Selamlar bugün uzun süredir kullandığım bir ürün konuğum Nuxe markasına ait Reve De Miel dudak balmı.
Ürünümüz 15 ml.lik küçük oldukça hoş bir tasarıma sahip kavanozda bulunmakta.Oldukça bereketli bir ürün uzun süredir kullanmama rağmen hala bitmedi.Farklı kapak renkleri de var ama bendeki yeşil olan.Kapağını açıp kokladığınızda çok farklı bir kokuyla karşılaşıyorsunuz harika bir portakal kokusu ve tadı.
Yoğun bir yapısı var.Parmağınızla alıp dudaklarınıza sürdüğünüzde bir süre portakal tadı alıyorsunuz.Aynı zamanda sanki bir peeling sürmüşsünüz gibi minik minik tanecikler hissediyorsunuz bu beni biraz rahatsız etti.Bir süre sonra bu tanecikler eriyor.
Çok çok az kullanmalısınız çünkü bir maske gibi dudağınızı kaplıyor,geç emiliyor.Ve ruj altına kullanılmasının da uygun olacağını düşünmüyorum.En güzeli gece sürüp uyumak.Sabaha yumuşacık dudaklarla kalkıyorsunuz.İçeriğide oldukça temiz paraben içermiyor ve shea yağı gibi bitkisel içeriğe sahip.Küçük çocuklarda bile kullanılabileceğini okudum.
Parmakla ürün uygulanmalı bu durumda tırnaklarımızın uzun olduğu dönemde hijyen açısından hiç hoş olmuyor.Bu ürünün hakkında çok fazla yazı okudum çok beğenildiğini yazıyorlardı.Kendi yorumlarıma gelecek olursam benim dudaklarım çok fazla kurumuyor,hafif bir üründe işimi görüyor.Bu ürünün nemlendirmesini sevdim.Fakat benim için vazgeçilmez listesine girmedi.Sanırım 25 lira civarında satılıyor.Bir daha karşıma çıkarsa alacağımı sanmıyorum çünkü dudağıma sürdüğümde pütür pütür his hoşuma gitmedi.
Yani genel olarak dudak balmından çok dudak bakım maskesi kıvamında bir ürün.Dudağında fazlaca kuruluk olanların nemlendirmesini seveceğini düşünüyorum.Fakat ruj altına değilde gece yatarken sürdüğünüzde sabah yumuşacık dudaklarla uyanıyorsunuz.Tadı,kokusu güzel bir ürün  sevgiler...
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Dudak maskesi gibi,yoğun bir yapısı var,kokusu harika,nemlendirmesi iyi,içeriği temiz,fiyatı uygun.
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Çok az uygulamak gerekiyor,pütür pütür his veriyor,parmakla uygulamak hijyen açısından sıkıntı yaratıyor.

30 Yorumlar

  1. Benim gibi dudakları çatlayanlara iyi gelir, gece bakımı anca :)

    YanıtlaSil
  2. Benim dudaklarım çok kuruyor ve Ankara da çok nemsiz. Ben de geceleri kullandım, 1 seneye yakın sürdü bitmesi ama çok sevmiştim. Yeniden alaiblirm hatta :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. çok şirin gözüküyor kabı rengi kıvamı :) merak ettim sanki

    YanıtlaSil
  4. ben alabilirim kış için hakikaten çok yoğun ürünlere ihtiyaç duyuyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman seversiniz sanırım kuru dudaklar için çok güzel bir maske

      Sil
  5. ben de böyle parmakla uygulanan lip balmları çok hijyenik bulmuyorum

    YanıtlaSil
  6. Lip balmları severim ama dudakta rahatsızlık veren ürünleri çok tercih etmiyorum ben...Kelebek Etkisi sizi hemennnnn Google+ ekledim.Daha sık uğrayacağım blogunuza artık.Ben de http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim....

    YanıtlaSil
  7. Cok kuru dudaklari olan biriyim ve bunun bir baska cesidi severek kullanip bitirdim, ama haklisin icindeki tanecikleri kolay eriyip emilmiyor ve gun icinde kullanmak icin degil de gece sürmelik :)

    YanıtlaSil
  8. Güzel bir ürüne benziyor ama hiç denemedim :)

    YanıtlaSil
  9. gece sürüp yatmak için iyiymiş, keşke kavanoz ambalajda olmasaymış, ruj gibi elini bulaştırmadan sürüvermek daha pratik ve hem de hijyenik geliyor bana

    YanıtlaSil
  10. bendeki eski ambalajda ama çok severek kullanıyorum. o hafif pütürlü halini de seviyorum nedense, yavaş yavaş ama derine kadar nemlendiriyormuş gibihissediyorum eridikçe =) eline sağlık canım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevenide çok ürünün tabii ki ama beni rahatsız etti işte

      Sil
    2. ay bu arada senden sonra yazmışım ben de, dün sende okuduğumu unutup. kusura bakmayasın ne olur =) ne zamandır aklımdaydı yazmak demek ki seninkinden hatırlamışım, farketmeden fikir olmuş ne yazsam diye =) yoksa farkındalıkla yapmadım =) sonradan dank etti :d

      Sil
    3. Askolsun canim olabilir ayni urunu kullanmisiz bu gayet dogal sanki bi yerde daha okudum bugun bu urunu havalar sogudu ya bu tur urunler cok kullanilir oldu opuyorum seni💋💋💋

      Sil
    4. <3 sağol anlayışın için, dediğin gibi havalar bile etkiliyor yazdıklarımızı =)
      sevgiler <3

      Sil
  11. Hijyene bende önem veriyorum kapağının böyle olmasını pek beğenmedim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  12. Güzel bir inceleme yazısı olmuş, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  13. henüz açmadığım sırasını bekleyen ürünlerin arasında elimdekiler bitince kullanmaya başlayacağım :)

    YanıtlaSil