kore kozmetik ürünleri

Oseque Showking Renk Değiştiren Ruj

Kore kozmetik ürünleri arasında en sevdiklerimden  Oseque Showking Renk değiştiren ruj çeşitleri. Ülkemizde kore kozmetik ürünleri en uygun fiyatlara Limonian online alış veriş sitesinden bulabilirsiniz.

Oseque Showking Renk değiştiren ruj renk çeşitleri

Kore kozmetik ürünleri farklı ve kaliteli olması yüzünden son günlerde her kadının favorisi gerçekten hiç deneyimlemediğiniz ilginç özellikleri var bu kore ürünlerinin. Oseque Showking renk değiştiren ruj beş farklı renge sahip, Elf Green, Yellow Bling, Cream Pink, Red Tox, Gel Blue.

Editörün favorisi hangi showking ruj?

Benim favorim Gel Blue rengi eskiden olan yeşil rujlar vardı sürdüğünüzde renk değiştirirdi onu andırıyor fakat çok daha doğal duruşlu ve kalitelisi.
kore rujları

Oseque Showking Renk Değiştiren Ruj Yorumu

Osque Showking Renk Değiştiren ruj siyah son derece sağlam bir ambalaja sahip oldukça da şık. Kokusu bazı arkadaşları rahatsız etmiş ama ben sevdim. Hoş biraz da baskın bir kokusu var koku hassasiyeti olanlar bu özelliğini sevmeyebilir. Biz küçükken hepimizin annelerinde yeşil renk rujlardan vardı. Vücut ısısına göre renk değiştirirdi bu rujlar o günleri de hatırlayıp aldım bu ruju da.

Mavi renkli ruj

Mavi olması sizi korkutmasın sürünce tatlı bir pembe rengi alıyor ve her vücut ısısına göre farklı bir ton oluyor. Yapısı yumuşacık, sürümü çok kolay. Tıpkı bir lip balm kıvamında son derece hafif bir ürün sür ve unut formatında.

Sürdükten sonra bir kaç dakika içinde sabitleniyor ve gün boyunca kolay kolay çıkmıyor. Bu açıdan hemen her gün kullanıyorum. Sanki dudağımın kendi rengiymiş gibi tatlı bir pembelikle dolaşmak hoşuma gidiyor.

5 farklı renge sahip bu ruj serisi ve her biri birbirinden çekici. Dudakları kurutmuyor aksine lip balm gibi nemlendiriyor. Özellikle okullu genç kızların gündelik hayatta kimse fark etmeden kullanmaları için ideal. Pigmentasyonu oldukça güçlü yani belli belirsiz bir rengi yok. Ve yemek yediğimde ya da kahve içtiğimde asla bardağa iz bırakmadı ya da çıkmadı. Yalnız temizlemek için biraz uğraşıyorsunuz söylemem gerek. Öyle suyla falan çıkmıyor bir makyaj temizleyici ile çıkarmak gerekiyor

Oseque Showking renk değiştiren ruj kullandığım kore kozmetik ürünleri arasında en sevdiklerimden oldu. Uygun fiyatı, hafif yapısı, kolay sürümü, kalıcılığı, renk vermesi, nemlendirmesi harika biraz kokusu baskın ve zor çıkıyor başka olumsuz özelliğini görmedim.

Eğer Kore kozmetik ürünleri hakkında daha çok bilgiye ulaşmak istiyorsanız Kore dudak boyama tekniği makalemize mutlaka göz atmalısınız.

38 Yorumlar

  1. Güzelmiş. Her vücut ısısına göre farklı reng alması daha da güzel.Yeşil rujları ben de hatırlıyorum. Sihirli gibi geliyorlardı bana küçükken:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet demekki yaşın var gençler hatırlamıyor:))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Bende çok uzun süre istedim sonunda aldım:))

      Sil
  3. aynısından bende de var henüz kullanmadım :D

    YanıtlaSil
  4. Annemin yeşil rujunu hatırlıyorum, benim için arzu nesnesiydi o zamanlar 😃 Bu ruj tam nostalji olmuş gerçekten ve kalıcılığı ile de denemeye değer... Limonian'a bir bakayım😊 Güle güle kullan, sevgiler...❤❤

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar güzelmiş hem mavi hem de pembesinin tonu :)
    Fiyatı da hiç fena değil.
    Güzel günlerde kullan canım...

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, bir ara gratiste satılan renk değiştiren rujlardan almıştım ama pek sevmedim bunu da denemek isterim ;) Güle güle Kullan

    YanıtlaSil
  7. olumlu özellikleri daha fazla listeye eklenebilir o zaman :)

    YanıtlaSil
  8. son yazıma bi baksanaaa :)

    YanıtlaSil
  9. Güle güle iyi günlerde kullanın... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Ne kadar tatlı bir ruj bu böyle... Evet daha yazının başında annemin o yeşil rujları geldi aklıma :) iyi günlerde kullanman dileğimle çok hoşuma gitti

    YanıtlaSil
  11. Eskiden olan yeşil rujları hatırladım ben de :) Çok değişikti gerçekten :)

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Kelebek etkisi, Blog temamızın aynı olduğunu farkettim. Güzel bir tesadüf.
    Asıl konu senin blog dünyasındaki engin tecrübelerine dayanarak bir soru sormak isterim. YazarKafe kapandı malum. Ben de çok yeni Platin üyeliğe geçtim. Hemen ilk yazımı yazdım. Fakat o ne? 800 karakter harici yazıları kabul etmiyor. Sorum şu. 800 karakter yazının özeti, altta verilen link ise yazının tamamı mı oluyor? Bir türlü çözemedim. Yardımcı olursan sevinirim. Selamlarımla,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden yazar kafede öyle bir şey istemiyorlardı yazının bir kısmı yayınlanıyordu zaten linke basınca bloga yönlendiriyordu acaba kurallarını değiştirdiler mi hiç bilmiyorum çünkü uzun süredir yazar kafeye yazı göndermiyorum.

      Sil
  13. Vucut ısısına göre renk değiştiren ruj ile kozmetiğin ne boyuta geldiğini görebiliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha çok şeyler var kozmetik korkunç bir sektör.

      Sil
  14. hımm kırmızı ruj..güle güle kullanın o zaman..✔😊

    YanıtlaSil
  15. Hatırlıyorum yeşil olanları vardı bunların, renk değiştiriyordu. Çok cırlak bir kırmızı oluyordu ama o yeşil olanlar. :) Hani kullandığımdan değil, çocukken annemin vardı ona çaktırmadan sürmüştüm. Ve çok kötü bir kırmızı olmuş, sonra temizleyememiştim. Ve tabii anlaşılmıştı makyaj malzemelerini karştırdığım. :) Aklıma bu anıyı getirdiniz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet onlar bir değişik renk oluyordu fakat Kore renk değiştiren ruj öyle değil çok kaliteli.

      Sil
  16. Yeşil olanı bende denemiştim gerçekten de kalıcı oluyor bunlarda güzelmiş ama.

    YanıtlaSil
  17. ben üniversitedeyken yeşil rujlar vardı sürünce pembe kalıcı bir ruj olurdu :) o geldi aklıma

    YanıtlaSil
  18. Ilgincmis canim bu rujlar. Bakayim limonian sitesine 🤗

    YanıtlaSil
  19. Oseque Showking Renk Değiştiren Ruj özellikleri ne hoşmuş. Listeme ekledim. Güle güle kullan canım 🤗

    YanıtlaSil