Selamlar bugün yepyeni henüz yolun başında bir blog konuğum oluyor.Özellikle yolun başındaki blogları size tanıtmak çok hoşuma gidiyor böylelikle yepyeni yazılar yepyeni dünyalar tanıma şansımız oluyor.Sizde blogunuzu hem tanıtmak hem de blogumda ufak bir anınızı paylaşmak isterseniz kelebeketkisi39@gmail.com adresinden benimle iletişime geçebilirsiniz.



Bugünkü blogumuz HAZAL'IN DÜNYASI henüz o kadar yeni bir blog ki taptaze neşesi hissediliyor sayfalarında.Tabii ki Hazal henüz bloguna tam olarak şekil verememiş kendi blogumun ilk halleri aklıma geldi.Zamanla ilgilendikçe bloglarımızda bizimle birlikte büyüyor.Blogunda alışverişlerine ve kullandığı ürünlere yer vermiş olan arkadaşımızın sloganı da "Deneyelim...Görelim...Ve...Paylaşalım..."Bloguna gitmenizi ve arkadaşımıza ileriki yazıları için mutlaka destek vermenizi isterim;benim en ilginç bulduğum yazılarından biri ise SLEEK OH SO SPECIAL PALET oldu hala bu paleti alamamış biri olarak ilgiyle okudum.Peki Hazal'ın blog hayatı dışındaki gerçek yaşamında başına neler gelmiş acaba sizler için neleri kaleme dökmüş siz okumaya başlamadan önce sevgili blogger arkadaşıma bloguma renk kattığı için tekrar teşekkür ediyorum.Keyifli okumalar...

Merhabalar ben Hazal. Hazal'ın Dünyası adlı blogun yazarıyım.. Ben kimim? 22 yaşındayım.  Adıyaman Üniversitesi'nde Hemşirelik bölümü öğrencisiydim. Bir yıldır dondurdum okulumu. Doğunun zor şartlarına alışamadım ve biraz psikolojim bozuldu ve o karmaşa da hayat arkadaşımı buldum. 

 Şu an yaklaşık bir yıldır onunla evliyim.Ankara'da yaşıyorum.  Eğitimime burada devam edeceğim. 

 Eşimle nasıl tanıştığımı merak eden olursa; benim eşim asker. Bir kaç ay öncesine kadar Diyarbakır'da görev yapıyordu.  O Diyarbakir'in karışık olduğu sırada nefes almak için Urfa'yı gezmek istemiş.  Ben de tabi Adıyaman da gezecek yer bulamadığım için  (Çarşı pazar yönünden tabiki) Urfa'ya gitmiştim. 

 Birde şu balıklı gölü gezelim Urfa'ya gelmişken dedik. Ve eşimle orada karşılaştık.  Orada tanıştık ama ayaküstü bir tanışma oldu bu. Belki tekrar görürüm diye bir hafta sonra aynı yere gittim vee o da gelmişti.  Biz farkında olmadan sevgili olduk. Bir kaç ay sonra nişanlandık ve nişandan bir ay sonra evlendik.. Şu anda evliyim ve çok mutluyum.  Darısı başınıza bayanlar...😆😙🤗

18 Yorumlar

  1. Benim takip ettiğim ve başarılı bulduğum bir arkadaş 😃 bir ömür boyu eşinizle mutluluklar dilerim.Minik minik hazallarınız olsun 😃

    YanıtlaSil
  2. Merhaba blogunuzu blog keşif etkinliği sayesinde buldum ve merakla bütün yazılarınızı incelemeye başlayacağım. Kendi bloguma da bekliyorum.
    http://daedmier.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Takipteyim kendisini... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Ben de takip ediyorum ne guzel dusunulmus bir paylasim olmus :)

    YanıtlaSil
  5. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim :) Sevgili Hazalı da sizi de takibe alıyorumm :)
    Bende beklerim :)
    http://diyetlegzersiz.blogspot.com/
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. sayende şimdi Hazal hanımı da izlemeye başlıyorum

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Kelebek etkisi. Bu güzel tanıtımın için çok çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum benim hakkımda yazdıklarını görünce. Benim sayfamı ilk şenlendirenlerden birisin. Bunu hiç unutmuyorum.. Yayın için tekrar teşekkür ederim canım benim..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canim sayfama renk kattin teşekkürler

      Sil
  8. Şık bloğunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım. Şimdi sizden Hazalı ziyarete gidiyorum :) Bize de bekleriz,
    http://hedefbodrum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler ben sizin blogunuzu almistim zaten takibe sevgiler

      Sil