Selamlar Flormar'ın Arty Pop koleksiyonunu uzun süredir denemekteydim ve artık yorumlama zamanı geldi.Instagram hesabımdan takip edenler zaten devamlı olarak yaptığım yorumları görmüşlerdir.Sıra burada özetlemeye geldi.Öncelikle bu koleksiyonunda hem göze hem keseye hitap ettiğini söylemeliyim.Son derece neşeli ambalajlarıyla ve uygun fiyatlarıyla herkesin rahatça ulaşıp severek kullanacakları ürünler.Tek tek inceleyelim şimdi.



Glowing BB krem rengi gayet koyu gibi dursa da benim tenimle oldukça uyumlu oldu.Bendeki rengi Dark Medium.Özellikle kuru ve karma ciltlilerin,hafif makyaj yapmayı sevenlerin severek kullanacağını düşünüyorum.Kapatıcılığını arttırmak için kapatıcıyla kullanılabilir ve cildime verdiği nemli görüntüyü çok sevdim.
Resimde oldukça koyu durmasına rağmen tenimde dağıtınca cilt tonuma uyum sağladı.
Pore minimizing make-up primer ciltteki gözenekleri ve kırışıklıkları küçültme vaadi ile karşımıza çıkıyor.Jel bir yapısı var ve kokusu çok hafif  aynı zamanda kolayca dağıtılabiliyor.Sürer sürmez cilde kadifemsi bir doku kazandırıyor.Seride en çok sevdiğim ürünlerden oldu.Cildimde gayet doğal durdu herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmadı.
Jelimsi yapısı bu şekilde ve son derece hafif.
Arty Pop Lıquıd Illuminator 01 numaralı Star Glow aydınlatıcısı da değişik ürünlerden.Instagramda en çok merak edilen bu ürün oldu.Son derece kremsi bir yapısı var.Kullanımı gayet rahat fırçaya ya da parmak ucuna çok küçük bir miktar alarak burun üstüme ve elmacık kemiklerime rahatça uyguluyorum.Ve sonuç olarak son derece kalıcı ışıl ışıl bir cilde sahip oluyorum.
Hiç abartmadan çok az kullanmak gerekiyor.Ufak bir miktarı yettiğinden ürün oldukça uzun süre kullanılabiliyor.
XL Twisting Volume and Curl Mascara oldukça kalın slikon bir fırçaya sahip.Çapraz tasarımlı farklı bir fırça ve alt kirpiklerime bu fırçayla ürün uygulamıyorum çünkü bulaştırıyorum.Renginin yoğunluğu,kıvırma etkisi oldukça hoşuma gitti.
Hacim vermesi de fena değil biraz kullanınca insan alışıyor bu tür kalın fırçalara.Gözümde herhangi bir alerjik reaksiyon yapmadı.
Care and Go Nail and Cuticle Oil tırnak etleri ve tırnağı nemlendirmek için düşünülmüş çok farklı bir ürün.Parmağınızı içine sokarak kullanıyorsunuz.İçeriğinde bulunan tatlı badem yağı ve limon ile birlikte tırnakları ve tırnak etlerini besliyor.Çok kötü tırnaklara sahip olduğum için bu ürünü çok sevdim.
Tırnaklarınız benim gibi problemliyse mutlaka göz atmalısınız.
Creme Lip Gloss bendeki rengi 01 Pink Island ve bayıldığım bir renk oldu.Daha sonra bu ruju tek başına anlatıp dudaklarımda duruşunu da yansıttığım fotoları yükleyeceğim.Çok tatlı bir kokusu var sürümü gayet kolay ve hafif bir ürün.
Rengi özellikle sarışınlara uygun ve yapış yapış bir his bırakmıyor.Bir ruj delisi olarak sevdim.
XL Eyeliner Pen kalın eyeliner çekmeyi sevenlerin işine çok yarayacak bir ürün.Keçe ucuyla kalem şekliyle oldukça kolay sürülüyor fakat renk vermesini yeterince koyu bulmadığımı söylemeliyim.
Ben hep kalın eyeliner çektiğim için sevdiğim bir ürün oldu.
Biraz daha koyu olsaydı rengi süper olurdu.
Creme Lipstick bendeki rengi 01 Pink Glory bu da enfes bir kokuya sahip nude bir renk.Instagramda sürerek dudakta duruşunu göstermiştim.Buraya da eklemek istedim fakat resim çok fazla olunca eklenmiyor.
Sürümü gayet kolay yapısı hafif,gün içinde yenilemek gerekiyor ama yaz aylarında kesinlikle favorim olacak gibi duruyor.
Perfect Match Duo Eye Shadow bendeki rengi 01 Gold and Copper nasıl güzel bir altın ve bakır rengi.Son zamanlarda çok sık kullanıyorum verdiği etkiye bayılıyorum.Baz ile kullandığım için pigmentasyonu gayet güzel oluyor.
Renk gerçekten çok sevdiğim tarzda.Sürümü gayet kolay ve kalıcı.
Bazsız biçimde swatchladığımda gene pigmentasyonunu beğendim.
Full Color Nail Enamel ojeleri gayet yazlık hoş renklere sahip.Bildiğim kadarıyla 8 farklı renge sahip.Özellikle kızım sürüyor bayılıyor bu ojelere.Tek katta bile gayet rengini veriyor.
Bende bulunan renkleri açık renkli olanı 03 Hulo Hoop koyu renkli olanı ise 07 Hopscotch ve gayet başarılı ojeler.

Evet FLORMAR ARTY POP koleksiyonu bu şekildeydi.Oldukça renkli ve başarılı bir koleksiyon olmuş.Flormarın son zamanlardaki yenilikçi arayışı ve kendini geliştirme çalışmalarını görmezden gelemeyiz bütün umudumuz Türk kozmetik markalarının dünya çapında işler çıkararak bir yer edinmeleri.Yeni koleksiyonları merakla bekliyoruz.Sevgiler...

7 Yorumlar

  1. aydınlatıcıya ruja ve ojelerin rengine bayıldım

    YanıtlaSil
  2. Çok Güzel bir seri gerçekten :)

    YanıtlaSil
  3. Eline sağlık canım güzel görsel ve yazı olmuş :) rujun rengine ve fara bayıldim <3 ojeler tam yazlık.

    YanıtlaSil
  4. çok tatlişşşş bunlar :D

    YanıtlaSil
  5. Hepsine bayıldım. Sendeki renkler bendekinden çok farklı. 2 li göz farı bende mor olan. Hiç pigmentli değil. Ben sevemedim. Tırnak yağı da sadece evde kullanabiliyorum. Dışarıda kullanım için uygun değil. Ellerim hep yağ oluyor :( Eline sağlık. Bilgilendirici bir yazı olmuş.Muck

    YanıtlaSil
  6. güzel bir seri yapmışlar. farı ve ojeleri sevdim

    YanıtlaSil
  7. Flormar art arda çıkarttığı değişik koleksiyonlarla bu ara bi atağa geçti galiba....

    YanıtlaSil