Avon Extra Lasting Ruj Pink Perfection

Bir kaç aydır Avon kataloğunda gördüğüm bu ruj çok hoşuma gidiyordu.En sonunda almak nasip oldu.İyi ki de almışım çünkü rujunuzun rengi nefis diyen bir çok insan oldu.Avon rujlarını genelde seviyorum bu rujda kısa sürede favorilerim arasında yerini aldı.
Adı gibi mükemmel bir koyu pembe renge sahip bir ruj.Sürümü oldukça kolay,yapısı yumuşak,dudakları kurutmuyor,nemlendirmesi iyi.Ayrıca kıpkırmızı ambalajıyla da oldukça şık ve sağlam.
Kalıcılığı ise orta düzeyde gün ortasında mutlaka tazelemem gerekiyor.Kataloğunda 5 saate kadar kalıcılık diyor.Evet yaklaşık bir 5 saat sonra tazeliyorum ben de.
Bu ruju sürdüğünüzde çok uzaktan bile fark ediliyorsunuz oldukça dikkat çekici ve iddialı bir ruj.Ben bu ruju sürdüğümde göz makyajımı oldukça sade tutmaya çalışıyorum çünkü ruj tek başına zaten oldukça ilgi çekiyor.Dudakta duruşunu aşağıdaki resimde görebilirsiniz.Sizde benim gibi iddialı renkleri seviyorsanız denemelisiniz.Sevgiler...

Yorumlar

  1. Rengi cok guzelmis tam benlik:)

    YanıtlaSil
  2. Renk çok güzelmiş güle güle kullan canım.Aynı serinin başka rengini de ben birkaç ay önce bir arkadaşıma sipariş vermiştim hala getirecek rujumu.Arkadaş diye sipariş verdim ama sonuç hüsran :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet seride ki diğer renklerde hoştu inşallah seninkisi de gelirde blogunda görürüz öptüm canım:))

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar