Selamlar bugün LİLA KUTU keşif kutusuyla gelmiş olan bir şampuan konuğumuz.Good & Health markasına ait ozon(Q3)ile sızma zeytinyağının birleşmesinden oluşan şampuanımız pratik kullanımlı plastik bir ambalajda bulunmakta.İçerik listesini aşağıda görebilirsiniz.
Ürün özellikle çok işlem görmüş yıpranmış saçlar için üretilmiş yani tam benlik.Saç derisini güçlendirmeyi,saç dökülmesini engellemeyi vaat eden şampuan ayrıca sürekli kullanımda kepeklenmeyi engelliyor ve saçların sağlıklı olmasını sağlıyor.
Küçük bir miktar şampuanı avucunuza dökerek bir kaç dakika masaj yapmak yeterli.Benim saçlarım platin sarısı olduğu için berbat vaziyette artık.Sarıdan da vazgeçemiyorum ama çok fazla yıprandı.Bu şampuan saçlarımı yumuşacık yaptı ve kolay taranmasını sağladı bu konuda gerçekten başarılı olduğunu söylemeliyim.
Sonrasında gene de saç kremi kullandım ama boyasız olan saçların kullanmasına gerek kalmaz kanımca.Temizlemesini oldukça sevdim fakat saç dökülmemi engellediğini sanmıyorum.Bir şampuanın saç dökülmesini engelleyeceği fikri bana pek doğruymuş gibi gelmiyor.Köpürmesini yeterli buldum kokusu da hafif ve rahatsız etmeyen bir koku.
Saçlarımda kepeklenme olmadığı için kepeği önleyip önlemediği hakkında bir şey diyemeyeceğim.Yalnız saçımın daha uzun süre temiz kaldığını fark ettim yani yağlanmasını geciktirdi.Genel olarak memnun kaldığım bir ürün oldu.Fiyatıda oldukça uygun 32.57 lira satın almak ya da incelemek isterseniz sizi LİLA KUTU sitesine davet edeyim.Sevgiler...

12 Yorumlar

  1. saçın kolay taranmasını sağlaması iyiymiş benim de saçım ince telli ve düğüm düğüm oluyor yıkandıktan sonra deneyebilirim..

    YanıtlaSil
  2. Bazen iyi ki saçlarımı hiç boyamadım diyorum, yıpranma sorunundan yakınan çok tanıdığım var. Bu iyi bir öneri, ieleteym onlara

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet iyi yapmışsıın ama beyaz olunca mecbur boyanıyor:))

      Sil
  3. İçeriği ilginçmiş; ancak likit parafin ilgimi çekti... deneme boyu olsa bir bakmak isterdim. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. Bu şampuanı daha önce kullanmıştım bende bir etkisi olmamıştı maalesef :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç tipine göre değişebilir etkileri tabii ki canım

      Sil
  5. Bu şampuanı ilk kez görüyorum.Benim saçlarımda işlem görmüş ve malesef yıpranmada epey var.Saç tipin nedir canım,benimki çok kuru acaba kuru saçlarada iyi gelirmi merakettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlı saçlarım ve aşırı yıpranmış platin sarı

      Sil
  6. Dökülme benim de problemim, keske dökülme icin de etkili olsaymis

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ama dökülmeyi tamamen kesen bir şampuan görmedim daha

      Sil