gamiss


Gamiss Alışverişim:


Selamlar daha önceleri Gamiss wishlist adlı yazımda size yepyeni bir online alışveriş sitesi keşfettiğimi anlatmıştım. En sonunda Gamiss den bir takım siparişler verdim. Sitede peruk, elbiseler, ev-bahçe ürünleri, çocuk kıyafetlerine kadar pek çok seçenek mevcut. Sık sık yapılan indirimlerle oldukça uygun fiyatlarda alışveriş yapmak mümkün.

Gamiss alışverişim, neler aldım


Dünyanın çeşitli yerlerinde depoları bulunması yüzünden siparişlerim iki kargo halinde elime ulaştı biri Hollanda dan yaklaşık 20 günde  diğer kargom ise Malezyadan bir ay kadar sonra geldi. Daha önceleri de yurt dışındaki online alışveriş site lerinden alışveriş yaptım sadece denemek için ucuz ürünler almıştım ve hiç biri elime ulaşmadı çünkü belirli bir takip numarası verilmedi bana. Ama bu site takip numarası da verdi devamlı olarak kontrol ettim kargolarımı. Artık aldıklarımın elime sorunsuzca ulaştığından emin olduğum için sonraki alışverişlerimi gönül rahatlığıyla yapabilirim. Peki siteden neler seçtim beraberce inceleyelim mi?

gamiss-bag

Öncelikle bu baykuş şeklindeki çantayı son derece beğendiğimi Gamiss wishlist yazımda da dile getirmiştim. Kızımda bayıldı ve ona bu çantayı mutlaka almamı istedi. 4.99 USD de olunca almamazlık edemedim. Düşündüğümüzden küçük geldi fakat kızım için yeterli içine hafta sonlarında ihtiyaçlarını koyarak rahatça kullanabilir. Her iki yanında bulunan gözlerine cep telefonunu ve cüzdanını yerleştirebilir.

gamiss-owl

Saten görünümlü oldukça spor ve tam gençlere göre hoş bir ürün.

gamiss-wishlist

Gamiss spor ayakkabı

Aldığım ikinci üründe gene kızıma oldu. Ah anneler her zaman önce çocuklarını düşünür kendileri hep son plandadır. Bu üründe mor renkli bir spor ayakkabı oldu. Düşündüğümden çok daha kaliteli geldi. 37 numara tam da kızımın ayağına uydu.

gamiss-training

Son derece hafif ve rahat bir spor ayakkabı.

gamiss-alışveriş

Havalar biraz ısınınca ikisini takım olarak kullanmayı planlıyor. Spor ayakkabı 23.04 USD lik fiyatıyla bizim için güzel bir seçim oldu.

evening-bag

Ve son olarak kendime de bir şey aldım tabii. Gece çantalarımı kızım oyunlarında kullanıp hep yırtmıştı bu yüzden bir gece çantası alayım dedim. Bu saten gece çantası taa Çin den elime sonunda ulaştı. 10.35 USD olan evening bag de düşündüğümden şık çıktı. Siyah rengiyle rahatça gece elbiselerimle kullanabileceğim.

gamiss

Oldukça uzun bir çanta ve içi de gayet geniş rahatça bütün ihtiyaçlarımı alabilir. Uzun bir yoldan gelmesine rağmen ezilme gibi bir şey olmamış hiç bir üründe. Güzel paketlemeleri,kargo takip no su vermeleri, parasına göre oldukça kaliteli ürünlere sahip olmasından dolayı Gamiss Alışverişim den çok memnun kaldım. Şu sıralar yeni yıl coşkusuyla Gamiss online alışveriş sitesi cıvıl cıvıl çok güzel indirimleri var. Ben şimdi nelerde indirimler var incelemeye gidiyorum. Alışveriş yazısı sevenler okusun: Zaful çanta modelleri

19 Yorumlar

  1. Yaaaa cantaya bayildimmm cok ciciymissss💙🙌

    YanıtlaSil
  2. ya o renkler ne peki sahane :) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Kokoş mu Kokoş çantanı sevsinler ikiniz de iyi günlerde kullanın canım ayrıca mimledim ben seni😘

    YanıtlaSil
  4. hepsini özellikle de ayakkabıları çok beğendim :D

    YanıtlaSil
  5. Renkler muhteşem 💜💜
    Güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  6. Cantaya ayakkabi ile uyumuna bayildim gule gule kullansin. Fiyatlarda guzel bende bi bakayi su gamiss e. ❤

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar güzel şeyler almışsınız kızınız çok zevkliymiş sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Ayakkabılarına vuruldum. Güle güle giysin. Çantası güle güle kullan. Ben online alışverişlerden korkarım. İşlerini ciddiyetle yapmalarına sevindim.

    YanıtlaSil
  9. he he ne güzel renkler o yaaa.

    YanıtlaSil
  10. ahhh bu kızlar:)bu arada hepsini çok beğendim. Fiyatlar çok uygun, aldıklarında çok zevkli. Ben de zamansızlıktan hep online alışveriş yapıyorum.denemekte fayda var.

    YanıtlaSil
  11. Güle güle, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  12. Sağlıkla iyi günlerde kullanın yeni cicilerinizi.Baykuşlu mor çantaya bayıldım!

    YanıtlaSil
  13. Hepsi birbirinden güzel, özellikle ayakkabıya bayıldım :)

    YanıtlaSil
  14. Çanta çok şıkmış ablacığım :)) Spor ayakkabının model ve rengini çok sevdim, mutlulukla kullanın güzel ablam :))

    YanıtlaSil
  15. Spor ayakkabıya bayıldım canım kızın ve sen güle güle kullanın <3

    YanıtlaSil