kore kozmetik ürünleri

Cyber Shine Oksijen Köpüklü Yüz Temizleyici

Kore kozmetik ürünleri alışılmadık ürünleriyle piyasaya girdiğinden beri oldukça popüler. Cyber Shine Oksijen Köpüklü Yüz Temizleyici bu farklı ürünlerden bir tanesi sadece Limonian online satış sitesinden bulabileceğiniz bir ürün.

Cyber Shine Oksijen Köpüklü Yüz Temizleyici  neden farklı?

Alıştığımız temizleme jelleri ya da miseller sular gibi olmayan bir ürün. Ciltte köpürerek temizlik sağlaması ilginç bir deneyim.

En sevdiğim Kore kozmetik markası hangisi?

Oseque markasının ürünlerini çok severek kullanıyorum. Cyber Shine Oksijen Köpüklü Yüz Temizleyici de Oseque markasına ait Kore kozmetik ürünleri arasında.

oseque cyber shine temzileyici

Cyber Shine Oksijen Köpüklü Yüz Temizleyici Yorumu

Cyber Shine Oksijen Köpüklü Yüz Temizleyici 120 ml.lik oldukça büyük ve şık bir ambalaja sahip. Ürün oldukça bereketli her gün kullanmama rağmen hala bitiremedim.

Cyber Shine Oksijen Köpüklü Yüz Temizleyici cildi derinlemesine temizlemeyi vaat ediyor. Temizlemenin yanında Gigawhite,Vitamin C,E,niasinamit ile cildi besliyor. Siyah noktaları gideriyor ve sebum üretimini kontrol altına alıyor.

Kore kozmetik ürünleri arasında 13 milyon adet satan Cyber Shine Oksijen Köpüklü Yüz Temizleyici   elimize jel kıvamında geliyor. Sonra bu jeli kuru olan yüzümüze yayıyoruz.

oseque cyber shine


Bir dakika sonra hava ile temas eden ürün köpürüyor ve tüm cildimizi kaplıyor sonra yüzümüzü yıkayarak temizliyoruz.

Cyber Shine cildi tamamen temizliyor mu?

Ben makyajlı ya da makyajsız iki durumda da kullandım ürünü. Her ikisinde de oldukça güzel bir temizlik sağladı. Sadece göz makyajında biraz rimel kalıntıları kaldığını gördüm. Bu yüzden göz makyajımın kabasını aldıktan sonra ürünü uyguladım ve sonuç mükemmeldi.

Kore kozmetik ürünleri nin çoğunda olduğu gibi kullandıktan sonra cildimde herhangi bir gerginlik hissetmedim. Cildimde alerji yapmadı.

Cyber Shine Oksijen Köpüklü Yüz Temizleyicinin hafif ve çok hoş bir kokusu var oldukça sevdim. Makyaj kalıntılarını ve yağları ciltten temizlemesini gayet başarılı buldum. Yüz temizlemek son derece zevkli bir hale geliyor gerçekten eğleniyor insan.

Uyguladıktan sonra cildimin canlı,parlak ve renginin açıldığını fark ettim. Siyah noktam olmadığı için yok olup olmadığını bilemiyorum. Ama genel olarak son derece başarılı buldum. Limonian online satış sitesi Kore kozmetik ürünleri ni oldukça uygun fiyatlara satıyor, Cyber Shine Oksijen Köpüklü Yüz Temizleyici de herkesin alabileceği bir fiyata sahip güzel bir ürün. Eğer Kore kozmetik ürünleri ni seviyorsanız High End Touch BB krem makalemizi mutlaka okumalısınız.

15 Yorumlar

  1. Ürünü inceledim sanırım sipariş vereceğim:) Kendim için sabah hediyesi:) Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Benim yaptığım makyajı temizleme performansını süper bulmasam da gece yatmadan önce yaptığım cilt temizliğinde aldığım sonucu sevmiştim. Fakat, ben böyle aşamalı temizleyicileri kullanmaktan yoruluyorum :D O yüzden yenisini almayı düşünmedim; fakat, üşengeç olmayan insanlar için hoş bir ürün :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. güzel bir ürüne benziyor cidden, yazı için teşekkürler canım, not ettim =))

    YanıtlaSil
  4. Merak ettiğim ürünler arasında. Güzel günlerde kullan sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Performansına göre fiyatı iyiymiş değerlendirebilirim. kelebek etkisi butonunu çok beğeniyorum bende yapmaya şalıştım ama olmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tasarım masallarına yaptırdım tasarımımı çok memnunum:))

      Sil
  6. merhaba, içerik bilgileri temiz mi acaba ? sülfat içeriyor sanırım ikinci sırada

    YanıtlaSil
  7. hep koreden yazmışsın,anlaşılan beni koreye gönderecen..tatile mi gitsem ne..😁

    YanıtlaSil
  8. Kore ürünleri hic kullanmadim oglum internetten siparis ediyor memnun 😊

    YanıtlaSil