Selamlar yaz boyunca çok kullandığım bir far paleti var bugün.Bu palette Wet'n Wild markasına ait.Gene kötü bir ambalajda ama çok hoş bir palet.
Özelllikle yazın severek kullanabileceğiniz canlı renklerden oluşan 5 renkli sıcacık bir palet.Fiyatını gerçekten hiç hatırlamıyorum ama en fazla 17-18 lira gibidir sanırım.Ben özelllikle bazla kullandığımda pigmentasyonlarından memnun kaldım çok açık renkler olduğu için bazsız çok başarılı sonuç alamadım.Farların üzerinde hangi bölgelere uygulayabileceğimiz her zamanki gibi yazıyor.Bu farlar özellikle sarışınlara çok yakışıyor çünkü  kızımda akşamları dışarı çıkarken sürdü birazcık ve onda benden çok daha güzel durdu.Farların yapısı yumuşak ve dağıtması gayet kolay.
Tozutma problemi gene var ve içindeki aplikatörü kötü ama zaten onu kullanmadım.Yaz sırasında özelllikle genç kızların severek kullanabileceği bir palet olduğunu düşünüyorum.Sevgiler...

OLUMLU ÖZELLLİKLERİ:Yaz renkleri barındırması,sürümü kolay,dağıtması kolay,fiyatı uygun,yapısı yumuşak.
OLUMSUZ ÖZELLLİKLERİ:Ambalajı kötü,aplikatörü kötü,tozutuyor.

9 Yorumlar

  1. Gerçekten tam genç kız paletiymiş :) Güle güle kullanın ana-kız ^_^ sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Wet'n wild farlar ambalajlarını saymazsak gerçekten fiyatlarına göre çok başarılılar. Bu paletin renkleri de güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  3. Yazın ten makyajı göz makyajı yapamıyorum resmen yüzümden akıyor İzmir malum çok sıcak olduğu için.. Renkler muhteşem! :))

    YanıtlaSil
  4. Wet'n Wild farları yazın kullanması çok güzel oluyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cıvıl cıvıl renkleri ile kullanması çok zevkli:))

      Sil