Selamlar bugün konuğumuz Catrice Allround Concealer Palette olacak.Rossmann mağazalarında satılan bu ürünü bir İstanbul seyahatim sırasında almıştım.
5 renkten oluşan palette yeşil,pembe,sütlü kahve ve iki farklı ton bej rengi mevcut.Yeşil rengi kızarıklıklar,pembeyi ise göz altlarımdaki morlukları kapatmak için çok fazla kullandım.
Ürünü daha çok parmaklarımla sürdüm çünkü fırça ya da süngerle yeteri kadar alınamadığını fark ettim.Parmaklarımla bolca sürdükten sonra fırça ile dağıttım.
Ürünün kalıcılığını ve kapatıcılığını ortadan az buldum ve kırışıklıklara dolduğunu söylemeliyim ve bir süre sonra yağlı bir görünümde ortaya çıkıyor.
Sütlü kahve rengi kontür yapmak için uygun bir renk aslında üstünden toz bir ürünle geçerek sabitlenirse güzel olabilir.Bej tonlar ile ufak sivilce izleri ve lekeler kapatılabiliyor.Benim cildimde pek leke,iz olmadığı için en çok pembe ve yeşil renkleri kullandım.
Yapıları kremsi olmasına karşın çok yumuşak değil daha önce de dediğim gibi fırçaya gelmiyor ürünler parmaklarımla bastırarak alıyor ve cildime sürüyorum.
Renk ancak bu şekilde veriyor çok güçlü bir renk olmadığını da söylemeliyim.Elimde başka paletlerde var.Doğrusu Catrice Allround Concealer Palette olsa da olur olmasa da yani öyle bayıldığımı söyleyemeyeceğim bir ürün oldu kendisi.Fakat oldukça uygun fiyatlı olmasından dolayı makyaja yeni başlayanlar alıp denemek isteyebilir.Sevgiler...
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Fiyatı,ambalajı hoş
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ.Kapatıcılığı,kalıcılığı az,ürünler sert,çok zor alınıyor,yağlı bir görünüm ortaya çıkıyor.

10 Yorumlar

  1. benimde gördüğüm, merak ettiğim bir üründü ama nedense almamıştım. Şimdi iyi ki almamışım diyorum çünkü yağlı bir görünüm hiç isteyeceğim bir şey değil... paylaşım için teşekkürler. ve dünya emekçi kadınlar günün kutlu olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım seninde kutlu olsun yükümüz ağır hakikaten

      Sil
  2. Yağlı cildim bu ürünle hiç anlaşamazmış

    YanıtlaSil
  3. Ben şimdi Maybelline Master Camo paleti kullanıyorum ve oldukça beğendim. O palet de göz altında çizgilere dolabiliyor pudra ile sabitlenmezse ama genel olarak performansı başarılı. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onuda denemek istiyorum aslında canım sevgiler:))

      Sil
  4. yağlı görünüm veriyorsa o kötü :(

    YanıtlaSil
  5. Haklısın bende aldım fırça ile ne kadar uğramışım birdaha almam ☺

    YanıtlaSil