kelebek-etkisi


Selamlar bugün 5 Aralık 2017 sizin için belki sıradan ama benim için çok önemli bir gün çünkü 5 Aralık 2012 tarihinde karlı,soğuk bir günde ilk defa blogumu açıp kısacık bir MERHABA yazısı yazdım.Bu kadar devam ettirebileceğimi sanmıyordum ama tam 5 yaşına girdi bile güzel kızım.

Bugün o kadar yoğun bir gün oldu ki ev,işler,ütü,yemek derken akşam kızım geldi yazılısına çalıştırdım ve ne yazık ki ilk kez blogumun bu özel gününde yazı yazamadım.Akşam yemeğinden sonra eşime yazı yazamadığımı söyleyince çok kızdı bana ve beni son derece şaşırtan bir tepki verdi"Ütü çok mu gerekliydi,giyecek bir şeyimiz mi kalmadı yani o kadar emek vermişsin bu özel gününde girip bir yazı yazsaydın ya;hadi hemen aç çay içerken bir kaç cümle yaz."dedi.İnanın şok oldum demek ki çabalarım,inatlarım,emeklerim,geçirdiğim saatler artık çevremdeki insanlar tarafından da takdir edilmeye başlanmış.

Artık herkes blogumu ne kadar sevdiğimi,onun benim için ne kadar özel bir kaçış alanı olduğunu anlıyor.Kelebek Etkisi sayesinde yepyeni farklı bir dünyam daha var benim.Bu dünyada yüzünü hiç görmediğim dostlarım var ve çoğu zaman son derece eğlenceli,komik bazen de sinir bozucu anılarla dopdolu bir dünya burası.
kelebek-etkisi

Her zaman gelemesem de her zaman yazamasam da artık 1138 kişi olduk bile.Bu küçük dünyama konuk olan herkese hem ben hem de Kelebek minnettar.Bu arada 28 Kasım da kendi doğum günümdü ve bir sürü bir sürü blogger arkadaşım kutladı bir kaç gün sonrada blogumun doğum günü biz ikimizde deli dolu Yay burcuyuz.Çok çok sevdiğim tatlı Sisterella Instagramda sırf benim doğum günüm için mükemmel bir video hazırladı.Ne yazık ki beceriksiz ben bir türlü bu videoyu yükleyemedim ama resimlerini çekerek koyuyorum yazıma benim için çok özel bir hediyeydi.Seviyorum seni tatlım.
kelebek-etkisi
Sizde çok seviliyorsunuz hepiniz;Yay burçlarının 2018 de çok daha rahat olacağını ve sıkıntılarından kurtulacağını duydum.İnşallah daha çok yazı yazabilir ve sizlerle daha çok vakit geçirebilirim.İyi ki varsın be Kelebek Etkisi sayende çok güzel insanları tanıdım.Bütün grup arkadaşlarım,yakın olduklarım olmadıklarım,zamanında iyi olup şimdi konuşmadıklarım,yüz yüze konuşup hiç görüşmediklerim,bana kızanlar kızmayanlar hepiniz hayatımda iz bıraktınız iyi ki iyi ki yazmışım pes etmemişim.Umarım bu deli kızı buralarda yalnız bırakmazsınız nice nice mutlu yaşlara hep beraber kalalım Kelebek Etkisi.

43 Yorumlar

  1. Ne mutlu size. Daha nice beş yıllarınız olsun. Sevgiyle kalın:)

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle Geçmiş doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle Ailenle sağlıklı huzurlu daha nice güzel ömürlere inşallah canım benim iyi ki varsın :) Bloğun doğum gününde kutlu olsun daha nice güzel yıllara paylaşımlara inşallah seviyoruz seni sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. İyi ki doğmuşsun. Seni tanımışım. Nice bloglamalar. 💖💖💖

    YanıtlaSil
  4. Tebrik ederim canım . Nice güzel paylaşımlar yapmam dileğiyle... sevgiler ❤️

    YanıtlaSil
  5. Blogununda seninde doğum günüsü kutlu olsun canısı :)💕

    YanıtlaSil
  6. Ben de bu çifte doğum günlerini kutluyorum, nice mutlu yıllarınız olsun umarım.. :)

    YanıtlaSil
  7. ne kadar güzel :) daha nice yıllarınız olsun :)

    YanıtlaSil
  8. aaaa doğum gününü kaçırmışım. Çok ayıpladım bak şimdi kendimi. :( Hem senin hem de blogunun yeni yaşı mucizeleriyle gelsin tüm dileklerin gerçek olsun. Aynı zamanda burçdaşmışız. Yaşasın YAY burçları. evet seneye daha rahatız inşallah :) Sanalda olsa bazen 40 yıllık dostlardan öte olabiliyor bu blog dostlukları...

    YanıtlaSil
  9. İyi ki doğmuşsun canısı :D

    YanıtlaSil
  10. İyi ki açmışsın ve iyi ki seni tanımışım:) Yazılarını okurken kendimi bulduğum zamanlar oluyor, yay burcu tanıdığım kişilerle benzerlikleri bulduğum oluyor :) Daha birçok şey;) Ve biz Sisterellam ile birlikte, bir gün mutlaka bir yerde karşılaşıp bol bol konuşacağımıza kahvelerin ardı arkasının kesilmeyeceğine inanıyoruz:) İyiki varsın Kelebek <3

    YanıtlaSil
  11. Canım ablammm seni geç keşfettiğimi düşünüyorum her bloğuna geldiğinde :)) O kadar samimi ve özgün yazıların var ki gerçekten okurken günün stresini atıyorum. İyi ki açmışsın bloğunu ve daha nice güzel yaşşlara hep birlikte, güzel insanlarla :))

    YanıtlaSil
  12. Nice yıllara hep yaz tatlım:)

    YanıtlaSil
  13. İyi ki açmışsınız blogunuzu, nice yıllarınız olsun ^_^

    YanıtlaSil
  14. Nice yıllar blog dünyasında olman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  15. Nice nice yıllara 🎉🎁🎂😀

    YanıtlaSil
  16. Sizin də, Kelebek Etkisinin də doğum gününü gec də olsa bütün qəlbimlə təbrik edirəm. İnşallah yazılarınız daim, oxucularınız daha da bol olsun.Sevgilər.♡♡♡

    YanıtlaSil
  17. Biraz geç de olsa blogunuzun yeni yaşı kutlu olsun @bw

    YanıtlaSil
  18. İyki Bloggersın o sayede senş tanıma şansı yakaladım.Sende yay burcusun ben gibi özelliklerimiz demekki ondan benziyor.Sevgiler sarı şeker nice mutlu senelere...

    YanıtlaSil