miniso mini poni

Miniso Makyaj Ürünleri

Miniso ev eşyasından kozmetik ürünlerine maskeden masaj aletlerine kadar gayet geniş ürün çeşitliliğine sahip bir Japon markası.Yaşadığım yerde herhangi bir miniso mağazası olmayınca ürünlerini deneme fırsatı yakalayamamıştım. Samsun gezim sırasında Piazza AVM'de bir Miniso şubesine rastlayınca gezmeden yapamadım.

Miniso ilk izlenim

Miniso mağazasının önünden geçerken o kadar yoğun bir parfüm kokusu alıyorsunuz ki ister istemez başınız o yöne dönüyor. Minisonun bir Japon markası olduğunu fakat ürünlerinin bir çok marka gibi Çinde üretildiğini daha önceleri duymuştum. Miniso ile ilgili başka herhangi bir bilgim yoktu aslında. İçerisini de tıklım tıklım cıvıl cıvıl görünce girip gezmek istedim. İlk izlenim olarak ucuz olduğu söyleniyordu fakat ben Miniso ürünlerini çok ucuz bulmadım. Miniso kozmetik ürünleri satılan diğer ürünlere göre daha uygun fiyatlı geldi bana. Miniso bakım ürünlerine de göz attım en sonunda denemek için bir kaç makyaj malzemesi almaya karar verdim.

Miniso da hangi ürünler var

Klavye, kulaklık, çalar saat, eldiven, çanta, kokulu mum, ayna, toka, takı, parfüm, cilt bakım kremi, maske, makyaj ürünleri, kozmetik ürünleri aklınıza hayalinize gelemeyecek binlerce çeşit ürün mevcut. İlk düşündüğünüz şey bunlar ne gereksiz ama sonra ambalajlarının güzelliğine kapılıp ya sonra lazım olursa diyorsunuz.

miniso kozmetik ürünleri

Minisodan neler aldım

Minisodan kızıma bir küpe, toka kendime de bir kaç makyaj malzemesi aldım.

Miniso Sağlık Bakanlığı onaylı

Miniso ürünlerinin ambalajlarını oldukça kaliteli buldum gene de fondöteninden memnun kalır mıyım diye uzun süre düşünüp almadım sonradan yorumları okuyunca keşke alsaydım dedim. Ben tercihimi mini poni koleksiyonundan far paleti, allık, ruj olarak yaptım. Japonya da önemli sertifikalara sahip olmadan kozmetik satışı yapmak çok zor bu yüzden güvenle kullanabileceğimi düşünüyorum Miniso ürünlerini.

mini poni ruj

Miniso Mini Poni 05 Nude Rose Ruj

Miniso Mini Poni koleksiyonundan harika bir renk Nude Rose açık bir gül rengi gündelik hayatta en sık kullandığım renk oldu. Yapış yapış bir yapısı yok dudakta ışıltılı doğal bir duruşu var.
nude rose ruj

Kremsi yapısıyla sürmesi kolay,renk vermesi gayet başarılı. Ambalajı da son derece kaliteli çantaya atıp çıksanız da açılacak bir ambalaj değil. Dudakta duruşunu instagram hesabımdan paylaşmıştım.

en iyi kozmetik blogları


Miniso rujların yapılarını gerçekten çok sevdim. Miniso mini poni 07 Pale Rose rengini de mutlaka almak istiyorum.


miniso online

Miniso Mini Poni 01 Pink Mix Far paleti

Miniso far paleti 4 renkten oluşuyor, özellikle benim gibi ışıltılı makyajları seven birisiyseniz bayılacaksınız. Işıltıları gece makyajı kadar abartılı değil gündelik hayatta rahatça kullanabilirisiniz. Son derece canlı, aydınlık bir görünüm veriyor. Renk vermesi orta seviyede, kalıcılığı da hiç fena değil. Bazsız şekilde koluma sürdüğümde renkler 

pink mix

Benim şu sıralar elim gene en çok bu palete gidiyor hem gayet canlı, abartısız, doğal bir makyaj çıkarıyor. Kullandığınızda başka herhangi bir ürüne ihtiyaç duymuyorsunuz.

peach red allık

Miniso Mini Poni 02 Peach Red Allık

Miniso allık 3 farklı renkten oluşuyor tam bir Barbie Pembesi 

miniso allık

Sürdüğünüzde belli belirsiz bir pembelik oluyor. Genç kızlar için mükemmel fakat ben biraz daha renk verecek allıkları tercih ediyorum. Ne kadar sürsem de istediğim yoğunluğu alamadım sanırım seride tek kullanmayacağım ürün  bu allık oldu.

Keşke daha çok ürün alsaydım Miniso fondöten ve Miniso kalemleri de çok merak ediyorum. Ayrıca Miniso online satışlarına da başladı içinde çiçek olan rujlarını gördükçe içim gidiyor. Siz Miniso Japan ürünlerini denediniz mi? Favorilerinizi merak ediyorum.
Miniso makyaj ürünleri kullanıcı yorumlarınız ne?

48 Yorumlar

  1. Yaaah ambalajlara bak harikalar !! rujda nasıl yakışmış rengi çok güzelmiş kebelekim güle güle kullanasın :****muah

    YanıtlaSil
  2. İlk defa duydum bu markayı.Allık rengi güzel gözüküyor...

