naturalse-saç-losyonu
Selamlar bugün oldukça merak ederek kullanmaya başladığım ve henüz tüm şişeyi bitirdiğim bir ürün konuğumuz olacak;Naturalse saç güçlendirici losyon.Saç sorunları için geliştirilen ürün saç gürleştirme,saç güçlendirme,saçkıran,saç problemleri için geliştirilmiş.Bende ki ürün 50 ml.lik plastik spreyli bir şişede bulunmakta.
saç-bakımı
Dermotolojik olarak test edilmiş ürün gerçekten çok iddialı %100 doğal ve bitkisel içerikler içermekteymiş öyleki müşteri temsilcisi çayına bile ürünü eklediğini söyledi.Doğrusu o kadar cesur olamadım ben ama kokusunun tıpkı karanfil gibi olduğunu söyleyebilirim.
Ürünü sadece saçta değil kirpik ya da kaşlarınızda da kullanabilirsiniz.Kirpik uzatma,doğal kaş kalınlaştırma en çok merak edilenler arasında sonuçta.Bende olan ürün küçük olduğu için keşke bir tek kaşımda deneseydim diye düşündüm sonradan.Çünkü ürünü kafa derinize bir kaç fıs sıkıyorsunuz ben 3 fıs sıktım.Kafa derinize masaj yaparak yediriyorsunuz ve kafanızı en az 8 saat yıkamıyorsunuz.
naturalse-içerik
Ürün asla yapış yapış bir içeriğe sahip değil sanki kafanıza su sıkıyormuşsunuz gibi hiç bir rahatsızlık vermiyor.Kullandıktan sonra 8 saat geçince yıkamadım saçlarımı çünkü hiç bir rahatsızlık hissetmedim.

Naturalse Eugeno maddesi içerir buda saç foliküllerini kalınlaştırmaya yarar.

Saçlı derinin korunmasına,saç dökülmesinin azaltılmasına,kan dolaşımını arttırarak bebek  saçları canlandırmaya çalışır.

İçeriğinde lavanta,gül,biberiye,tarçın,karanfil,üzüm çekirdeği ekstreleri barındırmaktadır.

naturalse-kirpik-kaş
Egzama,kaşıntı gibi problemleri gidermeyi vaat ediyor.

Gelelim benim ürün yorumlarıma şimdi bence ben bu ürünü sadece kirpik ve kaşlarıma kullansaydım gerçekten çok daha iyi olurdu.Çünkü kafa derimde iki haftada bitti ve ben bu sürede çok bir etkisini göremedim ürünün.Tamam kafama sıktığımda hiç rahatsızlık vermedi,yıkama ihtiyacı bile hissetmedim.
naturalse-önce-sonra

Saçım da çok fazla dökülme ve yıpranma var.Dökülmeyi bir tık kestiğini söyleyebilirim ama başka bir etkisini ne yazık ki fark edemedim.Daha fazla gramajlı bir ürün olsaydı daha net olarak fikirlerimi şekillendirebilirdim.

naturalse-kullanım

Ürünü zaten 6 ay kullandıktan sonra asıl etkisi görülebilirmiş.İçeriğinde hiç bir kimyasal madde,boya,parafin olmaması harika.Belki etkisini daha iyi gözlemleyebilmek için saç bakım ürünü olarak büyük boyunu almayı ileride düşünürüm.Sizde Naturalse saç güçlendirici losyon u merak ettiniz mi?
Sevgiler...

53 Yorumlar

  1. Ben daha once keratın seti kullandım ama buda güzel bır urune benzıyor yazıda belırttıgın gıbı ıcınde kımyasal olmaması da ayrı bı guzel 🤗 Kalemıne saglık aşkıncım 👍🏻

    YanıtlaSil
  2. Strese bağlı dökülme ve kaşıntı üzerine güzel etkisi olabilir. Lavanta, gül kaşıntı ve kızarma etkilerini azaltır. Üzüm ekstresi saçta kullanmalarına şaşırdım. Anti aging özelliğe sahip ciltte onarıcılığı yüksek. Bitkisel ürünlerin hepsi uzun süre kullanım gerekir. Etki mekanizması yavaş.

    YanıtlaSil
  3. Benimde saçlarım çok dökülüyor. Aslında iyi bi etki gördüysen eğer alıp devam etseydin keşke. Yorumlaman içinde teşekkürler çok güzel olmuş 😍

    YanıtlaSil
  4. merak ettim kaşda deneseydin nasıl olurdu diye şimdi? ürünü bir araştıracağım , sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Çok merak ettim bu ürünü, benim de saç derimde zaman zaman kaşıntı oluyor

    YanıtlaSil
  6. Bu aralar saçlarım o kada güçsüz ve dökülüyor ki böyle ürünler çok ilgimi çekmeye başladı. Keşke daha uzun süre kullanabilseydin.

    YanıtlaSil
  7. Ben de dökülme sorunu yaşayanlardanım.Denesem mi diye düşünmedim değil.İçinde kimyasalların olmaması da ilgimi çekti.Emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  8. Aa ilk kez gördüm bu ürünü ☺️☺️

    YanıtlaSil
  9. Harika bi urunmus ya keske kasina kirpigine kullansaymissin gercekten. Urunle ilgili fotograflara bakinca bence tüm sac derisine degilde sorunlu bölgelere kullanilmaliydi. Miktari o nedenlede az olabilir.
    Bu arada kuaförde kullandigimiz ossion sac tonigi geldi aklima, kullanan herkes memnundu heleki yaz ayrinda mentollü oldugundan kafaya boca edip efil efil geziyorlardı 😂

    YanıtlaSil
  10. Bu tarz bir şey hiç kullanmadım. Belki 6 aylık bir deneyimden sonra fikirlerini yeniden bizimle paylaşmak istersin

    YanıtlaSil
  11. dökülme problemi bende de var keşke tam çözüm olacak bir ürün bulabilsem..

    YanıtlaSil
  12. kaşıntıya iyi gelmesini sevdim :)

    YanıtlaSil
  13. İçeriğinin temizliği en dikkatimi çeken yönü oldu canım <3

    Teşekkürler bu güzel bilgili paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  14. ben de ne yazıkki etkisi olmadı yani eşimde :(

    YanıtlaSil
  15. Yaa bi kaç kere kullandım unuttum sonra bir rutine oturtsaydım iyiydi

    YanıtlaSil
  16. İlk kez duydum ürünü. Güzel bir ürüne benziyor... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. Bahsedilen saç sorunları bende olmadığından ürün de bana göre değil :)

    YanıtlaSil
  18. Ay bu çok iyiymiş bende almalıyım bundan.

    YanıtlaSil
  19. Çabuk bitmesine üzüldüm ya etkilerini gorebilseydiniz keşke bende çok saç dökülmesi yaşıyorum şu an bir şampuan ve doktorumun verdiği ampulleri kullaniyorum belki ilerde denerim 😊

    YanıtlaSil
  20. ihtiyaç anında almak için not aldım hemen :)

    YanıtlaSil
  21. Farklı bir ürüne benziyor.Kaşlarda etkisini merak ettim işe yararsa süper olur

    YanıtlaSil
  22. Natural olması güzel, denemeye değer

    YanıtlaSil