Gün geçmiyor ki FLORMAR yepyeni bir koleksiyon çıkarmasın.Future Historical son derece asil görünümüyle gerçekten dikkatimi çekti.Rose gold detaylarıyla,kalitesi ve çekiciliğiyle gerçekten biz bayanların hoşuna gidecek bir seri olmuş.İlk izlenimim tabii ki bu ambalajlarla olumlu oldu.Ve hemen resimleyip kullanmaya başladım ürünleri.Koleksiyon krem farlardan,fondötenlerden,ojelerden,rimel,ruj ve kapatıcılardan oluşuyor her ihtiyaca uygun ve bol çeşitli.
Bu koleksiyonda toz far yerine farklı renklerden oluşan krem farlar kullanılmış.Color Strectch Eye Shadow hafif köpük yapılı,ışıltılı ve çok şık bir kavanozda bulunmakta.
Bendeki renk Modern Brown ve sürümünü,dağıtmasını oldukça kolay buldum bu ürünün.Son derece hızlı kuruyor ve gün boyu bozulmuyor.
6 farklı renkten oluşan krem farlar 19.90 liralık fiyatıyla da oldukça uygun bence.Future White rengini de ayrıca beğendim ve sanırım alacağım.
Bir diğer ürün ise New Age Matte Liquid Lipstick bendeki rengi Misty Rosy.Ambalajı çok kullanışlı kapağı vidalı ve  tam kapanıyor bu yüzden son günlerde çantamda taşımak için bu ruju tercih ediyorum.
Son derece hoş bir kokusu var.Yalnız rengi oturtmak için üst üste iki kere sürmek zorunda kaldığımı söylemeliyim.Bunun dışında kalıcılığını seviyorum.
Mat ve pürüzsüz bir görünüm elde ediliyor ve dudakları kurutmuyor.Aplikatörü sünger ve içeriğinde bulunan  cupuaçu yağı sayesinde kuruluk hissetmiyorsunuz.
Hoş bir gül kurusu rengi ve tam bir kış rengi severek kullanıyorum ve fiyatı 19.90 lira.


Bir diğer ürün ise Push up Definition Mascara siyah renkli olan bu rimeli oldukça sevdim.Sürdüğümde yelpaze etkisiyle kirpiklerim tel tel ayrılıyor.Yapıştırma ya da alerji gibi bir problemle karşılaşmadım.
Dolgunluk sağlayan slikon bir fırçası var.İçeriğinin kirpikleri beslemesini ayrıca sevdim.Kirpiklerimi uzattığını da belirtmeliyim.

Siyahlık vermesi,kalıcılığı ve gözlerimde akmamasıyla sevdiğim bir ürün oldu.Bu üründe 29.90 liralık fiyatıyla seride yerini almış.
Radient Touch Brush Concealer serideki fırça uçlu kapatıcı ve bendeki rengi Light Beige.Seride 5 ayrı renk seçeneği mevcut.
Özel basmalı ambalajı sayesinde fazla ürün kullanmadan makyajınızı tamamlayabiliyorsunuz.Yapısı son derece hafif ve hafif çizgileri,lekeleri kapatmakta başarılı.

Özellikle gündelik kullanım için çok uygun olduğunu düşünüyorum.Ayrıca içeriğinde bulunan Macademia yağı ve yabani gül yağı ile koyu renkli halka oluşumunu da engelliyor.
Doğrusu ben cildime verdiği ışıltıyı ve sağlıklı görünümü çok sevdim.Fiyatı 24.90 lira ürünün.

Ve bir diğer ürün ise Anti-Blemish Foundation bendeki 05 Soft Beige.Önce bana koyu gelecek mi acaba diye düşünürken sürdükten sonra tenimle uyum sağladığını gördüm ürünün.6 farklı renk seçeneğinden oluşan fondöten ciltte harika bir kapatıcılık sağlıyor.

Yağsız yumuşacık bir yapısı var ve ciltte asla ağırlık hissi yaratmıyor.Ayrıca ciltte siyah nokta ve sivilce oluşumunu da engellemeyi vaat ediyor ürün.

Gün içinde akma,bulaşma yapmamasıyla oldukça sevdiğim bir ürün oldu ve fiyatı 29.90 lira.
Görüldüğü gibi cildimle de tam bütünleşti.
Ve gelelim Perfect Matte ojelere bende 003 Brownie ve 005 Elegance adlı ojeler bulunmakta.Bu ojelerin gayet hızlı bir şekilde kuruduğunu söylemeliyim.

6 renk seçeneğiyle son derece mat bir görünüm elde etmek mümkün bu ojelerle.Ojelerin uzun süre bozulmadan kaldığını da söylemeliyim.İçeriğindeki mat nitroselüloz bazlı formül sayesinde ojenin soyulmasını engelleyen bir film tabakası oluşturuyor.Modern ve hoş renklerden oluşan ojelerin fiyatları 4.95 lira.
Genel olarak koleksiyonu gayet başarılı buldum ayrıca ürünlerin fiyatlarının da uygun tutulması nedeniyle herkesin satın alıp rahatça kullanmaları amaçlandığı da gözümden kaçmadı.İçerik listelerini merak edenler için aşağıya resimler koyacağım.Bence şans verilmesi gereken bir koleksiyon olmuş.Sevgiler...





30 Yorumlar

  1. Ama ama yaaa....
    Çok güzeller çok, güle güle kullan canım benim :)

    YanıtlaSil
  2. Sanırım güzel bir koleksiyon olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Kelebek Etkisi uzun zamandır görüşemedik çok güzel koleksiyon olmuş güle güle kullan inşallah.. Ayrıca sürekli alışveriş yaptığım gitti gidiyor ve n11 reklamına bloğumda bende yer vermek istorum bu konuda izin alınmasına gerek var mı bu konuda nasıl yaptığınız hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim iyi akşamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım onlar otomatik yayınlanıyor hiç bilemiyorum sevgiler:))

      Sil
  4. rujlarında ve ojelerinde gözlerim kaldı :) bu seriden almam lazım

    YanıtlaSil
  5. ojeler ve fondöten favorim genelde flormar fondötenlerle hiç anlaşamıyorum ama bu tam olmuş güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  6. Kapatıcıyı çok beğendin, hepsini güle güle kullan ☺

    YanıtlaSil
  7. Bu seriye bayıldım özellikle ambalaj.. Fondötenini satın aldım bile :)

    YanıtlaSil
  8. Flormar son birkaç yıldır baya geliştirdi kendini. Güle güle kullanın. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten öyle koleksiyonlarına bayılıyorum:))

      Sil
  9. Yine güzel bir koleksiyon :)

    YanıtlaSil
  10. Ben bu serinin kapatıcısını aldım ve çok beğendim :) Hepsini güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
  11. yaaaa ama hepsi çook güzel.. Al beni diye bağırıyorlar resmen :)iyi günlerde mutlu günlerde kulllan canım

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar blogunuzu takibe aldım blogumada beklerim blogumda çekiliş var ilginizi çekebilir sevgiler 😊

    YanıtlaSil
  13. Güle güle kullan canim, koleksiyon cikarma hizlarina yetisilmiyor gercekten :)

    YanıtlaSil
  14. Nasıl takip edip nasıl dikkatli-nitelikli inceliyorsun bunları (belki de ben beceremediğimden ) şahane bir hayret ile inceledim tüm yazdıklarını

    Emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  15. Ambalajları gerçekten çok hoş görünüyor :) Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil