SMASHBOX STUDIO SKIN Full Coverage Fondöten

Smashbox Studio Skin Fondöten oldukça merak edilen başarılı ürünlerden bir tanesidir. 

SMASHBOX STUDIO SKIN Full Coverage Fondöten


SMASHBOX STUDIO SKIN Full Coverage Fondöten, ciltte hafiflik hissi verirken tam kapatıcılık sağlamak için tasarlanmış likit bir fondötendir. Uzun süre kalıcı, suya dayanıklı ve yağsız olduğu söyleniyor. Formülü akne yapmaz ve tüm cilt tipleri için uygundur. Çeşitli cilt tonlarına uyacak şekilde tasarlanmış çok çeşitli tonlarda gelir.

Temelin oluşturulabilir bir kapsama sahip olduğu söylenir ve cilde pürüzsüz ve eşit bir görünüm vererek kusurları ve ince çizgileri bulanıklaştırmak için tasarlanmıştır. Formülün ayrıca nemlendirici olduğu ve gözeneklerin görünümünü en aza indirmeye yardımcı olduğu söylenir.

SMASHBOX STUDIO SKIN Fondöten temel bileşenlerinden bazıları şunlardır:

  • C ve E Vitamini: Cildin dokusunu ve tonunu iyileştirmeye yardımcı olur.
  • Hyaluronik asit: cildi nemlendirmeye ve ince çizgilerin görünümünü en aza indirmeye yardımcı olur.
  • Polimer ve Silika: kusurları bulanıklaştırmaya ve cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur

Herhangi bir yeni makyaj ürünü kullanmadan önce her zaman bir yama testi yapmanız ve herhangi bir endişeniz veya alerjiniz varsa bir cilt bakım uzmanına danışmanız önerilir.

SMASHBOX STUDIO SKIN Full Coverage Fondöten


Nasıl Kullanılır?

Kusursuz, doğal görünümlü bir bitiş için SMASHBOX STUDIO SKIN Full Coverage Fondöten nasıl uygulanacağına dair birkaç ipucu:

  1. Temiz, nemlendirilmiş bir yüzle başlayın. Temeliniz için pürüzsüz bir tuval oluşturmak için istenirse bir astar uygulayın.

  2. Doğru fondöten rengini seçin. Çene çizginizde birkaç tonu test edin ve cildinize kusursuz bir şekilde uyan rengi seçin.

  3. Fondöteni uygulamak için bir fırça veya sünger kullanın. Bir fırça daha hassas bir uygulama sağlarken, bir sünger daha doğal, airbrushed bir görünüm verecektir.

  4. Yüzünüzün merkezine, en fazla kapsama ihtiyacınız olan yere az miktarda fondöten uygulayarak başlayın. Tüm yüzünüzü kaplayacak şekilde fondöteni dışa doğru karıştırmak için küçük, dairesel hareketler kullanın.

  5. Kalan kusurları veya koyu halkaları kapatmak için bir kapatıcı kullanın.

  6. Daha uzun süre dayanması ve parlamayı önlemesi için fondöteninizi bir pudra ile sabitleyin.

  7. Temel söz konusu olduğunda daha azının daha fazla olduğunu unutmayın, bu nedenle küçük bir miktarla başlayın ve gerektiği kadar artırın.

  8. Göze çarpan bir çizgiden kaçınmak için fondöteni saç çizgisi ve çene çizgisi çevresinde iyice karıştırdığınızdan emin olun.

  9. Daha doğal bir görünüm istiyorsanız fondöteni parmaklarınızla uygulayabilirsiniz, bu özellikle cildin daha yağlı olduğu bölgelerde daha doğal bir görünüm verecektir.

Her zaman önce ürünü test etmeniz ve miktarı ve tekniği cilt tipinize ve kişisel tercihinize göre ayarlamanız önerilir. Smashbox Studio Skin Full Coverage Fondöten bu şekilde oldukça güzel duracaktır.





20 Yorumlar

  1. Smashbox'tan çok az ürün kullandım; bu fondöten senin anlattığın kadarıyla epey güzele benziyor, ama benim alımda şu water BB'si var :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. bu sıralar fondöten arayışındayım, not ettim bunu deneyeceğim... sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. fiyat biraz yüksek ama muhtemelen performansına göre oda iyidir..
    sevgiler...
    blogdakicin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. bu nefis bir fondöten bir etkinlikte denemiştim ama elimde çok fondöten var diye alamamıştım bak aklıma geldi bakayım yine :-))

    YanıtlaSil
  5. Fondötenlerle aram hiç iyi değildir.Cildimde hep bir rahatsızlık,ağırlık hissi verir.Kaldı ki 120 TL.''bence''çok fazla ..

    YanıtlaSil
  6. Renk skalası oldukça geniş ve epey kalıcı bir ürün. Denenebilir... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. bahsettiğin kadar çok özelliğe sahipse fiyatına takılmamak lazım :)

    YanıtlaSil
  8. Bulaşmaması harikaymış, özellikle kışın kabanlara ve kazakların boyunlarına bulaşan ten ürünleri gerçekten çok sıkıntılı oluyor. Kuru ciltlere de uygun olduğu için, benim için de güzel bir alternatif olabilir. Güle güle kullan, sevgiler... <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o özelliği süper gerçekten sağol canım:))

      Sil
  9. Bulaşma yapmayan bir fondöten miii :))) Hemen almalıyım ben bundan :))

    YanıtlaSil
  10. Oldukça güzelmiş hele ki telefona bulaşmaması *.* Aklımda Armani'nin fondöteni var bulamazsam buna da bakayıııım. Ellerine sağlık canım <3

    YanıtlaSil