Herkes Golden Rose Velvet Matte serisinden rujlara sahip ve bloglar bu rujların yorumlarıyla dolu.Bende uzun süredir kullanıyorum bir kaç rengini ancak bloga ancak yazabiliyorum.Bildiğiniz gibi bu serinin rujları dudakları kurutmayan,mat,sürümü oldukça kolay,kalıcılığı gayet güzel ve harika renklerden oluşan oldukça popüler ürünler.
Ambalajları gayet şık,sağlam ve kullanışlı olan rujların 29 numaralı rengi belkide en az gördüğünüz rengidir.Koyu renkleri seven ben görür görmez aldım.Koyu tonlu mürdüm bordo bir renk ve sürmesi gerçekten zor.Dudakta biraz dalga dalga duruyor ve tek katta rengini vermiyor.
Serinin diğer rujlarının sürümü kolayken bu rujun yapısı daha farklı sanki sürümü oldukça zor.Aldım ama pek kullandığım ve tercih ettiğim bir renk olmadı.Dudaktaki duruşunu sevmiyorum.
Aldığım renkler arasında en az sevdiğim bu renk oldu.Dudak çizgilerime dolması da sevmediğim bir başka ayrıntı ayrıca homojen dağılmaması da cabası.Dudaklarımı kuru kuru gösteren bu ruj sevmediğim rujlar arasında yerini aldı.Sevgiler...

8 Yorumlar

  1. Rengi bana da hiç hitap etmedi ...

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Gençken çok kullanırdım ama kaliteli olanını bulmak gerekiyor yoksa sürülmüyor

      Sil
  3. Tam sonbahar-kışlık renkmiş, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. Ay o kağıda yapılan öpücüğe bayıldım sunum olarak. Ben de en azından ruj fotolarında çekincelerim olsa da bu kurtarıcı olabilir belki. Bu arada golden rose velvet matte serisi benim favorim arkadaşım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım göz dudak resmi çekmeyi beceremeyen insan yeni çareler arıyor işte:))

      Sil