cilt bakımı

Garnier Kırışıklık Yaşlanma Karşıtı +35 Gündüz Bakım Kremi

Garnier kırışıklık yaşlanma karşıtı +35 gündüz bakım kremi 35 yaş üzeri bayanların cilt bakımında kullanması için üretilmiş Garnier markasına ait bir krem. Ara sıra Bim marketlerine gelen ürünlerden biri  Bimde satılan kozmetikleri mutlaka denemelisiniz ben oldukça memnun kaldım.

Garnier Hakkında

Alfred Garnier 1904 yılında Fransa da ilk Garnier saç losyonunu piyasaya sürdü zamanla Garnier markası cilt bakımında dünya devi haline geldi. Garnier ürettiği saç ve cilt bakımı ürünlerinde doğadan elde edilen tohum ve meyveleri kullanarak uygun fiyatlı ve son derece kaliteli ürünler üreten bir firma.

Garnier kırışıklık yaşlanma karşıtı +35 gündüz bakım kremi yorumu

Eğer hem kaliteli bir cilt bakımı yapacak hem de uygun fiyatlı bir krem arıyorsanız Bim marketlerinde bulabileceğiniz Bimde satılan kozmetiklerden  Garnier kırışıklık yaşlanma karşıtı +35 gündüz bakım kremini  denemeden geçmeyin derim. Fiyatı tam hatırlayamıyorum ama 20 lira civarında olmalı. Ambalajı son derece şık ve pratik. 50 ml.lik plastik,kavanoz şeklinde. Ben kavanoz şeklindeki ambalajları daha çok seviyorum çünkü bütün ürünü rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.
bim marketleri

Garnier kırışıklık yaşlanma karşıtı +35 gündüz bakım kremi kullananlar

Garnier kırışıklık yaşlanma karşıtı +35 gündüz bakım kremin kokusu oldukça baskın ben çok sevdim ama kokuya karşı çok duyarlıysanız rahatsız olabilirsiniz. Kıvamı yumuşak,sürümü oldukça kolay ve cilt tarafından kolayca emiliyor. Sürdükten sonra hafif bir yapışkanlık hissediyorsunuz ama iyice emilince geçiyor.

Bimde satılan kozmetikler

Çok az miktarda ürün cilt bakımınızda cildinizi nemlendirmek için yeterli ben neredeyse bir aydır kullanıyorum hala bitmedi. Cildimi nemlendirmesini sevdim ayrıca sivilce gibi bir problemde yaratmadı. İçeriğini merak ediyorsanız aşağıdaki resimden bakabilirsiniz.

Garnier

Bim marketlerinde bulabileceğiniz Bimde satılan kozmetiklerden  Garnier kırışıklık yaşlanma karşıtı +35 gündüz bakım kremi dermatolojik olarak test edilmiş. Çay polifenolleri ve bitkisel yaşam hücreleri ile zenginleştirilmiş olan krem iki aşamalı etki göstermeyi vaat ediyor.

 1-Yaşlanma karşıtı etki

2-Kırışıklık görünümünde azalma

 doğrusu ben kırışıklıklarda bir azalma fark etmedim ama cildimin daha yumuşak ve pürüzsüz olduğunu fark ettim. Şunu söyleyebilirim ki pahalı kremlerin yaptığı etkiden çok da farklı bir etki fark etmedim. Bence Bim marketlerinde bulabileceğiniz Bimde satılan kozmetiklerden  Garnier kırışıklık yaşlanma karşıtı +35 gündüz bakım kremi  cilt bakımınızda denemekte fayda var. Cildinizde aşırı kurumalardan şikayetçiyseniz Dexerly krem makalemizi ürün adına tıklayarak okumalısınız.

35 Yorumlar

  1. güle güle kullan güzel bir ürün kullananlardan biliyorum

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben 2015'te bu ürünü aldım (yeni) Şok marketten aldım, fiyatı da çok uygun diye bir kez memnun kalınca gidip 2 kutu daha aldım. Ama ne Garnier'in sitesinde ne de başka bir yerde bu ürünle ilgili hiçbir tanıtıma rastlayamadım. Acaba artık piyasaya çıkmıyor mu? Herşeyden önemlisi marketten aldığım inşallah tarihi geçmiş ürün falan değildir. Bu kremle ilgili bulabildiğim tek şey inanın bu sizin yorumunuz oldu. Üzerinden de zaman geçmiş ama acaba hala bu kremi kullanıyor musunuz? Bulabiliyor musunuz? Siz ne kadar süreyle kullandınız ve memnun kaldınız mı acaba?
    Ebru

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben iki gün önce A 101 de gördüm aynı ürünü bir daha almak nasip olmadı çünkü denemem gereken çok ürünüm var ama onlar bitince alırım gene ben sevmiştim:))

      Sil
  3. Merhaba ben 2015'te bu ürünü aldım (yeni) Şok marketten aldım, fiyatı da çok uygun diye bir kez memnun kalınca gidip 2 kutu daha aldım. Ama ne Garnier'in sitesinde ne de başka bir yerde bu ürünle ilgili hiçbir tanıtıma rastlayamadım. Acaba artık piyasaya çıkmıyor mu? Herşeyden önemlisi marketten aldığım inşallah tarihi geçmiş ürün falan değildir. Bu kremle ilgili bulabildiğim tek şey inanın bu sizin yorumunuz oldu. Üzerinden de zaman geçmiş ama acaba hala bu kremi kullanıyor musunuz? Bulabiliyor musunuz? Siz ne kadar süreyle kullandınız ve memnun kaldınız mı acaba?
    Ebru

