Selamlar geçtiğimiz günlerde dermokozmetik online satış sitesi olan Dermokozmetika' dan son derece hoş bir hediye aldım. Dermokozmetika sitesi uygun fiyatlı ürünler satan,zaman zaman yaptığı kampanyalarla kaliteli ürünleri bize ulaşılabilir kılan güvenilir bir site.Özellikle cilt bakımı alanında muhteşem seçeneklere sahip. Anında sorularınızı cevaplama sistemleri de mevcut bu şekilde her türlü sorununuza çabuk çözümler sunabiliyor ve gönül rahatlığıyla alışveriş yapmanıza imkan tanıyorlar.
Benim için seçmiş oldukları hediye Avene markasına ait Cleanance yüz temizleme jeli. Avene markasının ürünlerini daha önce de kullanmıştım ve oldukça kaliteli bulduğumu söylemeliyim. Ürünümüz son derece şık 100 ml.lik bir ambalajda bulunmakta. Bu ürün akneli,hassas,problemli ciltleri tahriş etmeden yumuşacık bir temizlik yapmayı vaat ediyor.


Ben zaten ağır makyajlar yaptığım için temizleme jeli ile makyajımı çıkartmayı çok daha fazla seviyorum. Bu yüzden ürünü hemen denemeye başladım.İlk olarak son derece az bir parçası makyajı tamamen çıkartmaya yetiyor. Bu yüzden ürünün oldukça uzun zaman dayandığını söylemeliyim.Kokusu hafif,hoş ben çok sevdim. Kullandıktan sonra cildimde herhangi bir alerjik reaksiyona rastlamadım,sivilce yapmadı ve cildimi kurutmadı.Karma ciltliyim ama dönem dönem kuru cilt tipi olduğumu söylemeliyim. Cildim gayet problemsiz sivilce,siyah nokta gibi bir problemim yok. Fakat dikkatimi çeken bir nokta oldu bir çok kişi sivilcelerini geçirdiğini belirtiyor bu ürünün. Bu yüzden akneli ciltlere özellikle doktorlar tavsiye ediyormuş ürünü.
Ürün öyle köpük köpük olmuyor buda dikkatimi çeken bir başka özelliği oldu. Fakat temizlemesi gayet başarılı. Sonrasında toniklediğimde hiç bir makyaj kalıntısına rastlamadım. Cildimle tam uyum sağlamasını sevdim. Son derece ferahlamış hissettim cildimi. İçeriğinin de temiz olduğu dikkatimi çekti. Paraben içeriğinde mevcut değil fakat termal su var buda güzel bir nokta benim için. Ürünün kıvamı orta ayar yani ne çok sıvı ne çok katı gayet kolay ele akıyor ve kullanılıyor;ben sadece akşamları kullanıyorum ıslak cildime ürünü uygulayıp tüm yüzüme yayıyorum ve sonra suyla yıkıyorum. Derinlemesine temizliyor,yumuşacık oluyor cildiniz. Yağlı, karma, akneli, sorunlu bir cildiniz varsa oldukça seveceğinizi düşünüyorum bu ürünü.Ürünün 200 ml.si şu anda Dermokozmetika sitesinde indirimli inceleyip satın almak isterseniz avene yüz temizleme jeli ne ulaşabilirsiniz.
Sevgiler..

22 Yorumlar

  1. Hmm, ben yağlı cilt ürünü diye çok bakmamıştım buna ama şimdi sende okuyunca alıcılarım açıldı! Aklımda olsun, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. bunun ambalajı değişmiş sanırım ama ürün çok iyidir ne zaman sivilcelenmeye yüz tutsam hemen buna dönerim güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 100 ml.lik ürün bu sanırım sen 200 ml.lik kullandın teşekkürler:))

      Sil
  3. sivilcelere iyi geldiğini duymak iyi oldu benim de cildimde çok sorun yok ama bazen sivilcelenme olabiliyor emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir ürüne benziyor. Deneyeceğim. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Cildi kurutmaması güzelmiş kış dönemi yanaklarım kurumaya gidebiliyor çünkü sende güzel günlerde kullan canım :))

    YanıtlaSil
  6. Ben kuru ciltliyim ama bu ürün çok ilgimi çekti. Derinlemesine temizlik için kenarda bulundurmak iyi olabilir. Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım arada kullanabilirsin bencede:))

      Sil
  7. Güle güle kullan makyaj temizliği gerçekten önemli bu ürün anladığım kadarıyla derinlemesine temizliyor denenebilir :)

    YanıtlaSil
  8. Ben avenenin bu serisini çok sevdim gerçekten özellikle misel suyunu kalp kalp <3 aklım bu ürüne kaydı bile

    YanıtlaSil
  9. ben de Avene markasını çok sevenlerdenim güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  10. Kesinlikle almam lazımmıs tam benlik elimdekinler bitince koşarak alıcam :)

    YanıtlaSil
  11. Yeğenlerim için düşüneceğim ben de, malum ergenlik sivilceleriyle başları dertte :))

    YanıtlaSil