyorlar.Puf puf yapıları çok güzel.İçeriği aşağıdaki gibi:
İki mendil benim makyajımı tamamen temizlemeye yetti.Ben yüzümü her ne kadar kuru olsa da jel temizleyicilerle temizliyorum.İçim rahat etmiyor,temizlenmemiş gibi geliyor bana.Bu mendiller lede kabasını alırım gene jelle yıkarım diye düşündüm.
Ama bir denemekten zarar gelmez düşüncesiyle makyajımı bir peçeteyle sildim sonra kalanını ikinci peçeteyle temizledim ve hiç bir kalıntının kalmadığını fark ettim.Emin olmak için pamuğun üzerine tonik döktüm ve tekrar sildim.Hiç bir makyaj kalıntısı pamuğa gelmedi.
İşte o zaman arkadaşların neden bu kadar övdüğünü anladım.Artık seyahatlere gittiğimde yanımda mutlaka bu mendillerden bulunduracağım.Akma derdi yok yıkama derdi yok çok sevdim.Ayrıca kırışıklık giderici etkilerinin olması ayrı bir artı benim için.Bunların fiyatıda çok ucuzmuş galiba 2,50 gibi bence mutlaka denenmeli.Bir pakette 25 adet peçete mevcut.
Evet bu makyaj düzeltme çubuklarını da ilk kez denedim.Bunların bir yanı ince diğer yanı yassı.Makyajımı düzeltmemde çok işe yarıyorlar.Üstelik bir çubuğu ben yaklaşık üç dört makyajımda kullanıyorum yani çok uzun süre gidecekler.
Bence bu üründe kesinlikle denenmeli.Üstelik yüzde yüz doğal pamuktan üretilmiş.
Ve son olarak makyaj temizleme pedi var.Çift yüzeyli olan bu pedlerde yüzde yüz pamuk.Kenarları dikişli ve oldukça dayanıklı.
Yüzünüzü hırpalamadan son derece kolay bir şekilde uygulama yapabiliyorsunuz.Ayrıca çok fazla ürün de emmiyor.Ben tonik uygulamalarında kullandım bu pamuğu.Ve oldukça sevdim.Dermatolojik olarak test edilmiş bu ürünü de denemenizi tavsiye ederim.
Fres'n Soft ürünleri bu şekildeydi ben hepsini de sevdim.Bazıları ilk kez kullandığım ürünlerdi.Yazımı okuduğunuz için teşekkür ediyorum.Sevgiler...

Yorumlar

Popüler Yayınlar