Selamlar Anılarla Bloggerlar köşemize olan ilgi artarak devam ediyor.Özellikle Instagramda her pazar bana en çok gelen soru yarına yeni anı var mı olunca bende çok seviniyorum.Harika hikayeler okuyor,harika yaşamlara göz atıyoruz.Eğer sizde blogumda herhangi bir anınızı ya da makalenizi yayınlamak isterseniz kelebeketkisi39@gmail.com adresine mail atmanız yeterli.

Bugünkü konuğum sevgili DİLARA KAYA 18 yaşında gencecik bir arkadaşımız ve tahmin ettiğiniz gibi Blog Dünyasına yeni adım atmış.Öncelikle blogunu incelerken blogunun onun için gerçekten önemli olduğunu hissettim.Bu duyguyu her blogda hissedemiyorum ne yazık ki çok tanıdık bir his bu çünkü benim bloguma karşı hissettiğim samimiyeti,özeni,sevgiyi Dilara'nın blogunda da hissettim.Bu şevkle yazmaya devam ederse gerçekten başarılı olacağını düşünüyorum ve onda kendi 18 yaş zamanımdaki asiliği,başkaldırışı hissettim.

18 yaşında ve moda tasarım üzerine okuyan genç kızımız makyaj,moda,stil,alışveriş ve hayat hakkındaki yazılarıyla blogunu süslemiş.Henüz 22 takipçisi var fakat artacağına eminim.Düzenli olarak her Salı,Perşembe ve Cumartesi günleri yazı yazıyor Dilara.Yepyeni olmasına rağmen uğraşmış ve düzenlemiş blogunu daha da iyi yapacağını biliyorum.En dikkatimi çeken yazısı ise bir mim BLOG İSİM HİKAYEM mutlaka okuyun.

Dilarayı tanımama rağmen sadece bloguna bakarak kızım gibi yakın hissettim buda doğru yolda olduğunu gösteriyor çünkü bloguna satır satır ruhunu katmış başarılarının devamını dileyerek sizi güzel yazısıyla baş başa bırakıyorum.Keyifli okumalar.

Merhaba ben Dilara Kaya,18 yaşında moda tasarım öğrencisiyim.Zor bir hayat geçirdim demek istemiyorum aslında sonuç olarak annem ve kardeşimle birlikte yaşadığım sıcak bir yuvam var.Hani derler ya herkesin hayattan alması gereken farklı yaşam dersleri var diye aynen öyle.Ben bir çok tabuyu yıkıp buralara geldim arkadaşlar.
Babam elbette benim kötülüğümü istemezdi fakat beni çok sıkıştıran biriydi.Onun için tek sorun bendim.Sadece benim tırnaklarımın uzunluğuna,giyimime,saçlarımı kestirip kestiremeyeceğime,saçımı boyatmama karışırdı,beni alışverişe çıkartır kendi istediği kıyafetleri bana zorla aldırırdı ve ben onları bir kere bile giymezdim anlayacağınız baya bir para israfı yapardık.Ordan bakılınca bunlar normal şeyler evet ama benim ruhuma aykırı.Biraz kokoş bir kişiliğim var ve babam bunu uzun zaman boyunca bastırdı.Ne olduğumu uzun süre kestiremedim.Metalci oldum,Popcu oldum,Rap dinledim...Uzun süre arafta kaldım anlayacağınız.Sonra bir gün babamın zoru ile belime kadar getirdiğim saçlarımı kendi isteğim ile yavaş yavaş kestirmeye ve boyatmaya başladım.


Bu benim özgürlük harekatım oldu bir nevi.Tırnaklarımı istediğim uzunluğa getirip rengarenk ojeler sürdüm.Ve kendime bir blog açtım.Kozmetiğe,bakıma aşık olan biri olarak en büyük hayallerimden bir tanesi bildiklerimi insanlar ile paylaşmaktı.Ve başardım.
Şunu not olarak eklemek isterim.Diyeceksiniz ki baban senin kötülüğünü istemez bu konuda hem fikirim sizinle.Ama babamın istediği gibi biri olsaydım ben ben olmazdım.Babam hala şakayla karışık söylenir bana ne kadar çirkin oldun sen bu saçlarla diye.Demek istediğim aile yapınızı bilemem benim aile yapım bir garipti baba tarafım son derece katı kuralları olan,anne tarafım ise gerektiği zaman kurallar koyan ama özgür bırakan insanlardı.Ben tabularımı üstüne giderek yıktım.Bana sorarsanız olmak istemediğiniz biri gibi davranmayın.Kendiniz olun.Ama bunu yaparken de aile ilişkilerinizi bozmamaya dikkat edin.Unutmayın ki tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
sevgilerle,


Anılarla Bloggerlar köşesinde umarım her zaman bir yazarım olur.Umarım her zaman yeni bloglar açılır.Sevgiler... 

20 Yorumlar

  1. Yeni bir anı və yeni bir bloq... Təşəkkürlər Kelebek Etkisi♡♡♡ Uşaqları ana-atalarının öz istədiyi qəlibə sıxıştırmaqlarına mən də qarşıyam. Bir şey zorla olunca nəticəsiz olur zatən. Amma ata-ananı çox vaxt anlamaq üçün özümüzün də valideyn olacağımız zamanı gözləmək lazım gəlir. Qızımız ümid edirəm ki, doğru yoldadır. Sevgilər...

    YanıtlaSil
  2. Yazdıklarını okuyunca biraz duygulandım açıkçası çünkü bloğum gerçekten beni mutlu eden bir ortam İnşallah istediğim başarıyı elde edebilirim. İlgin,alakan,samimiyetin için gerçekten çok teşekkür ederim.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim sözlerimde samimydim inşallah her şey güzel olur sevgiler:))

      Sil
  3. genç arkadaşımıza destek vermeliyiz tabi ki hemen takibe alıyorum..
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Takibimde olan bir arkadaşım.Bende destek olmak adına bloğumda paylaşıcaktım.Ancak senin kadar etkili olmayabilirdi kelebekcim. :)

    Burada olmana çok sevndim canm benim.Dilerim istediğin yerlerde görürsn kendini :)

    YanıtlaSil
  5. Gençlere alan bırakmalıyız ana babalar olarak. Bazen kontrolcü ve kısıtlayıcı olabiliyoruz, tamamen korumacı iç güdümüzden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Dilara arkadaşımıza başarılar dilerim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onları enerjilerini atabilecekleri yerlere yönlendirmek şart mutlaka spor yapmalı ve aktif olmalılar gençleri belli kalıplara sokmaya uğraşmak hem zor hem kısıtlayıcı onlar bizim geleceğimiz hayallerini desteklemek gerek:))

      Sil
  6. severek okuduğum bir blooger hikayesi daha :)

    YanıtlaSil
  7. Hoşgelmiş Bu güzel genç kardeşimiz Hemen takibe alındı ziyaret yapıldı efendim Dilerim her şey istediği gibi olur Dilara Arkadaşımızın Sevgiler ..

    YanıtlaSil
  8. Güzel bir köşeymiş. Farklı blogcuları tanımış oluyoruz böylece...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenip okumanız beni çok mutlu etti hoşgeldiniz:))

      Sil
  9. ayyy dilara evet seviyoz onu ben de dün blog seçmelerinde onu yeni arkadaşımız diye tanıtmıştım sen de yazmışsın hoş tesadüf olmuş ne güzel anlatmış yaaa kendini daha da sevdim işteee :)

    YanıtlaSil
  10. Dilara arkadaşımı sayende keşfettim takibe aldım :)

    YanıtlaSil