Selamlar sevgili Ceydanın blogunda görmüş olduğum Kasım Hedeflerim postu çok hoşuma gitti.Peki ben neler bekliyorum Kasım ayından aslında hiç düşünmedim bakalım neler çıkacak?

1-Blogumu gerçekten çok seviyorum ve fırsat buldukça ilgileniyorum.5 Aralık blogumun doğum günü hiç tarih hatırlayamayan ben bu özel günü hiç unutmuyorum çünkü sevgili Kelebek Etkisi beni içinde bulunduğum karmaşadan,sıkıntıdan çekip aldı.Hayatıma bir renk,yeni dostlar kattı.Her sıkıntılı olduğum vakit koşar gelirim ona.İsteğim bloguma yepyeni,eğlenceli yazılar yazmak ve beğenilmek tabii ki.Bu arada blogumun doğum günü için yapmış olduğum çekilişe biraz katılım da olursa değmeyin keyfime.Çekilişime bir göz atmak isterseniz sizi ŞURADAN alayım.

2-Kızımın ödevlerinden ne kadar bunaldığımı instagram hesabımdan oldukça fazla şekilde belirtiyorum.Kasım ayında ödevlerini yetiştirmeyi ve kızımı geliştirmeyi hedefliyorum.Çok çalışıyoruz bazen üzülüyorum gece 23:00 e kadar sürüyor ödevleri ayrıca yazılıları da başladı.Notları güzel fakat ipin ucunu kaçırdık mı her şey bitecek diye korkuyorum.Çocuk kopmasın istiyorum.Ama birazda arkadaşlarıyla oyun oynayabilsin;buna vakit kalsın dileğim.

3-İki tane muhabbet kuşum var.Eskiden sadece erkek olan kuşum vardı sakin,uysaldı.Yanına dişi aldım yalnız kalmasın diye.Bizim dişi bir vahşi çıktı.Erkek kuşumda ona uydu.Her gün onlarla konuşuyor,ilgileniyorum.Rahat etmeleri için bir sürü para harcayıp çok daha büyük bir kafes aldım.Her gün mutlaka salıyor,en güzel yemleri veriyorum.İsteğim bana ve aileme biraz daha alışsınlar,mutlu olsunlar,korkmasınlar.Dün dişi kuşum göğsünü okşamama izin verdi.O kadar mutlu oldum ki.Hasta olmasınlar,benim yanımda çok rahat olsunlar.

4-Kasım ayının farklı bir önemi var benim için 28 Kasım benim doğum günüm.Artık yaşlanıyorum.Hatta yaşlandım bile ve süregelen ciddi bir rahatsızlığım var.Artık bu hastalıktan çok sıkıldım ve kurtulmayı istiyorum sanki bir çözüm buldum gibi;bırak git beni lütfen.

5-İş yaşamımda da Kasım önemli bir ay çok önemli iki sınav beni bekliyor alnımın akıyla çıkabilmeyi istiyorum.Emeklerim boşa çıkmaz inşallah.

6-Bu ay diyete ya da spora başlamayı düşünmüyorum hep erteliyorum.Fakat uzun süredir ufak bir kaç estetik problemimi halletmeyi düşünüyorum ve bu konuda eşimi ikna etme çabalarım sürüyor sonuç vermesini diliyorum.

7-Eskisi gibi kitap okumayı istiyorum elimdeki kitaplar birikti ve en azından 4 kitap okuyayım bu ay dileğim bu.

8-Minimalizm'e kafayı taktığımdan beri makyaj koleksiyonumu bayağı küçülttüm ama hala çok fazla.Sadece sevdiklerim elimde kalsın istiyorum fakat etrafımda verebileceğim kimse yok.Bu yüzden instagram hesabımdan kim ister türü bir şey gerçekleştirsem ayıp olur mu diye düşünüyorum günlerdir.Kullanılmış ürünler vermeye eskiden çok kızardım.Acaba ihtiyacı olan birine gitse daha mı iyi olur bilemiyorum.

9-Bu ay içimdeki alışveriş canavarını durdurmak için hiç bir yere çıkmıyorum.Ne kadar tutabilirim kendimi bilmiyorum ama bir çok siteyi inceleyip sepetime ürünleri atıp son anda boş ver diyorum.Sonrasında elimden çıkaracaksam neden alayım hiç bilmiyorum.Tut kendini Kelebek diyerek Kasım hedef listemi sonlandırıyorum.Sizin Kasım hedefleriniz neler?Çok merak ediyorum.Sevgiler...

14 Yorumlar

  1. Simdiki cocuklarin isi gercekten zor kolayliklar dilerim. Simdiden hem blogunun hem senin yeni yasini kutlarim :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel br kasım planı bende kıskandım valla aslında tüm aylarımızı hatta şartlar elverdikçe günlerimizi planlı yapsak her şey daha kolay olur. Bu arada Sana ve kızına başarılar dilerim öptüm esen kal :)

    YanıtlaSil
  3. Umarım tüm hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz. :)
    Kullanılmış ürün vermek bana da tuhaf gelirdi ancak iyi durumda olan ama kesin bana uymayan ürünlerimi Süslü Sözlük'te hibe kısmına ekleyip isteyen bir öğrenciye gönderiyorum ben. Hipder'e de gönderilebilir; onlar da iyi durumdaki ürünleri açık arttırmayla satıp gelirini, yardıma muhtaç sokak hayvanları için kullanıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya gözümle görmeyince içim rahat etmiyor benim gidecek kişiyi bilmek rahatlatıyor

      Sil
  4. Liste harika.Umarım sizde tüm hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz:)

    YanıtlaSil
  5. Çok eğlenceli bir dille yazmışsınız :) İki hafta sonra sınavım var. Bu ay sadece o sınava odaklandım. Dilerim her şey gönlünüzce olsun :) Sevgiler,

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun umarım hastalığın en kısa zamanda iyileşir.. içimdeki alışveriş canavarını kimse tutamıyor benim ama bir nebze de olsa azaldı diyebilirim alışverişler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o canavar ne zaman sıkıntıdaysak geliyor buluyor bizi:))

      Sil
  7. Şekercim, öncelikle geçmiş olsun ve gitsin o hastalık başından inşallah...

    Kim ister tarzı şeyler de bence ayıp olmuyor ya, etrafında verecek kimse yoksa bence bu şekilde ihtiyacı olan birine gitsin. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah etrafımda düzgün makyaj yapan biri olsa yok ama bilmiyorum ki:))

      Sil