Selamlar yaklaşık bir ay önce Lila Kutu dan gelen Klapp X-treme Kırışıklık Önleyici Dudak kremini oldukça uzun süredir deneyimli yorum artık hakkında bir şeyler yazmanın vakti geldi.Yaş ilerledikçe kırışıklık problemleri de artıyor ve yüzümüzde en ihmal ettiğimiz bölge ne yazık ki dudaklarımız oluyor.
Öncelikle ürünümüz 15 ml.lik oldukça kullanışlı plastik bir tüp içinde bulunmakta.Ucu dudak şekline uygun şekilde eğimli böylece gayet hijyenik biçimde elimizi kullanmadan dudağa sürebiliyoruz.Ürünümüz dudaktaki kırışıklıkları engellemek için tasarlanmış düzenli kullanımda lip balm görevi de görerek kurumuş,çatlamış dudakları onarıyor.
Gramajı az gibi gelebilir ama çok küçük bir bölgeye kullandığımız için çok uzun süre dayanıyor ben henüz yarısını bile kullanmadım.Üstelik sürdükten sonra masaj yaparak sadece dudağıma değil dudak çevreme de ürünü uyguluyorum.Ürünü günde iki kere sabah ve akşam sürüyorum.Acı badem yağı ve squalane gibi bitkisel içerikler ile dudakları beslemeyi,kırışıklıkları azaltmayı ve ayrıca dudaklara hacim kazandırmayı vaat ediyor.

Özellikle sigara kullanan insanlar dudak etrafında oluşan mimik çizgilerinden çok şikayetçi bu ürün onlar için oldukça güzel aslında.Klapp markası Almanya kökenli bir marka ve X-treme serisiyle olgun ciltler için ekstra bir koruma sunuyor.Son derece hafif bir kokusu var,belli belirsiz ve beni hiç rahatsız etmedi.

Ürün oldukça hafif yapılı bildiğimiz göz kremleri kıvamında sürdükten hemen sonra hafif bir karıncalanma hissi veriyor.Ben nemlendirmesini beğendim ürünü kullanmaya başladığımdan beri başka bir lip balm kullanma gereği duymadım.Dudak etrafıma her zaman göz kremimi sürerek kırışmasını engellemeye çalışıyordum böyle bir ürün olması ayrıca çok hoşuma gitti.
Makyaj yapmadan önce yüzümü nemlendirdiğimde dudağım için bu ürünü kullandığımda rujlarım içinde oldukça güzel bir baz olduğunu fark ettim.İçeriğinde biraz fazlaca paraben bulunduğunu söylemem gerek.Sürdükten sonra verdiği pürüzsüz görünüm ve yumuşaklıkta ayrıca çok güzel.Ve ben hafif de olsa dudaklarımda bir dolgunlaşma fark ettim.Yalnız fiyatı indirimsiz 258 lira biraz fazla geldi ancak indirim dönemlerinde olgun hanımların mutlaka bakabileceği bir ürün.Klapp X-treme Kırışık Önelyici Dudak Kremini daha detaylı incelemek için ve satın almak için LİLA KUTU sayfasına göz atabilirsiniz. Sevgiler...

52 Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Evet canım indirim dönemlerinde bakılmalı:))

      Sil
  2. Fiyat müthiş ama sonuç da müthiş olmalı diye düşünüyorum. Özellikleri çok iyi 💋

    YanıtlaSil
  3. Pahalı ama anlattigina gore cok iyi bi urun denemeye deger gibime geldi 😄

    YanıtlaSil
  4. Fiyatı kadar kendide işe yarıyorsa o zaman değer ☺️

    YanıtlaSil
  5. Kıs aylarında bu konulardan muzdarıp bırı olarak gayet yararlı bır bılgı oldugunu düşünüyordum. Bu bılgıler dahılınde anlasılan o ki İşe de yarıyor olmalı :)

    YanıtlaSil
  6. fiyatına göre iyi bir performansının olması gerek gerçekten yüksek çünkü

    YanıtlaSil
  7. Yüksekmiş gerçekten de fiyatı :((

    YanıtlaSil
  8. Parabensiz 500 bulur sanırım. Ben, sizin yöntemi kullanmaya karar verdim: Göz kremini dudak etrafına uygulama. :)

    YanıtlaSil
  9. Bu markayı ilk kez duydum, Lila kutunun paketlemesine bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Fiyatı çok yüksekmiş :/ Bu kadar parayı göz ve yüz kremlerine veriyorum ama dudak için sanmıyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Parasının hakkını veriyor dedikleri bu olsa gerek 😃

    YanıtlaSil
  12. ben de beğendim ama fiyatı çok geldi bana da..

    YanıtlaSil
  13. ben sanırım nemlendirme için klasik ürünlerime kırışıklık için göz kremime devam edeceğim :D

    YanıtlaSil
  14. Vaadleri yerine getiriyordur diye tahmin ediyorum, lakin nereye kadar ?
    Fiyatı inanılmaz yüksek benim için..

    YanıtlaSil
  15. Fiyatı baya yüksekmiş kelebeğim, ben dudak kremi ve göz kremi karıştırma fikrine bayıldım :))

    YanıtlaSil
  16. Bütçe senin bütçen ama yazık günah ya.Ben acırım bu paraya...

    YanıtlaSil
  17. Dudaklarımı dolgunlaştırmasada gayet iyi nemlendirdi.Uygun fiyatlı bir ürün olsaydı mutlaka almaya devam ederdim.

    YanıtlaSil
  18. Güzel krem miş takip edicem.

    YanıtlaSil
  19. Ay bi de kırışık karşıtı dudak kremi mi çıkmış? ☺️ böyle giderse akşama kadar krem sürmekten, maske yapmaktan eve vakit ayıramıyacağım 😃 Fiyat bence de çok uçuk ☺️

    YanıtlaSil
  20. kremin etkileri süpermiş, ilk fırsatta bakacağım... sevgiler

    YanıtlaSil
  21. Ben de uzun süredir kullanıyorum ve kelimesi kelimesine yazdıklarına katılıyorum, sanırım seninkine çok benzer bir yazım olacak :)

    YanıtlaSil
  22. Fikir güzel ama fiyatı da güzel gerçi belli bir yaştan sonra insan makyaj ürünü yerine cilt bakım ürünlerine verilen paraya acımamaya başlıyor.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya her seyi deniyor genclesmek için insan:))

      Sil
  23. Kırışıklık önleyici dudak kremini ilk defa duydum, bu durumdan muzdarip olanlar için birebirmiş. Teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
  24. Allahım o fiyat ne 🔥😯😯

    YanıtlaSil
  25. Herkes gibi banada fiyatı çok geldi. Yalnız ihtiyacı olan fiyata bakmaz alır diye düşünüyorum tabiki etkiliyse o fiyata değer.

    YanıtlaSil