Blogger Destek Grubumuzda Yer Almak İster misiniz?

Selamlar blog yayınlarımızı ısrarla devam ettirmeye çalışıyoruz fakat okunma oranları eskiye göre oldukça düştü.Bizde bazı bloggerlar olarak bu konuya bir çözüm bulmak için ne yapabileceğimiz hakkında fikir alışverişleri yaptık ve sonuç olarak ortaya bir Whatsapp grubu kurma fikri çıktı.Ve sonuç olarak küçük bir grup oluşturduk.

İlk başlarda başarılı olup olmayacağını bilemedik fakat geri dönüşleri mükemmel oldu.Grubumuz gün geçtikçe büyüyor ve her konuda birbirimize destek oluyoruz.Peki nasıl bir işleyişimi var?

Öncelikle yeni bir yazı yazdığımızda bunun linkini grupta paylaşıyoruz böylece bir çok arkadaşımız yazımızdan haberdar olup yorum yapabiliyor.Gruba girdiğimden beri gerek yorum olsun gerek tıklanma olsun oldukça yol katettiğimi düşünüyorum.

Ayrıca habersiz olduğum bir çok bloggerı takibe aldım ve tanıştım.Dünyanın çeşitli yerlerinden bu kadar çok blogger olduğunu bilmiyordum.Bir arkadaşımız çekiliş yapacaksa elimizden geldiğince duyurup birbirimize yardım ediyoruz.Aklımıza takılan bir soruyu hep beraberce çözümlendiriyoruz.Ve sizi de grubumuzda görmek istiyoruz.

Gruba katılım yapmak için aktif blog yazmak şart ve ne yazık ki sadece bayan üyeleri kabul edebiliyoruz.Eğer sizde diğer bloggerlarla tanışmak,yorumlaşmak,yardımlaşmak isterseniz bana mail atmanız yeterli.Mail adresim kelebeketkisi39@gmail.com

Blog yazarlığı ölmesin hep baki kalsın diyorsanız maillerinizi bekliyorum.Bu arada Blog kesif etkinligim devam ediyor.Davetlisiniz.
Blogger Destek Grubumuzda Yer Almak İster misiniz?
Sevgiler...

31 Yorumlar

  1. Teşekkürler paylaşım için. Fırsat buldukça destek olmaya çalışıyorum. inşallah daha aktif olacağım zamanlar da gelecek. Sevgiyle kalın. ;)

    YanıtlaSil
  2. Paylaşımın için teşekkürler canım emeğine sağlık😘

    YanıtlaSil
  3. Bende bu gruptayım ve oldukca muhtesemm geri dönüşler var

    YanıtlaSil
  4. Paylaşım için teşekkürler 💕 Maalesef okul iş derken buralara ben de pek ilgi gösteremedim fakat bu destek grubu sayesinde de gayet motivasyon bulmaya başladım sizlerle😊😊

    YanıtlaSil
  5. Paylaşım için teşekkür ediyorum emeğine sağlık arkadaşım sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. Güzel geri dönüşler alıyoruz,yazı için tesekkurleer

    YanıtlaSil
  7. Bu güzel bir organizasyon olmuş. Belki birbirimize daha yakın olmaya vesiledir. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  8. Sizide aramizda gormekten mutluluk duyariz💘

    YanıtlaSil
  9. Ayy ne güzel olmuşş, emeğine sağlık cidden ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurucumuz yeliz arkadasimiz sagolsun guzel oldu 💘

      Sil
  10. Güzel bir hareket tebrikler

    YanıtlaSil
  11. Kesinlikle çok iyi bir atılım oldu. :)

    YanıtlaSil
  12. Dilerim sorunsuz başarıya ulaşır proje. Çünkü bloglar birbirlerine köstek olarak değil destek olarak büyürler ve ayakta kalırlar. Bol tıklanmalar, çok okunmalar diliyorum ��

    YanıtlaSil
  13. Merhaba! Bloğunu yeni keşfettim ve takibe hemen aldım. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Hem keşif etklinliğine hem de whatsapp grubuna katılmak isterim.
    http://jayussmile.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  14. ben hala düşünüyorum canım :) acaba kimler var grupta :)

    YanıtlaSil
  15. Çok faydalı ve güzel bir grup oldu kelebeğim :)

    YanıtlaSil
  16. ben malesef bu dayanışmayı çok geç farkettim aranızda olmayı çok isterdim. Çok heyecanlandım okurken :) ama tarihi görünce üzüldüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hic sorun degil aktif blog yazıyorsanız bana mail atin yeni arkadaslari aramizda gormeyi cok isteriz

      Sil