Selamlar yurt dışındaki bloggerların övmeleri sonucu bizim ülkemizde de çok popüler olan bir fondöten bugünkü konuğumuz olacak.Öncelikle 30 ml.lik son derece cici bir ambalaja sahip olduğunu söylemeliyim.Uzun süre kullanmama rağmen pompasında bir sorun çıkmadı yani oldukça kaliteli.
Cilde ışıltı vermeyi hedefleyen ürünümüz SPF15 koruma faktörüne sahip.Bu Rimmel markasına ait kullandığım ilk fondöten doğrusu lüks markalarla aynı ayar yorumları almamda çok etkili oldu.Uygun fiyatlı bir ürün olması ve çok övülmesi denemek istememin en büyük nedeni.İlk kullanmaya başladığım zamanlar ürünün vaatlerini yerine getirdiğini gördüm.
Hakikaten cildimde ki yorgun görünümü aldı ışıl ışıl bir ciltle karşılaştım.Işıltısı sağlıklı bir görünüm veren cinsten yani düğüne gider gibi değil.Kısacası ışıltısı tam ayarında sizi korkutmasın.Ayrıca cildi çok güzelde nemlendiriyor,pul pul görünmüyor cildiniz.Benim cildim normal ve çok sevdim belki yağlı ciltli olanlarda fazla parlama yapacağı için sevmeyebilirler.Ürünün kapatıcılığı orta ayar ve ciltte ağırlık yapmıyor.Yalnız sanırım elimde çok uzun zaman kaldı çünkü son zamanlarda yapısı,kokusu bozuldu ve eski etkilerini yapmamaya başladı bu yüzden tam bitiremeden attım ama yenisini almayı düşünüyorum.
Uygun fiyatlı,kaliteli,ciltte güzel duran,sağlıklı gösteren,ışıltılı bitişi olan bir fondöten arıyorsanız bir deneyin derim.Watsons mağazalarından temin edebilirsiniz.Sevgiler...

OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Fiyatı uygun,sağlıklı görünüm veriyor,yorgunluğu alıyor,15 koruma faktörü içeriyor.

OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Yağlı ciltlerde fazla parlama yapacaktır,son kullanma tarihini geçirince yapısı bozuluyor.

19 Yorumlar

  1. İçerisinde çok sim olduğunu okuyup almaktan çekindiğim bir üründü. Elimdekiler bitince bakabilirim o halde :)

    YanıtlaSil
  2. ilk çıktığında alıp kullanmıştım çok sevdiğim bir fondöten sonra başka markalar deneyeceğim diye alamadım bir türlü..

    YanıtlaSil
  3. Sonbaharda bu ürünü alıp denemek istiyorum ben de çok methini duyuyorum kapatıcılığı da iyimi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok problemli olmayan ciltlere yeterli gelecektir

      Sil
  4. Ben de cok merak ediyorum ama dedigin gibi parlama yapar korkusu ile almiyorum :( Güle güle kullan canim

    YanıtlaSil
  5. İlk fondetenim bu üründü zamanı gectikten sonra yapısı bozuldu. Cilde verdiği ışıltı cok güzeldi :) teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. kolay ulaşılabilir ve uygun fiyatlı olması bir avantaj, denemek isterim :)

    YanıtlaSil
  7. Benim en sevdiğim fondötenlerden kesinlikle çok başarılı ve bir çok pahalı üründen daha iyi iş çıkarıyor.Bittikçe alıyorum,cilde verdiği taze ve ışıltılı görünüm çok hoş.

    YanıtlaSil
  8. Fondöteninden kullanmayı sevsem, kesin alırdım bunu

    YanıtlaSil
  9. Bunu elimdekiler bittiğinde deneyeceğim kesinlikle...

    YanıtlaSil