2018 dilek listem:
Selamlar 2017 biterken 2018 hoş geldin diyerek karşılıyorum yeni yılı.Yepyeni bir yıl yeni umutların başlangıcı bakalım hayat karşımıza neler çıkaracak.Kötü sürprizler olmayacak monoton bir yıl olması her zaman tercihimdir çünkü hareketli geçen bir yaşamda olmayacak durumlarla karşılaşmak çok olası ben sakin,tekdüze yaşamdan yanayım biraz yoruldum artık sanırım.Peki dilek listem nasıl hadi beraberce bakalım.
Yay burcuyum ve 2017 de oldukça fazla sayıda arkadaşımı hayatımdan çıkarttım.Artık tanıyamadığım farklı insanlar olmuşlardı ya da ben çok değişmiştim bilmiyorum.Her birinin gidişi kafamı rahatlattı,omuzlarımdan büyük bir yük gitti gibi geldi.Çoğunlukla yanlış anlaşıldım ve çok farklı durumlarla karşılaştım mesela yanımda benim dedikodumu yapan bir grup arkadaşla karşılaştım.İnanamadım gidip sordum senin hakkında değil dediler sonra azıcık araştırmayla benim hakkımda olduğunu öğrendim.Ne kadar kötü insanlar var dünya da arkadaşlık dostluk kavramlarına inancım kalmadı.Yaşına uygun davranmayıp farklı bir yaşama yelken açmaya çalışan arkadaşlarım oldu bu yıl.Gerçekten 2018'de kendini bilmeyen,aklı bir karış havada,hırslı,kötü kalpli,yalancı,dolandırıcı,kıskanç kimseleri istemiyorum hayatımda.Eski dostluklar bitti geri dönmeyin fakat kalbim her zaman bana huzur veren,beni rahatsız etmeyen,hoş sohbetli,tatlı dilli,iyi kalpli insanlara açık.Bir,iki arkadaştan fazla olmasın yanımda ama beni de boğmasın.
2017 de nedense aklım çok karışık hissettim ve hiç bir işimi zamanında yetiştiremedim.Her gün yapacak bir sürü iş arasında sıkıştım kaldım.Özellikle kızımın çok fazla olan ödevleri beni yordu.Neyse ki artık kendi yapmaya başladı.Böyle devam etmesini istiyorum kendime ayıracak küçük zaman dilimlerim olsun.Aklımı biraz toparlayıp,işlerimi plana koymayı başarabileyim istiyorum.Onu da yapmalıyım bunu da yapmalıyım diye düşünüp hepsini birbirine karıştırmaktan bıktım.Zaten kimseyi mutlu etmek umurumda değil kendim mutlu olmak istiyorum artık küçücük zamanlarda ufacık zevklerle.Tek başıma dinleyeceğim bir şarkı bile çoğu zaman insanlarla bir arada olmaktan iyi geliyor bana.
Bu yıl bloguma çok daha fazla vakit ayırabilmeyi istiyorum,bütün yorumlara daha hızlı dönebileyim ve yazılarımı sevip takip eden bir sürü insan istiyorum.2017 de takipçi sayım oldukça iyi arttı,yazılarıma yorum alma oranım da oldukça iyiydi.Ayrıca seo hatalarımı bir nebzede olsa düzeltmeye çalıştım böylece okunma oranım oldukça arttı.Bir yazım bir günde 7 bin kere okununca dünyanın en mutlu insanı olmuştum.2018'dende iyi okunma oranları,bol takipçi,biraz takdir edilmek istiyorum.Farklı yazılar yazmak sadece kozmetikle kendimi sınırlandırmamak en büyük isteğim.Bilmiyorum bana mı öyle geliyor artık blog yazılarına çok önem veriliyor.Yazı dilimin sevildiğini duymak ve ısrarla yazı yazmam istendiğinde benden mutlusu olmuyor.Teşekkürler emeklerime saygı duyulduğu için hep misafirim olun.
Bu yıl instagramda keşfete düşsem hiç fena olmaz ne yaparsam yapayım takipçi sayım artmadı ve beğenilerde son zamanlarda çok düştü.Durum böyle olunca instagramdan oldukça soğudum artık resim bile paylaşmak içimden gelmiyor.Artarda çekilişler yapıyorum katılmak isterseniz @kelebeketkisi39 adlı hesabıma bekliyorum.
2018 dilek listeme daha yazılacak çok şey var fakat sizi sıkmak istemem.Sonuç olarak mutlaka huzur,sağlık,mutluluk,dinginlik,başarı gibi herkesin istediği sıradan isteklerle dolu bir liste oldu.Hepimiz için mutlu günlerin bizi beklediği harika bir yıl olsun.Sevgiler...

Resimler Google görsellerden alınmıştır.

13 Yorumlar

  1. hoş geldin iki bin on sekiz..😀 yeni yılda dileklerinizin gerçekleşmesi dileği ile..yeni yılınız kutlu olsun..🙂

    YanıtlaSil
  2. Umarım gönlüne göre bir yıl olur. Hepimizin dilekleri gerçek olur .

    YanıtlaSil
  3. Umarım hepimizin dileklerinin gerçek olacağı bir yıl olur 2018! ^_^

    www.fullinblog.com

    YanıtlaSil
  4. Bende yay burcuyum ve bende bu sene oldukca cok arkadasimi hayatimdan cikardim. Gercekten az insan olunca cok huzur oldugunu düsünenlerdenim. Umarim 2018 sizin icin daha iyi olur :)

    Berna!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyisi gereksiz olanlarla uğraşmamak lazım

      Sil
  5. Hıdırellezdeki gibi yılbaşında da gömsek de olsa dilekler keşke. Umarım istediğiniz gibi bir yıl olur :)

    YanıtlaSil
  6. Yay burcu gördüm geldim :) İnsanları ne zaman hayatlarımıza almayı ve ne zaman çıkarmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz sanırım. Benzer duygular benzer hareketler gördüm. @bw

    YanıtlaSil