Selamlar bugün Peria Dolgunlaştırıcı Likit Mat Ruj hakkında konuşmak istiyorum. Son derece ince dudaklara sahip olduğum için bu tür ürünler dikkatimi çekiyor.

 

Peria Dolgunlaştırıcı Likit Mat Ruj

Instagram hesabımda  Peria Dolgunlaştırıcı Likit Mat Ruj kullanıp yorumladığım bir ürün  artık sıra bloga geldi. Burada da bulunsun ki herkes okuyabilsin. Öncelikle ambalajı gayet şık ve kullanımı pratik. Ayrıca geniş bir renk skalası var. Bende 11 numarası mevcut. Aplikatörü dudağa rahatça uyuyor ve bazı lip glosslarda olduğu gibi sürülme zorluğu yaşanmıyor.

 
Rengi güzel bir nude ve pigmentasyonu gayet güzel. Gündelik makyajlarda son derece rahat kullanılabilecek bir renk. Dudağa gayet homojen bir şekilde yayabiliyorsunuz ve bir kaç dakika içinde sabitleniyor. Gün boyunca dudakta kalıyor. Kalıcığını çok başarılı buldum. Sürdüğümde yedim içtim fakat gün sonunda hala dudağımdaydı.

 

Kullanımı Nasıl?

İlk sürdüğünüzde hafif bir karıncalanma hissediyorsunuz ve hafif ve doğal bir dolgunlaşma oluyor. Daha sonra o karıncalanma hissi geçiyor. Mat, dudakları kurutmayan güzel bir renk kalıyor sonuçta. Peria Dolgunlaştırıcı Likit Mat Ruj ile.

 
Ben dudağımı kurutma gibi bir problem hissetmedim. Gayet hoş ve güzel durdu. Instagram hesabımdan resimlerimi yayınlamıştım. Buraya da aktarıyorum ve bana çok yakıştığını düşündüğüm bir renk oldu. Nude severler mutlaka bakmalı.

Peria Dolgunlaştırıcı Likit Mat Ruj
oldukça sevdiğim bir ürün oldu.

12 Yorumlar

  1. Eline sağlık canım. Bende bu ürünü sevdim. Çoğu likit mat rujlar gibi değil. Daha iyi :)

    YanıtlaSil
  2. Bu renk tonları sana çok yakışıyor kelebeğim <3 Mutlulukla kullan canımın içi :))

    YanıtlaSil
  3. hiç duymamıştım ama çok da güzel durmuş..

    YanıtlaSil
  4. alınacaklar listeme ekledim bile

    YanıtlaSil
  5. Farklı markanın dolgunlaştırıcı ürününü kullanmıştım dudaklarım resmen yanıp soyulmuştu, ilk ve son deneyimim oldu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu üründe ben herhangi bir yan etki hissetmedim kötü olmuş seninki canım geçmiş olsun

      Sil
  6. likit rujları seviyorum.dolgunlaştırıcı olanları daha çok :)

    YanıtlaSil