zaful-bag
Zaful evening bag-Zaful gece çantası:
Zaful.com yurtdışı alışveriş sitesinden almış olduğum çanta ya gerçekten bayıldım.Zaful online shopping sitesini yazdığım yazılardan artık az çok tanıyorsunuz.Sitenin kargolama sistemi üzerine biraz bilgi vermek istiyorum.
Zafuldan yapmış olduğum alışverişim parça parça elime ulaşıyor.İlk alışverişimde ısmarladığım her şey gelmedi diye üzülmüştüm fakat daha sonra başka kargo numaraları mailime ulaştığında işin aslını anladım.Dünyanın dört bir yanında depoları bulunan yurt dışı alışveriş sitesi ısmarlanan parça hangi depodaysa oradan yolluyor kargoları.Mesela bu siparişimle satın almış olduğum diğer eldiven Çinden yola çıktı bile.
Yurt dışında sistem farklı alışverişinizden bir iki gün sonra e-mailinize bir kargo numarası ve bir şirket adı geliyor.Çok seviniyorsunuz kargom yola çıkmış diye ama kargonuzu kontrol ettiğinizde genellikle şu mesajı görüyorsunuz "The item is pre-advised." Bu ülkemizde kullanılmayan bir yöntem kargo şirketine size vereceğimiz bir kargo var diye haber veriliyor ve kargo takip nosu alınıyor fakat henüz kargonuz kargo şirketine gönderilmemiş oluyor.Bu durum bir kaç gün değişmiyor daha sonra kargonuz şirkete ulaştımı kargonuzun hareketlerini görebiliyorsunuz.Eğer çok uzak bir yerden gelmiyorsa kargonuz yaklaşık 20 gün içinde elinizde oluyor.Çoğu zaman kayıtlı takip nosu veriliyor alıcıya ama bazen kayıtsızda olabiliyor.Bu ne demek?Kayıtlı olunca  kargonuzun bütün hareketlerini takip edebiliyorsunuz.Türkiyede de kapınıza kadar ürün geliyor.Kayıtsız takip no olduğunda Türkiye ye girene kadar kargoyu takip edebiliyorsunuz daha sonrası meçhul.Ptt yi arasanız bile onlarda kargonun nerede olduğunu göremiyor.Ayrıca kapınıza kadar getirmek zorunlulukları yok bazen aşağıda posta kutunuza bırakıp gidebiliyor kargo çalışanı.Benim başıma bir kere geldi bu durum neyse ki çalışan kapıma hiç beklemediğim bir anda getirdi.Bu yüzden yurt dışı alışverişlerinizde gerekirse bir kaç euro fazla para vererek kayıtlı takip no suna sahip olmak en güzeli.
zaful.com

Zaful evening bag-gece çantası ve Zaful fingerless gloves-Zaful parmaksız eldiven alışverişimin elime ulaşan kısmı.Her ikisininde kalitesine ve duruşuna gerçekten bayıldım.
zaful-glove

Eldiven örgü ve uç kısımları yumuşacık kürkten oluşuyor.Sıcacık tutuyor,oldukça tarz duruyor,aldığıma çok çok mutlu oldum.Bu eldivenin birde renkli olanından kızım için sipariş verdim o henüz elime ulaşmadı.
zaful
Zaful çanta ise gerçekten kalitesiyle beni şaşırttı.Şaşalı görünümüyle tam bir gece çantası öyle küçük bir çantada değil 25 cm.uzunluğunda 13 cm. yüksekliğinde son derece sağlam,ağır bir ürün.

evening-bag

Ayrıca çift taraflı da kullanılabiliyor.Daha sade bir çanta isterseniz arkadaki gümüş deri tarafını iddialı olmak istediğinizde de ışıl ışıl taşlı ön tarafını kullanabilirsiniz.
bag
Çantanın orta yerinde bulunan incili kısmını geriye çektiğinizde kapağı açılıyor.
zaful
İsterseniz çantanın zincirli askısını da kullanabilirsiniz.Ben çok tercih edeceğimi sanmıyorum bu yüzden çantanın iç tarafına aldım bu kısmını.Çantanın içi de oldukça geniş makyaj malzemesi,cüzdan,kağıt mendil rahatça sığar.
zaful-eveningbag
Gerçekten son derece memnun kaldığım hiç beklemediğim kalitede bir alışveriş oldu.
zaful-eveningbag
Zaful evening bag-Zaful gece çantası ve eldiven alışverişim hakkında siz ne düşünüyorsunuz?Yurt dışı alışveriş yazılarımı seviyor musunuz?Zaful.com alışveriş sitesindeki çantalara göz atmayı unutmayın.Sevgiler...

19 Yorumlar

  1. Özellikle eldivenine bayıldım, ikisini de güle güle kullan canımcım :)

    YanıtlaSil
  2. Benim için internet alışverişi çok zora girersem yaptığım bir şey. En çok kitap, çay ve bilet aldım. Ben gözümle görüp denemediğim bir şeyi alamıyorum. Bozuk çıkarsa tekrar git, çok sıkılıyorum.
    Çantan tam bir kokteyl modeli, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  3. ikisi de çok güzel siteye mutlaka bakacağım

    YanıtlaSil
  4. İki parçada çok güzelmiş güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Canta cok şık, bana Marilyn Monroe hatırlattı 😊

    YanıtlaSil
  6. Çantaya bayıldım ablacığım, mutlulukla kullan <3 :)

    YanıtlaSil
  7. çok şık güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  8. Canta cok sik ve zarif :)

    YanıtlaSil
  9. Şık davetler için harika bir seçim olmuş canım benim güle güle kullan <3
    Bu arada eldivenleri unuttum sanma, onlar da çok sevimliler ^^

    YanıtlaSil
  10. güzel ürünlere benziyolar,güle güle kullanın..🙂

    YanıtlaSil