Selamlar oldukça popüler olan Golden Rose Velvet Matte serisinin en sevilen rujunu bugünde benden dinleyin.Bildiğiniz gibi bu ruj ünlü Mac Kinda Sexy'e muadil gösteriliyor.Bende Kinda Sexy yok ama özellikle mağazaya gidip denedim ve renkleri benzer bulmadım.Çünkü Kinda Sexy bana daha pembemsi bir şeftali gibi geldi ama kişiden kişiye duruşu değişen bir renk.
Ambalajı bordo ve oldukça şık yalnız çantama bir kere attığımda kapağı açılmış dikkatli olmak gerekiyor.Ben en çok emily 211 numaralı dudak kalemiyle kullanmayı seviyorum bu ruju.
Bu ünlü ruj mat ve nude,kahvelik barındıran açık şeftali tonlarında güzel bir renk.Özellikle yoğun eyeliner uyguladığımda bu ruju kullanmayı seviyorum.Sürümü kolay ve dudakları kurutmayan güzel bir seri Velvet Matte rujlar.Kullanmadan önce lip balm kullanınca çok daha iyi duruyor.Yoksa çizgilere dolup,pütür pütür bir görünüm olabiliyor.
Ayrıca kalıcılığı da oldukça başarılı gün boyunca yeme içmeme rağmen hala dudaklarımda varlığını koruyor.Renk çoğu makyaja ve insana uyabilecek hoş bir renk olduğu için özellikle nude severlerin gözdesi.Golden Rose sitesinde 19.51 lira olan bu ürünü indirim vakitlerinde çok daha uygun bir fiyata satın alabilirsiniz.İncelemek isterseniz TIK TIK
Benim severek kullandığım,yapısını,duruşunu sevdiğim bir ruj oldu kendisi.

OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Fiyatı uygun,güzel bir nude,yapısı duruşu doğal ve güzel,kalıcılığı çok başarılı.
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Dudakları iyi nemlendirmezseniz çizgilere dolabiliyor ve pütür pütür bir görünüm olabiliyor.

16 Yorumlar

  1. Kinda Sexy ile ilgili yorumuna katılıyorum, bence de muadil değiller :) Ve bence Golden Rose 27 daha güzel :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. aldım duruyor kaç aydır henüz kapağını dahi açmadım, ilginçmiyim neyim :D

    YanıtlaSil
  3. güzel bir renk bu seriyi de severim güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. bu seriden en sevdiğim iki renkten biri bu 27 numara. gerçekten çok güzel, elinize sağlık, mutlulukla kullanın =)

    YanıtlaSil
  5. Bende Kinda Sexy var ve bu rujla alakası yok bence :D Renkler cok farklı ya bir cok blogda bende okudum muadil olarak gösteriliyor ama benzetemedim :/

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan canısı,bende kındadansa bu ruju daha uygun bulmuştum ten rengime.<3

    YanıtlaSil