Selamlar evde stok yaptığım ürünleri gözden geçirdiğimde çok fazla kapatıcı almış olduğumu fark ettim.Aslında sorunlu bir cildim ve göz altlarım yoktur.Neden bu kadar çok aldığımı bende merak ediyorum.İşte bu ürünlerden biri Catrice markasına ait Liquid Camouflage kapatıcı öncelikle küçük şık bir ambalajı var.Ambalaj oldukça sağlam ve üzerindeki yazıları uzun süredir kullanmama rağmen silinmedi.Bu benim için çok önemli yazıları silinen hemen eskiyen ambalajları kullanmadan atıyorum.
Bende bulunan rengi 020 Light Beige ve tenimle uyumlu.Aplikatörü sünger olan ürün gayet pratik bir kullanıma sahip.Çantanıza da rahatlıkla atabilirsiniz dökülme,akma gibi bir problemle karşılaşmadım.

Ayrıca gayet bereketli bir ürün oldukça uzun zamandır kullanmaktayım.Ürünü hemen dağıtmak gerekiyor çünkü çok çabuk sabitleniyor ve pudralı bir bitiş sağlıyor.Parlamıyor ve üstüne sabitleyici sürmeye de gerek kalmıyor.Kalıcılığı da oldukça başarılı.
Kapatıcılığını orta ayardan yüksek buldum,çok baskın lekeleri bile güzelce kapatıyor.Çizgilere çok fazla dolmuyor buda benim için bir artı.Bildiğim kadarıyla 3 renk seçeneği var keşke daha fazla olsaymış.Fiyatını tam olarak hatırlamıyorum ama 10-15 lira arasında olmalı ve bence fiyatına göre performansı çok iyi.Yoğun bir ürün ama pul pul bir görünüm vermiyor.Yoğun bir yapısı olmasından dolayı ben göz altlarımdan çok diğer ufak tefek lekelerimde daha çok kullanıyorum.Göz altlarımda da kullanacaksam iyice nemlendirip son derece ince bir kat geçiyorum.Sonuç olarak sevdiğim güzel bir ürün oldu.
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Fiyatı uygun,kapatıcılığı yüksek,doğal bir görünüm sağlıyor,ambalajı kaliteli.
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Yapısı oldukça yoğun dikkatli kullanmak gerekiyor.

16 Yorumlar

  1. ben böyle ürünleri çok seviyorum :)güle güle kullan hocam

    YanıtlaSil
  2. Uzun zamandir aklimda ama stoktakiler yüzünden satin almadim henuz bu kapaticiyi, artik zamani geldi gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. OOO snapten görüyorum tonla ürünün var alma bitir onları:))

      Sil
  3. Ben de sadece göz altlarımda kullanmama rağmen, evi kapatıcıyla doldurmuşum. Hep merak... Göz altlarında çizgilere az dolan kapatıcılar her zaman tercihim, bu ürün de aklımda olsun. Güle güle kullan, sevgilerimle... <3

    YanıtlaSil
  4. catrice markasının her ürününü seviyorum. Elimdeki kapatıcılar bitince sans verebilirim :)

    YanıtlaSil
  5. Bu markanin kamuflaj paletini kullanmistim bir iki ton haricinde paletteki diger renklerden verim alamadim ama bu likit kapaticiyla ilgili olumlu yorunlar okuyorum canım bende bir bakiyim:)

    YanıtlaSil
  6. Rossmanlarda satılıyor sanırım değil mi canım?

    YanıtlaSil
  7. Bu kapatıcının genelde sevildiğini okumuştum deneyebilirim

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan kelebek :))

    YanıtlaSil