Selamlar ne yazık ki ülkemizde bulunmayan gayet kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler satan bir İngiliz markası olan Makeup Revolution Hot Spice allık paleti bugün bloguma konuk oluyor.
Öncelikle ambalajı oldukça sağlam ve kaliteli öyle adi bir görünümü yok.Defalarca kullanmama rağmen kırılma gibi bir durumu olmadı,parmak izi de pek kalmıyor üzerinde.
Palette 8 toz ürün bulunmakta.Ve palet küçük bir ürün değil orta boy diyebiliriz.Yani elinize aldığınızda gözünüze az veya hemen bitecek gibi görünmüyor.
6 farklı renk allık mevcut palette.Soldan ikinci sıradaki iki renk neredeyse birbirinin aynısı gibi sadece bir ton fark var keşke farklı olsaydı iki renk;renklerin hiç biri bence kontür uygulaması için uygun değil.

Ama gayet doğal bir allık uygulaması için hepsi uygun.Sağ ilk sıradaki iki renk highlighter olarak çok başarılı.Biri beyaz biri pembe ışıltılara sahip.
Allıklar yumuşacık sürümü ve dağıtılması son derece kolay,pigmentasyonu çok başarılı.Çok hafif tozutmaları var fakat kalıcılıkları gayet iyi tüm gün yüzümde kaldı.

İçindekileri merak edenler aşağıdaki resime göz atabilir.
Sonuç olarak son derece severek kulandığım,bir çok rengi barındıran oldukça başarılı bir ürün ortaya çıkarmışlar.Elimin en çok gittiği ürünlerden biri olduğunu söylemeliyim.Zaman zaman far olarak bile kullandığım ürünü çoğu zaman iyi ki almışım diyorum.
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Pigmentasyonu güzel,yumuşak,ambalajı sağlam,kaliteli,büyük bir ürün.
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Ülkemizde bulunmaması,iki rengin arasında sadece bir ton fark olması neredeyse aynı.

23 Yorumlar

  1. Benim icin Almanya Rossmann´da ve online da ulasilabilir bir marka, aklimda olsun cok tesekkürler :) bu arada yorumunu gördüm evet maalesef blogta sorunlarim var ve anlayamiyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sorunlar oluyor bazen blogunda neden acaba yorumlarımı yayınlayamıyorum.

      Sil
  2. Ah Makeup Revolution ya! Bende iki tane 32'li far paleti var ve bayılıyorum kendilerine. O fiyata, bu kalite inanılmaz! Sık İngiltere'ye gidiyor olsam almadığım ürünü kalmazdı sanırım :) Güle güle kullan canım, öptüm!

    YanıtlaSil
  3. ahh bu palet ve bunun serisine hayranım güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  4. Set ürünleri seviyorum,,tek tek almaktansa bu paletler birçok renk alternatifini bir arada sunuyor.Allık çok özel kutlamalar hariç hiç kullanmam ama bu paletin renkleri çok hoşuma gitti.. Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. bu allıklar ne zaman biter ? şaka bir yana renkler harika gözüküyor sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Markayı çok merak ediyorum umarım ülkemize gelir :(

    YanıtlaSil
  7. Altta en sağdaki rengi ben allık da yaparım aydınlatıcı da far da :D :D öyle aşık oldum. Güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
  8. Bu markayı hiç denemedim ancak ürünleri çok cazip geliyor. Keşke ülkemize de gelse... Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  9. Ülkemizde olmamasına üzüldüm ama gelir gelir :)

    YanıtlaSil
  10. Blogunuz çok güzelmiş :) Takibe aldım ben de bloguma beklerim http://okuugit.blogspot.com.tr/ sevgiler...

    YanıtlaSil