Gülse Birsel çok yönlü kişiliğiyle ve parlak zekasıyla bir çok alanda başarılı olmaya devam ediyor.Raflarda yazmış olduğu kitabı görünce hemen alıp okumak istedim."Memleketi Ben Kurtaracağım" adlı kitabımız 2015 yılında Doğan Kitap tarafından basılmış 188 sayfalık son derece eğlenceli bir eser.

Şu sıralar hayatımızın çoğu alanında rastladığımız sosyal yaşam,siyasi yaşam ya da ekonomi alanındaki bir çok probleme ince ince nüktelerle dokunmuş yazarımız.Bir kere okumaya başlayınca hakikaten elinizden bırakamıyor ve çoğu zaman kahkahalarla gülüyorsunuz.

Kitabın her saniyesi Gülse Birsel'in parlak zekasıyla dopdolu üstelik sanatçının hayatından kesitlerde çok hoşuma gitti.Seveceğiniz bir kitap olduğunu düşünüyorum ve Gülse Birselin kitaptaki şu cümleleriyle size veda ediyorum.Sevgiler...
Yani ismine aldanıp sadece siyaset okumak için kitabı alan ve şu an iade etmeye karar verenler, paranızı geri vermeyeceğiz! Yedim bile ben o parayı! Simitle üçgen peynir aldım, yedim. Paranızı değil, ama ülkenin hali yüzünden kaybettiğiniz kahkahanızı geri verebilirim belki. Ümidim o.

13 Yorumlar

  1. Çok zevkle okumuştum çok eğlenceli ama gerçekçi bir kitap

    YanıtlaSil
  2. Ben de yarısınıdayım şu an bu kitabın ve dediğiniz gibi çok güzel bir kitap. Herkes okumalı, çok akıcı

    YanıtlaSil
  3. Çok seviyorum Gülse Birsel'i. Bu kitabından öncekilerde bunun kadar harika bakmalısın. :)

    YanıtlaSil
  4. Blog tarzında yazılan kitapların neredeyse tamamını sevsemde, Gürsecnin kitapları çok başka. Zaten dizi çektigi dönemlerde de gündelik hayattan olay ve gelişmeleri sıkca espirili bir dilde replik olarak kullanıyor. Bu ince zekasından dolayı seviyorum bu kadını, keske yeni bir dizi yapsa.

    YanıtlaSil
  5. Çarpıcı. İyi okumalar :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de çok beğenmiştim :)

    YanıtlaSil
  7. İlginç kitapmış,bi ara bakim..elinize sağlık..✔🙂

    YanıtlaSil