    YanıtlaSil
  3. Renkler cok tatli güle güle kullan canim 😊

    YanıtlaSil
  4. Ruj cok yakismis, hepsi de cok güzel 😊

    YanıtlaSil
  5. 😊 miniso nun kendine has bir kokusu var gerçekten mağaza çok tatlı

    YanıtlaSil
  6. O kadar çok marka var ki...Ama deneyimleriniz kullanıcılara ışık tutuyor.Kalemine sağlık canım,her zaman ki gibi aydınlatıcı bir yazı olmus,.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için

      Sil
  7. Far ve allığın renklere bayıldım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel renklere sahip Miniso makyaj ürünleri

      Sil
  8. Gene güzel bir anlatım canım burda miniso var ben yollarım istersen çiçek rujlardan Gülçin ben instagramdan en iyi kozmetik bloğu kelebeketkisi39 bence sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler inşallah yolum düşünce alacağım:))

      Sil
  9. minisoooo bayılırıım. senin blog da güvenli değil gözüküyooo. bak üstte adresin önünde kilit işareti olunca güvenli, ünlem işareti olunca güvenli deyil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak mobilde o kilit var pc de yok senin yazini okudum bugun korktum yapamadim siteyi cokertirim diye neden acaba oluyo ya:(((

      Sil
    2. zor değil düzeltmek yaa. dnersin sakin bir zamanda :)

      Sil
    3. Resimli anlatim yapan istiyorum ctrl ve f tusu demissin ya o f tusu normal f harfimi baska yermi orda korktum iste😂

      Sil
    4. normal f tuşu. kolay yaa. temaya gir. html düzenleye bas. kod sayfası gelecek. şimdi ctrl ve f tuşlarına aynı anda bas. korkma yaa. sağ üstte bir kutu açılacak. oraya http yaz. kod sayfasında sarı renkli adresler çıkacak. http yanına bir s ekliycen. ben ekleyince hepsi bir kerede düzeldi. 8 tane çıkmıştı bende. sende daha çok da olabilir. zaten hep sarı renkli. sayfa açıkken o kutuya yine yaz http. kontrol için. sarılara bak. https olmuşsa tamam. olmayanlara ekle eğer çıkarsa. kaydet çık. resimli anlatım da var bak. o yazımın yorumlarında iki adres verdi. o linkleri aç var yaniii :)

      Sil
    5. Bloggerin kendi temasıysa html düzenlemesine gerek yok ki, sadece ayarlar kısmından bunu yapmak yeterli pence bu daha güvenli deep..✔😊

      Sil
  10. Miniso ilk açıldığı zamanlar gerçekten çok uygundu. Gün geçtikçe ürünler gerçekten çok zamlandı. Aldıklarını güle güle kullan .Rujun rengini çok beğendim canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ancak görebildim ama çok ucuz gelmedi bana

      Sil
  11. hımm! bayanlara özelmiş,yok ben almim..😁 Bu arada "Japonya da önemli sertifikalara sahip olmadan kozmetik satışı yapmak çok zor bu yüzden güvenle kullanabileceğimi düşünüyorum Miniso ürünlerini.." demişsin..De tamam da,Türkiye'de Japonyanın bu kuralları geçmeyebilir..Yani firmalar ürünler konusunda Türkiye'ye karşı biraz daha pasif davranabilir..Tabii Türkiye'nin ürünler konusunda takınacağı tavır önemli..Ama "hiç değilse böyle bir güvencemiz var" diye düşünürsek o zaman başka,olabilir..✔😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herhalde orada satamadıkları gelmiyordur yok inanmak istemiyorum:))

      Sil
  12. rujun sendeki duruşu çok hoşuma gitti baya doğal bu arada miniso dan henüz alışveriş yapmadım çünkü Kastamonu da yok :)
    bloğumda bir çekiliş başlattım katılırsan ve sayfanda paylaşırsan aşırı mutlu olurum :) kendine iyi bak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen bakıyorum çekilişine umarım katılım olur bende yapmak istiyorum blog çekilişi

      Sil
  13. Makyaj ürünlerini denemedim :)

    YanıtlaSil
  14. Iki gun once dolatim ben de cok sirin het sey. Gule gule kullan canım hepsini 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel çekici ürünlerle dolu miniso mağazaları:))

      Sil
  15. Miniso'yu bir iki kez gezdim ama fiyat konusunda çok da cazibeli gelmedi bana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banada pahalı geldi ama kozmetikleri daha uygun gibi

      Sil
  16. Bayılıyorum minoso ya ama makyaj malzemelerine cesaret edemedim bir daha ki sefere mutlaka bakacağım.

    YanıtlaSil
  17. Allık paleti ve far paleti harika görünüyor♥

    YanıtlaSil
  18. İsmi malzemelerde tatlış.

    YanıtlaSil
  19. Bir arkadaşımın minik bir hediyesi olarak tanıştım miniso marka rujla
    Güzel ve tatlis bir tonu vardı
    Bir daha da deneme imkanı bulamadım
    Online satışlarının başlamış olması artı oldu
    Teşekkür ederim

    YanıtlaSil