    YanıtlaSil
  4. Merhaba ben 2015'te bu ürünü aldım (yeni) Şok marketten aldım, fiyatı da çok uygun diye bir kez memnun kalınca gidip 2 kutu daha aldım. Ama ne Garnier'in sitesinde ne de başka bir yerde bu ürünle ilgili hiçbir tanıtıma rastlayamadım. Acaba artık piyasaya çıkmıyor mu? Herşeyden önemlisi marketten aldığım inşallah tarihi geçmiş ürün falan değildir. Bu kremle ilgili bulabildiğim tek şey inanın bu sizin yorumunuz oldu. Üzerinden de zaman geçmiş ama acaba hala bu kremi kullanıyor musunuz? Bulabiliyor musunuz? Siz ne kadar süreyle kullandınız ve memnun kaldınız mı acaba?
    Ebru

    YanıtlaSil
  5. Merhaba bizde A101 den aldık 5.gun sol yanakta kizarma ve kaşıntı yaptı goz icin aldigimizda goz kapagnda şişme yaptı biz bu urunun etkisi olarak dusunduk ama baska boyle yan etki yaptığı kimse oldu mu acaba ?

    YanıtlaSil
  6. Merhaba bizde A101 den aldık 5.gun sol yanakta kizarma ve kaşıntı yaptı goz icin aldigimizda goz kapagnda şişme yaptı biz bu urunun etkisi olarak dusunduk ama baska boyle yan etki yaptığı kimse oldu mu acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı ürünler cilde alerji yapabiliyor bu ürün bana yapmadı alerjik bir cildim yoktur ama bir kaç başka krem banada alerji yaptı sanırım içindeki bir maddeye tepki veriyor cildimiz bence size yaramamış kullanmayın.

      Sil
    2. Ben bugün aldım. Bu ürünlerde son kullanma tarihi yazmıyor. Kutu altında kod var. İlgili sitede arattım tarihi geçeli 3 ay olmuş. Şikayet edeceğim. Aman dikkat edin cildinizi mahbetmesin..

      Sil
  7. Bu ürünü A101 den bugün aldım. Üründe son kullanma tarihi yazmıyor. Kutu altında kod var. İlgili siteden tarattım. Ürünün tarihi geçeli 3 ay olmuş.Ürün raflarda hala satışta. İnsanların paa için yapacaklarını düşünün işte. Şikeyette bulunacağım.. Aman dikkat edin. Bu tür marketlerde tarihi geçmiş ürünler satılıyor. Paanızla güzelliğinizden olmayın. Sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir uyarı oldu daha dikkatli olalım teşekkürler:))

      Sil
  8. Tamda almayı düşündüğüm ama işe yararmı acaba diye tereddüt ettiğim bir üründü. Yorumlardan sonra iyiki almamışım dedim. Paylaşım için teşekkür ederim yol gösterici oldu.

    YanıtlaSil
  9. Ooooo çok detaylı anlatmissiniz çok teşekkür ediyorum, gözü kapalı alabilirim 🙏

    YanıtlaSil
  10. Sizi çok sevdigimide söylemek istiyorum @karadenizli_2902

    YanıtlaSil
  11. 35 yaş aşağısı kadınlar kullanabiliyor mu acaba ben 26 yaşındayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eger yogun bakim yapmak istediginiz bir dönemdeyseniz sanırım bir kutunun bir zarari olmaz❤

      Sil
  12. Bende bugün aldım denizeyim bir kere sürdüm çok osurma gitti yumusacik yaptı cildimi

    YanıtlaSil
  13. Bazen BİM deyip es geçiyoruz ama kullandıktan sonra ne kadar güzel olduğunu görüyoruz.
    Tanıtım ve tavsiye için editöre teşekkürler

    YanıtlaSil
  14. hımm tam da bizimkileiin araadıgıı kremledenmiş..onlada böle kırışııklık kremi istiyoladı,fiyatı da ugunmuş,ama anlatımınıza göre kırışlığa pek etkii deilmiş sanmıyosmam,yine de almalımıyız..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etkili denilen hangi krem geçirdiki kırışıklığı en pahalıları kadar iş yapıyor bu krem.

      Sil
  15. Garnier uygun fiyatlı oluşuyla sevdiğim bir markadır. Bu kremi denemiştim yanlış hatırlamıyorsam iyi gelmişti. Teşekkürler bilgi verdiğiniz için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier kırışıklık kremi şu anda da kullandığım bir ürün oldukça iyi.

      Sil
  16. Başka bir rengini kullanmıştım bu kremin ve sevmiştim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir kırışıklık kremi ve uygun fiyatlı.

      Sil
  17. Bende diadermina yı seviyorum marka olarak.Ama buda güzelmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ileriki yaşlar için oldukça güzel bir krem.

      Sil
  18. Yakında hatta şimdi bile bana lazım olmaya başlayacak bir krem teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İleri yaşlardaki bay ve bayanlar için Garnier kırışıklık kremi oldukça iyi bir seçim.

      Sil
  19. Bu kremi nerden bulabiliriz acaba ben bulamiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yilda bir kac kez Bim marketlerine geliyor takip ederseniz alabilirsiniz bir ay once aldim gene ben yoksa baska yerde bulamiyorum.

      Sil
  20. Bu kremi gecede kullansam olurmu sıkıntı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gece kremi ile gunduz kremi arasinda cok bir fark yok kullanilabilir.

      Sil