Bu mimi görünce bende yapmak istedim.İsteyen herkesi mimliyorum acaba sizlerin 2016 yılına bakışı nasıl gerçekten merak ediyorum.Keyifli okumalar.

2016 yılını büyük umutlarla beklemiştim.Her yeni yıl benim için büyük umutlar yeni başlangıçlar demektir.Ancak daha yılın ilk ayı benim sevgili görümcemin ani vefatı ile kötü başladı.Hayatı tekrar sorgulayarak ve ne için yaşadığımızı düşünerek geçirdim ilk ayları.Zaman zaman ağlama krizleri,umutsuzluk bir süre sonra terk etti tabii ki beni.Tekrar iş güç başladı ve genel olarak fazla bir değişiklik olmadan devam etti hayatım.

Yıl boyunca ülkemde olan sarsıntılar,saldırılar hepimizin sinirlerini gerdi,topluca huzursuzluğumuzu arttırdı.Bütün yıl boyunca patlayan bombalarla dışarı çıkamaz hale geldik ve farkında mısınız 2016 hepimiz için mutsuz bir yıl oldu.Ülkece çok fazla yıprandık,hayat pahalılığı,şehitlerimiz,kadına,çocuklara yapılan saldırılar ve en çokta gurur duyduğum Türk aile yapısının sarsılmaya başlamasını sanki bir film gibi izledim durdum.

Çok isterdim geçtiğimiz yıllardaki gibi mutlu mesajlar veren yazılar yayınlamayı.Her yılın ilk günü neşeli bir şeyler olsun isterdim blogumda mesela komik bir anı,bir röportaj ilk yazılar hep çok önemliydi benim için ama olmuyor bu yıl olumsuzluklar çok etkiledi beni.

Ülkemde olanlar içimi her geçen saniye daha acıtıyor fakat hayatımıza devam etmek zorundayız.Benim sığındığım tek sakin limanım gene blogum oldu.Blogum sakince,fazla bir ilerleme kaydetmeden aynı şekilde yazılarını yayınlamaya sevgili takipçilerime seslenmeye devam etti.Fazla olmasa da biraz takipçimde arttı.Bir ara ilgilenmeyi bırakmıştım ama pişman olup hemen geri döndüm.

Nasıl anlatsam bilemiyorum.Bloguma oturup sakince yazı yazmazsam huzursuz oluyorum.Sanki bütün acılarımı,umutsuzluğumu yazarak atmaya çalışıyorum.

2016 da hayatımda kayda değer bir şey olmadı olmasında zaten her şey aynı sakinliğiyle devam etsin.Aynı ev aynı iş aynı aile aynı hayat standardı ve sevdiklerimin yanımda olması mutlu olmak için yeterli.

Bir ara blogumun tasarımını değiştirmeyi kafama koydum.Planlar yapmaya başladım ama sonra girip bakınca kıyamadım bloguma bu halini seviyorum ve benle özdeşleştiğini düşünüyorum.Bunun yanında harika bloggerlar tanıdım gerçekten her konuda birbirimize destek verdiğimiz mükemmel bir grubun içindeyim.Buradan adlarını vermeyeceğim ama kızlar hepinizi seviyorum ve bu dostluğumuz bozulmasın istiyorum.

2017 yılında da hayatımda hiç bir şey değişmesin,aynı kalsın her şey ve ülkemdeki olaylar durulsun diliyorum.İnşallah içimizdeki heyecana,neşeye tekrar kavuşabileceğimiz bir yıl olsun.Bugün çıkın dışarı ve gezin yeni yılın ilk gününü her zamankinden farklı geçirin,çok mutlu olun,çok mutlu olalım.2017 de de ayrılmayalım gelin misafirim olun benim.Sevgiler...

20 Yorumlar

  1. Hele de davetten sonra... Gelmez miyiz hiç?
    Dileklerin gerçekleşmesi dileğimle, mutlu, sağlıklı, huzurlu yılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağolun merakla bekliyorum yazınızı:))

      Sil
  2. Hep birlikte ülke olarak huzurlu bir yıl geçiririz inşallah :))

    YanıtlaSil
  3. inşallah hepimize güzel biryıl olur.. her zamaan daimi misafirin :)sevgilerimlee musmutluuu senelere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlımmm sağol:))Senden de bahsettim yazımda anladınmı:))

      Sil
  4. Tüm dileklerin gerçek olsun... Her şey gönlünce olsun... Mutlu yıllar... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Temennilerimiz aynı yönde, mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  6. İnşallah,aminnnn diyorum ben de.İyi senelerr...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da canım gene kötü başladık beceremedik:((

      Sil
  7. Aminnn... İnşallah bu yıl o kadar güzel geçer, o kadar mutlu olursunuz ki, 2016-dakı olumsuzlukları tamamen silersiniz hafızanızdan. Ve inşallah 2017-de de devam edersiniz yeni yazan bloggerlara destek olmaya. Sizi seviyoruz ve hep burdayız, her gün misafiriniz... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sağol bir tanesin işte bir kaç kişide olsa sizin için yazıyorum bende seviyorum senide blogunuda:))

      Sil
  8. yazmak hepimizde aynı duyguları uyandırıyor demekki :) kalemine sağlık
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  9. Yeni blogum: dayswithcagan.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar ben blog dünyasında çok yeniyim. Desteğinize gerçekten ihtiyacım var. Beni anlayacağınızı düşünüyorum ve takip etmenizi rica ediyorum.. Teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana sonuna kadar destek var canım geliyorum:))

      Sil