Selamlar Anılarla Bloggerlar köşesinde bu hafta yepyeni bir blog konuğumuz oluyor sevgili BURASI HAYAL KAHVESİ

Blogumuz tamamen edebi yazılardan oluşuyor,okumaya meraklı olan arkadaşlarımızın çok seveceğine eminim.Blogda çocuk hikayelerinden tutunda denemelere kadar son derece özgün yazılar mevcut.

En sevdiğim yazısıysa Özlemek Güzeldir oldu mutlaka okumalısınız.2017 yılının ocak ayında kurulmuş sıcak,samimi olan blogumuzun şimdilik oldukça az fakat okuyup yorum yapan bir kitlesi var yavaş yavaş  büyüyecek olan arkadaşımıza yolunda başarılar dileyerek sizler için hazırladığı yazısını yayınlıyorum.Keyifli okumalar.

ELMA ŞEKERİM...

Önce hafiften bir rüzgar geçti
önümden ve gönlümden. Sonra beni geçmişin tozlu sayfalarına götürdü. Sararmaya yüz tutmuş sayfaların arasında buldum kendimi. Salınırken uçacağımı sandığım salıncağım, hiç bitmeyecek sandığım elma şekerim..

Kutu kutu penseler, çamurdan kekler ve yüreğimin yedi rengine boyanmış küçük dünyam.. Küçük dünyamda büyüyen umutlarım. Geride bıraktığımız onca şeye rağmen bırakamadığımız çocukluğumuz.. Hiç olmamış oyuncağıma söylenmemiş ninnilerle büyüdüm. Büyüdüm ve renklerim değişti. Artık elma şekerimin rengi gri. Tıpkı gönlüm gibi.. Şimdi çalsam kapınızı, uzatsam şekerimi size. Kırmızıya boyar mısınız benim yerime..?

Sanırım yolun sonuna geldik eğer yeni bir anı yazısı elime geçmezse Anılarla Bloggerlar köşesi burada bitecek yepyeni bloglar tanıdık,farklı dünyalara yelken açtık bloguma renk kattıkları için bütün blogger arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Gene de belki bir yazı yollamak isteyen olur diye mail adresimi vereyim kelebeketkisi39@gmail.com Sevgiler...

10 Yorumlar

  1. Bloğunuza misafir olmak güzeldi.Emeğinizden ve ilginizden dolayı teşekkür ederim.Bu yazı bloğa ilk başladığımda yayınladığım yazımdı.İlk olduğu için benim için özeldi.Sizlerle de paylaşmak istedim.Herkese keyifli okumalar dilerken her zaman herkesi kahve içmeye beklerim.Sizin de emeğinize sağlık.:)

    YanıtlaSil
  2. Bloğunuza misafir olmak güzeldi.Emeğinizden ve il ginizden dolayı teşekkür ederim.Bu yazı bloğa ilk başladığımda yayınladığım yazımdı.İlk olduğu için benim için özeldi.Sizlerle de paylaşmak istedim.Herkese keyifli okumalar dilerken her zaman herkesi kahve içmeye beklerim.Sizin de emeğinize sağlık.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar mutlu oldum blogumda yer almanızdan teşekkürler:))

      Sil
  3. Tatlı bir bayanın şekerli mısraları ile sonu ilan etmek bile lezzetli oldu...çok güzeldi.

    YanıtlaSil
  4. Anlatıma bayıldım, hemen takibe alıyorum <3 :)

    YanıtlaSil