bebek çikolatası


Bebek Çikolatası

Bebek çikolatası son zamanlarda doğumda hediye edilebilecek en güzel hediyelerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Özel olarak tasarlanıp hazırlanan bu çikolatalar doğan çocuğun cinsiyetine veya ismine göre tasarlanabiliyor. Lezzetli ve kaliteli bebek çikolatası en güzel anı olan doğumdan sonra yüzleri güldürüyor. Erkek ve kız bebek çikolatası sevdiklerimize gönül rahatlığıyla ikram edebileceğimiz hediyeler arasında yer alıyor. İsteğe özel olarak hazırlanan bu çikolataların yüzlerce farklı deseni bulunuyor. İnternette kısa bir arama yapıldığında isteğinize uygun model karşınıza çıkıyor.

Bebek Çikolatası Fiyatları


İster doğum sonrası gelen misafirlere hediye etmek için isterse de doğum yapan anneye hediye etmek için bebek çikolatası seçilebiliyor. Lezzetli çikolatalar doğumdan sonra verilebilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Erkek ve kız bebek çikolatası uygun renk, desen, ambalaj ve kalitede satışa sunuluyor. Daha çok madlen çikolata türünün tercih edildiği çikolata paketleri 40 TL den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Genellikle paket içerisinde bulunan 48 adet bebek çikolatası uygun renklerdeki ambalajlarla kaplanıyor. Bebeğin cinsiyetine göre mavi veya pembe tonları tercih edilebiliyor. İsimlerin de etiketlenebildiği ambalajlar sevdiklerinize hoş bir sürpriz yaratıyor. Uygun fiyatlarla satışa sunulduğu için zorlanmadan alınabilecek hediyeler arasında yer alıyor.

Bebek çikolatası çeşitleri ve fiyatları için Bebekcikolatasi.com.tr’yi hemen ziyaret edin:
https://www.bebekcikolatasi.com.tr/

Bebek Çikolatası Desenleri


Hediye edilen bebek çikolatası isteğe göre farklı şekil ve motiflerle de süslenebiliyor. Erkek çocuklar için süper kahramanlar, kız çocukları için ise çizgi film kahramanları en çok talep gören modeller arasında yer alıyor. İsim yazılı çikolatalar da çok sevilen modellerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Gelen misafirlere hediye edilerek hem mutluluk paylaşılıyor, hem de yeni doğan bebeğin isminin hatırlanmasını sağlıyor.Klasik motifler sevenler için ise nazar boncuğu desenli çikolatalar tercih edilebiliyor.Uygun fiyatlarla satışa sunulan çikolata modelleri sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en özel hediyeler arasında yer alıyor. Yeni doğan bebeğin mutluluğu hediye edilen çikolata ile tüm sevdiklerimizle paylaşılıyor. Daha sonraları çıkan çikolata ambalajları anı olarak saklanıyor.
Bu yazımız da ilginizi çekebilir: Ramazanda kilo vermek mümkün mü?

26 Yorumlar

  1. Yeni çıkan adetlerden en sevdiğim 😊yeğenler benim bayağı büyüdü ama arkadas kontenjanindan teyzelik yine geliyor 😊 kaleminize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebek çikolatası oldukça güzel bir adet olarak toplumumuzda yer almaya başladı rica ederim.

      Sil
  2. eski köye yeni icatlar..🤔 ama güzel bir icatmış,bebe çikolataları..✔😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evlenince hanımın ısrarlarına dayanamayıp yeni adetlerin hepsini yapacaksın arkadaşım:))

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Evet bebek çikolataları kızlar içinde erkekler içinde çok güzel.

      Sil
  4. ben de çok seviyorum etkinliklerimde de harika bir hediye oluyor

    YanıtlaSil
  5. Yeni çıkan her ürün insanoğlunun hayal gücüne bir kez daha hayran bırakıyor beni. Çikolata zaten enfes bir şey. Bir de pembiş, maviş ambalajlarla daha da tatlı olmuş. Güzel düşünmüşler vallahi.
    Bu arada ben blogda bir mim başlatdım. Ve sizi de mimıedim. Fırsat okunca yaparsanız çok mutlu olurum. Sevgiler.❤

    YanıtlaSil
  6. Bence de güzel bir hediye 😊

    YanıtlaSil
  7. İkramlık için harika alternatifler :)

    YanıtlaSil
  8. Her bir çikolata tasarımına baktım ve hepsine ayrı ayrı bayıldım 😍 İnsan karar vermekte zorlanır ama ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın renk renk çeşit çeşit çikolatalar.

      Sil
  9. Ben doğum yaptıktan sonra çıktı böyle şeyle hep :) Her gün yenisi ekleniyor bu modaya

    YanıtlaSil
  10. O kadar minnoş şeyler oluyor ki dayanamayıp evlenip çocuk yapasım geliyor :)

    YanıtlaSil
  11. ay sırf bu parti süsleri, ikramlıklar vs. tekrar doğurasım geliyor :)

    YanıtlaSil
  12. Ne güzel düşünülmüş.😍

    YanıtlaSil